Esimin hijyen sorunu

Tiksinmekte haklısınız ben bile okurken tiksindim siz bir de böyle biriyle aynı evde yaşıyorsunuz 😕 Eşiniz pisliğe ve tembelliğe alışmış ve aşırı rahat utanması sıkılması yok allah size sabır versin erkeklerden de evlilikten de iyice soğuyorum bunları görünce.🤮

Aynneeenn öyle aşırı ama aşırıdalar bir adam. Ve düzeleceğine tam tersi oluyor anlamıyorum. Utanmasi sıkılması da yok..

Yüzüne neler söylüyorum ama hiç..

Depresyon gibi durumların fazlaca böyle sonuçlar doğurduğunu biliyorum.
Son 1 yılda arttı demişsiniz, öyle bir psikolojik durumu var mı?
Evet, biraz maddi acıdan sıkıntıdayız aslında uzun zamandır sıkıntıdayız ama bilmiyorum.. kafasına çok takat borçlarımızı..

Kıyameti koparın evde cocugun etkilenmeyecegi ilk firsatta bir bir patlatin konudan rahatsizliklarinizi. Tatli dille uyarmalarinizi dikkate alacagini zannetmiyorum. Eli şeyinde adama tahammul ihtimalim sıfırdan da aşağıda yani rezalet. Allah sabır versin sana bacim.
Teşekkür ederim. Aksime birde ben o kadar dikkat ederim.ki böyle şeylere nasıl denk geldik bende bilmiyorum.

Evet inanın çok kez yüzüne söyledim..

Hatta bugün bile kaç gündür cunüp geziyorsun diye konuya başladım.. bu konuda haklısın dedi ve kafasını çevirdi. Dahada dinlemedi zaten .
Koktuğunu ima et. dışarda da koktuğunu düşünürse, arkadaşlarına falan ,belki daha sık yıkanır

Sürekli elini yıkadı mı diye tetikte beklemek çok zor. Artık yeter ya elini ya ç.ķünü kesicem diye bi cinnet , her eli şeyine gittiğinde de anında sert uyarı belki böyle böyle vazgeçer.

Hiç unutmam eşimle doktara gitmiştik eşim işten izin aldı 2 saatlik geri dönecek sperm testi verdik orda abdestsiz oldu eve mesafe 15 dk falandi dua ede ede geldi inşallah başımıza bisi gelmez ben abdestsiz ölmek istemem diye . Inançlı biri olduğuna emin mısınız tamam normal dusunu anlarım isterse 1 ayda yapsın ama iliskiden sonra banyo yapmamasına anlam veremedim işiniz zor bu adam değişmez uzuldum açıkçası 🤕

Yüksek sesle ya da tartışır gibi söylüyorsanız inadınıza mı yapıyor acaba, sizi sinirlendirmek için?
Başka bir şey bulamadım çünkü.
Düzgün bir şekilde hadi bana saygın yok kendine özsaygın da mı yok bunu yapıyorsun? Kendine nasıl yakıştırıyorsun bunu falan diye oradan vursanız fayda sağlar mı acaba?
Çok zor gerçekten böyle biriyle kalmıştım 1 sene geçmek bilmedi her gece ağlıyordum. Her şey burnuma kokuyordu. Allah yardımcınız olsun.

Kıyafetinin üstünden mi tutuyor malum şeyi 😶 dişlerini falan fırçalıyor mu?
Hayır, içeri sokuyor. Orası çok sıcakmış ellerini üşüyormuş ısınıyormuş orda bahanesi de bu..
Dişlerini fırçalamaz hicbir zaman. Sadece yataga girmesen ince benimle birseyler yapacaksa benim zorumla fircaalr..

Hiç unutmam eşimle doktara gitmiştik eşim işten izin aldı 2 saatlik geri dönecek sperm testi verdik orda abdestsiz oldu eve mesafe 15 dk falandi dua ede ede geldi inşallah başımıza bisi gelmez ben abdestsiz ölmek istemem diye . Inançlı biri olduğuna emin mısınız tamam normal dusunu anlarım isterse 1 ayda yapsın ama iliskiden sonra banyo yapmamasına anlam veremedim işiniz zor bu adam değişmez uzuldum açıkçası 🤕
Ne kadar güzel.. hiç böyle düşüncesi yok hiç. Evimize giren para çok ama inanın hiç hayırını görmüyoruz.. bir düşün diyorum acaba neden. Ben inanmıyorum öyle şeylere diyor geçiyor. Ssdcee allaha inanıyor. Deist miymis neydi değişik birşey söylüyor .. Evlendikten sonra cıktı birde bu deistlik

Yüksek sesle ya da tartışır gibi söylüyorsanız inadınıza mı yapıyor acaba, sizi sinirlendirmek için?
Başka bir şey bulamadım çünkü.
Düzgün bir şekilde hadi bana saygın yok kendine özsaygın da mı yok bunu yapıyorsun? Kendine nasıl yakıştırıyorsun bunu falan diye oradan vursanız fayda sağlar mı acaba?
Çok zor gerçekten böyle biriyle kalmıştım 1 sene geçmek bilmedi her gece ağlıyordum. Her şey burnuma kokuyordu. Allah yardımcınız olsun.
Hic böyle güzel konuşmadım direk pat pat ağır bir şekilde konuştum.. fayda etmedi zaten de. Güzel konuşsam özellikle bana saygin yok vs desem belki ise yarar.. Çok teşekkür ederim.

Ne kadar güzel.. hiç böyle düşüncesi yok hiç. Evimize giren para çok ama inanın hiç hayırını görmüyoruz.. bir düşün diyorum acaba neden. Ben inanmıyorum öyle şeylere diyor geçiyor. Ssdcee allaha inanıyor. Deist miymis neydi değişik birşey söylüyor .. Evlendikten sonra cıktı birde bu deistlik
Burda dini konu açılması ban sebebidir ki herkesin imani kendine ya bu adamın yaşı kaç allah aşkına inanip inanmamak ona kalmış bence sen ona yanaşma yatagida ayır de rahatsız oluyorum kokuyosun acik açık yüzüne vur ben olsam böyle yapardım ne bu böyle yaa

Dini hassasiyetiniz var sanırım gusüle takıldığınıza göre. Yani inanın başından beri böyle olan bir adamdan çocuk nasıl yaparsınız anlamıyorum. Asla her şeye boşanın demem ama bu benim için direkt boşanma sebebi. Malesef sizin içinde öyle olmalı açık açık konuşun. Yıl 2020 neyin pisliği bu bu kadar hiç mi insanlardan utanmıyor yahu kokar insan hadi inancı geç🤦🏻‍♀️

Back
X