- 26 Ağustos 2010
- 1.949
- 989
- 373
- 34
- Konu Sahibi Beybisi123
Pisliği yıkanmamasi ayrı sorun. Peki eli şeyinde otururken çocuk görmüyor mu bunu? Çok kötü yaa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani kız nerden bilsin elini butun gun pipisinde kücük cocuk gibiEvlenmeden önce böyle olduğunu bilseydim zaten evlenmezdim. Bunu ona da söyledim..
bir doktor olarak söylüyorum ben şizofreniyle alakasını pek göremedimEşinizde şizofreni başlangıcı olabilir mi? Bir araştırın gerekirse bir psikiyatriste götürün. Hiç hiç normal değil![]()
bu bahsettiğiniz şey majör depresyonun erken evrelerinde olur deseydiniz amenna ancak şizofreniyle pek alakası yok. Ayrıca yalnızca depresyonda değil, birçok psikiyatrik hastalıkta da bu saydıklarınız görülebilir. Hatta genel yapısı umursamaz ve gamsız olan normal insanlarda bile görülebilir. Yani neden özellikle şizofreni dediniz? Çünkü şizofreniyle hiç alakası yok bu adamın.Şizofreninin başlangıç aşamasında genel olarak kişi kendini öz temizliğini önemsemez. Duş almamaya tırnak kesmemeye dış fircalamamaya yani genel ihtiyaç olan durumları yapmamaya başlar. Sosyal çevreyle pek alakası olmaz. İnsanlar ne düşünür diye düşünmez. Kesin şizofrenide demiyorum zaten ama belirti var. Şizofreni yoksa bambaska bir düşünce sistemini içinde barındırıyor ve çok kapsamli bir psikolojik hastalik.O yüzden konu sahibine öyle demiştim.
Ne kadar güzel.. hiç böyle düşüncesi yok hiç. Evimize giren para çok ama inanın hiç hayırını görmüyoruz.. bir düşün diyorum acaba neden. Ben inanmıyorum öyle şeylere diyor geçiyor. Ssdcee allaha inanıyor. Deist miymis neydi değişik birşey söylüyor .. Evlendikten sonra cıktı birde bu deistlik
aşırı temiz ve bakımlı şizofreni hastaları tanıyorum. ayrıca diyelim ki şizofreni ve tüm bakımını ihmal etmiş duruma geldi. o noktaya gelene kadar düşünceleri ve davranışlarındaki sıradışılıklar herkes tarafından çoktan anlaşılmış ve ilaca başlamış olurdu.bir doktor olarak söylüyorum ben şizofreniyle alakasını pek göremedim
bu bahsettiğiniz şey majör depresyonun erken evrelerinde olur deseydiniz amenna ancak şizofreniyle pek alakası yok. Ayrıca yalnızca depresyonda değil, birçok psikiyatrik hastalıkta da bu saydıklarınız görülebilir. Hatta genel yapısı umursamaz ve gamsız olan normal insanlarda bile görülebilir. Yani neden özellikle şizofreni dediniz? Çünkü şizofreniyle hiç alakası yok bu adamın.
evet size katılıyorum. yani niye özellikle ''şizofreni'' gibi bir tanı koymak istedi hanımefendi onu anlayamadım...aşırı temiz ve bakımlı şizofreni hastaları tanıyorum. ayrıca diyelim ki şizofreni ve tüm bakımını ihmal etmiş duruma geldi. o noktaya gelene kadar düşünceleri ve davranışlarındaki sıradışılıklar herkes tarafından çoktan anlaşılmış ve ilaca başlamış olurdu.
iyi de deistler dinlere inanmıyor ki zaten? gusül almaması normal bu durumda ama yıkanmaması bambaşka bir konu başlığı. Yıkanmak temizlenmekle alakalı bir şey eşiniz pis biri maalesef. özellikle eli şeyinde oturmasına bir anlam veremedim. izlediği şeylerden tahrik oluyor ondan mı yapıyor acaba yoksa neden insan normal otururken elini donunun içine sokar ki?Ne kadar güzel.. hiç böyle düşüncesi yok hiç. Evimize giren para çok ama inanın hiç hayırını görmüyoruz.. bir düşün diyorum acaba neden. Ben inanmıyorum öyle şeylere diyor geçiyor. Ssdcee allaha inanıyor. Deist miymis neydi değişik birşey söylüyor .. Evlendikten sonra cıktı birde bu deistlik
Teninize de siniyorAslinda o koku saca her seyden fazla siniyor.Koku icin dus aliyorum dedigin icin soyledim. Ustunuzu degistirince ustten genelde çıkıyor koku ama saci acip havalandirsan da cikmaz yikamadan.
Misal kokulu yemek yapip sacimi yikamasam bana kokusu net gelir yikanmamis gibi
Oo mune abla 3 güne isler tabii. Ben her gün yemek kokusundan dolayi yikanan ama sacini yikamayan arkadas icin dedim . Saca vücuttan daha cok siniyor 1 yemek yapımında diye. Kizartma ,balik,firin yemegi, agir kokan yemekler direkt hem saca hem vucuda isliyor yikanirim hemen daha az kokulu seyler yapinca uzerimi degistiriyorum bana yetiyor. 2 gunde bir almaya calisiyorum bazen gunluk alıyorum ama kisa duslar 3-5 dakikalık. Misal dun disari cikmam lazimdi geldim aldim. Bugun bunaldim aldim. Yarin kizartma türü yapacagim gene alacagim. Ama diger gun kısmetse almayacagimTeninize de siniyorkomple yıkanmadan da geçmiyor
terlemeyen birinin bile yemekti, dışarı çıkınca vücuduna işleyen kokulardı derken 3 gün sonra teni kokar bence.
Konu sahibesi ayrı yatarım mı dersiniz, seni eve almam mı dersiniz bilmiyorum ama yıkanma sorununu çözmeniz şart gerçekten, yazıldı mı bilmiyorum ama haftada 1 yıkanan biri kıyafetlerini ne yapıyor? Kirli vücuduna temiz kıyafet mi giyiyor, yoksa onları da haftada 1 mi değiştiriyor?
Ben Feradisin diye bir marka var onun rollonunu kullanıyorum.Oo mune abla 3 güne isler tabii. Ben her gün yemek kokusundan dolayi yikanan ama sacini yikamayan arkadas icin dedim . Saca vücuttan daha cok siniyor 1 yemek yapımında diye. Kizartma ,balik,firin yemegi, agir kokan yemekler direkt hem saca hem vucuda isliyor yikanirim hemen daha az kokulu seyler yapinca uzerimi degistiriyorum bana yetiyor. 2 gunde bir almaya calisiyorum bazen gunluk alıyorum ama kisa duslar 3-5 dakikalık. Misal dun disari cikmam lazimdi geldim aldim. Bugun bunaldim aldim. Yarin kizartma türü yapacagim gene alacagim. Ama diger gun kısmetse almayacagim
Hem vücudun kendi yagina hem sacin kendi yagina ihtiyaci var. 1 gün bosluk koymak lazim araya sık sık. Almadigim gunde koltuk altimi silerim hemen rolonumu tazelerim her ihtimale karşı .
Gun icinde 151551525kere ic çamaşır degisiyorum zaten ust bas 1-2 kez .
Rolon -deo surmeden de olmuyor bence ne kadar dus alsan da ama su rolonlar zararli ya o kötü hissettiriyor bana. Insallah sorun acmaz basimiza ilerde. Terleme önleyiciler hepten beter kist yapiyor. Ama surunmeden olmuyor
Pis insana bir sey koymuyor denk geldim ordan biliyorum![]()
Bende alüminyum ve alkol içermeyenlerden aliyorum bunu da deneyeyim. Ama koltuk altını temizledikten sonra 1 gun surmuyorum artık çünkü hep kist yaptı surdugumde. Sanirim gozenekler açıldığı için bu da aklinizda olsun. Deotak ve driclor öneriliyor ama onlarda cogu kiside kist,sislik , kızarıklık yapmis. Zaten bu tarz urunler terlemeyi de absorbe ediyor bu da zararlı bu sebeple alkol ve alüminyum icermeyen daha hafif urunlerden gidiyorum bu ara. En son botox yaptiracgim sanirimBen Feradisin diye bir marka var onun rollonunu kullanıyorum.
İçeriği güvenilir.
Yeşil Marka diye bir ürün var bir de onu deneyeceğim bakalım.
Kıl kokleri çok ince benim. Böyle birşey yaşamadım ama aklımda olsun. Bir günden birşey olmaz.Bende alüminyum ve alkol içermeyenlerden aliyorum bunu da deneyeyim. Ama koltuk altını temizledikten sonra 1 gun surmuyorum artık çünkü hep kist yaptı surdugumde. Sanirim gozenekler açıldığı için bu da aklinizda olsun. Deotak ve driclor öneriliyor ama onlarda cogu kiside kist,sislik , kızarıklık yapmis. Zaten bu tarz urunler terlemeyi de absorbe ediyor bu da zararlı bu sebeple alkol ve alüminyum icermeyen daha hafif urunlerden gidiyorum bu ara. En son botox yaptiracgim sanirim![]()