Eşimin hissettiği ;)

Piraye089

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
592
201
23
35
Günaydın arkadaşlar. Sizinle bişey paylaşmak istedim . Bilenler bilir beni 6 aydır bebiş istiyoruz . İlk defa dün gece eşim bana yatarken sarıldığında göbeğime dokunup aşkım sen hamilesin bence dedi . Bende nerden biliyorsun ki sen dedim ;) çok sert olmuş karnın dedi ;) ilk defa bunu söyledi ve ben bi anda heyecanlandım bi heveslendim anlatamam size nerdeyse inandım :KK48: daha yumurtlama dönemindeyim biliyorum olamayacağını aslında ama işte yine de heyecanlandım saf saf güldüm falan :KK16: çok istiyorum galiba o yüzden . Sizinle paylaşmak istedim .

Bazen esler hissedermis derlee onlardn geln guzel yorumlarda hosumuza gdyr bzlernde insallah vardr bebisin ve herifin hakli cikar
Ayy cnm inşallah :dua: Ama çok komiktim ya . İnandım birde sanki doktor eşim :KK70::KK70:gerçekten mi falan diyorum . Bende dokunuyorum göbeğime evet çok sermiş falan diyorum :KK70:Artık Nasıl istiyorum anla . Rabbim bizleri de görsün o duyguyu yaşatsın hep dualarımda .

Benimkide bu sefer oldu ben oyle hissediyorum ama kismet diyodu hatta testi yaptim beklerken ben ona dedim belki cikmaz bu ay okadar heveslenme oda nasil cikmaz ya falan kizdi obur odaya gitti sonra tabi teste cikmisti :D

Ayy cnm inşallah :dua: Ama çok komiktim ya . İnandım birde sanki doktor eşim :KK70::KK70:gerçekten mi falan diyorum . Bende dokunuyorum göbeğime evet çok sermiş falan diyorum :KK70:Artık Nasıl istiyorum anla . Rabbim bizleri de görsün o duyguyu yaşatsın hep dualarımda .
Hepimiz cok istyrz bnm esim hic oyle demedi de her ay bu ay kesin yerlestrcm falan :)) diyo bnde ona guluyrm esler babalar hissederler ya bnce cnm

Ayyyy benimki tam bir hödük. Bu ay diyordum ya aşkım eşler hissedermiş sen hissetmiyor musum sanki hamileyim ben falan :eek: yok ya aşkım ben seni hiç öyle hayal edemiyorum yok yav değilsindir tamam olsun ama nasıl olcak o:KK1:

Ayyyy benimki tam bir hödük. Bu ay diyordum ya aşkım eşler hissedermiş sen hissetmiyor musum sanki hamileyim ben falan :eek: yok ya aşkım ben seni hiç öyle hayal edemiyorum yok yav değilsindir tamam olsun ama nasıl olcak o:KK1:[/QUOTE
Ayyyy benimki tam bir hödük. Bu ay diyordum ya aşkım eşler hissedermiş sen hissetmiyor musum sanki hamileyim ben falan :eek: yok ya aşkım ben seni hiç öyle hayal edemiyorum yok yav değilsindir tamam olsun ama nasıl olcak o:KK1:
cnm hamile misin şuan

benimde leke geldi ben adet başlangıcı zannetmiştim sonra kesilmişti eşim hamile olabilirsin demişti ve o ara kayınvalidemlerin taşınma işi vardı annesine ona fazla birşey yaptırmayın bu ay hamile olabilir demişti adamın içine doğmuş gerçektende :)

benimde leke geldi ben adet başlangıcı zannetmiştim sonra kesilmişti eşim hamile olabilirsin demişti ve o ara kayınvalidemlerin taşınma işi vardı annesine ona fazla birşey yaptırmayın bu ay hamile olabilir demişti adamın içine doğmuş gerçektende :)
Ayy çok güzel ya maşallah size Allah kucağınıza almayı nasip etsin . Duygulandım gerçekten hissetmiş eşin iş yaptırmamış bile :KK46::KK200:

Ayy çok güzel ya maşallah size Allah kucağınıza almayı nasip etsin . Duygulandım gerçekten hissetmiş eşin iş yaptırmamış bile :KK46::KK200:
çok sağol canım darısı başına inşallah belki eşinde erken hissetmiştir bu ay gelir bebeğin :)

Back
X