Eşimin hız tutkusu

_Depply_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
5.379
5.224
148
Merhaba arkadaşlar.. Dun eşim, bana bir araba alacağını birde kendine araba alacağını söyledi bu arada da bir tane ticari aracımız var..
Gereksiz,, bir tane al beraber bineriz dedim. Büyük motorlu araba ile hız yapacakmis. Bu arada eşim hız tutkunu maalesef..eylül ayında bu tutkusu yüzünden motor kazası yapıp ayak bileğinden ameliyat oldu 2 tane platin takıldı. Evde ona 40 gün boyunca ben baktım o baktığım dönemde o çok acilar cekti. Bende ağır psikolojik bunalım yaşadım..çok üzüldüm onu öyle görmek bana bir tür travma yaşattı zor yeni yeni atlatiyorum çok şükür.şimdide gelmis bana hala hız yapacağım diyor.. bende dedim hız varsa ben yokum dedim.. Dayanılmaz gibi değil. Çok üzülüyorum..

erkeklerde araba ve hız tutkusu kaç yaşında olursa olsun var malesef, arabayı alabilir ama hız yapmayacağının garantisini sana verebiliyor mu, yapmayacaksa alsın bi nevi tatmin duygusu yaratıyor sanırım bu erkekler için

Kafasını da kırsa vazgeçmiyor malesef bazı insanlar tutkularından ne desem bilemedim.

Çocuğunuz var mı ?
Eğer varsa ordan girebilirsiniz kanına ..
Allah korusun ama cok tehlikeli bende eşime aZcık hız yapsa müdahale ediyorum..

Tabiki vermiyor.. her zaman çok hızlı araba kullanır..ben o korkuyla da yaşamak isetmiyorum ona bişi olacak korkusu dayanilcak gibi değil

Çocuğunuz var mı ?
Eğer varsa ordan girebilirsiniz kanına ..
Allah korusun ama cok tehlikeli bende eşime aZcık hız yapsa müdahale ediyorum..
Yok ama istiyoruz.. ve bu sabahtan sonra acaba olmasa mi demeye başladım.

Hız tutkusu olanlara deli oluyorum, madem hız tutkun var trafiğe kapalı bir yerde gerçekleştir bu tutkunu. Kaç garibanın canı gitti bu zekasız insanlar yüzünden.
Kendilerine hiç üzülmüyorum ama olan normal yolunda giden insanlara oluyor!
Bi zahmet eşinize de söyleyin trafiksiz yolda yapsın hızını. O yollar babasının malı değil! Kimse de onun yüzünden canından olmak zorunda değil!

Hiz korkumdan dolayi heves edip araba kullanmayi bile ogrenemedim. Coook bilirim olmadik duraklarda otobus hiz yapiyor diye indigimi.kasiliyorum resmen. Allah yardimciniz olsun. Hiz tutkusununasil yener bilemem ama kendi sagligiyla beraber normal yolunda giden insanlarida düşünmesi lazim. Bos pistlerde hobi amacli olan etkinliklerde anca musaade edin

Tabiki vermiyor.. her zaman çok hızlı araba kullanır..ben o korkuyla da yaşamak isetmiyorum ona bişi olacak korkusu dayanilcak gibi değil

valla o zaman her türlü şeyi yapıp aldırmıcaksın, zaten böyle bir korku yaşamışsın aynı şeyi sana yaşatma ihtimalini nasıl görmezden gelirki, tamam erkekler hız sever araba sever ama ergen de değil yani bu adam bu kadar kendini kontrol edemesin, avrupada yaşasanız hıza uygun yollar var ama türkiyede görmedim

bence sen ona avrupa tatiline gidip bi kaç gün araba kiralayıp gezmenizi teklif et, yüksek model bi arabayla uygun yerlerde hız yapsın en azından hevesini alır daha güvenli olur hem gezmiş olursunuz

Hız yapanlar bencildir kendinden başka kimseyi önemsemez öylesinin yanında olmamalı

Çevremde böyle hız meraklısı 4 delikanlı vardı..
Hız tutkuları yüzünden aynı aracın içinde ikisi vefat etti,biri engelli kaldı diğeri de hapise girdi çıktı..
Diyeceğim o ki kaza geliyorum diyor..

su testisi su yolunda kırılır , kaza bi gün geliyorum diyor ne yapıp edip o arabayı aldırmayın bı arkadasın yazdıgı gibi bende diğer masum insanları düşünüyorum acıkcası kimin canını yakıcakk Allah bilir .

+1

Daha önceki gün senin eşin gibi hız tutkusu olan 2 kisi maalesef 3 kişinin canına kıydı 3 tane insan ya hız tutkusu nedir Allah aşkına eşiniz hangi kafayı yaşıyor o kaza geçirdiği zaman kendine değilde bir başka insana zarar verseydi Allah korumuş insanlarıda esin kendine zarar vermiş trafikte başına buyruk hiz tutkusu olan surekli makas atan insanlarin sakat kalmasina hatta ölmesine sebep olan insanlardan nefret ediyorum ve önceki gün hız tutkunu olan bir insan yüzünden az kalsın kaza yapıyorduk lütfen eşinizi uyarın sizde rahatsizmissiniz zaten gerekirse arabasına binmeyin eşinizi trafik polise şikayet edin

Konu sahibi olaya sana bir şey olmasından korkuyorumdan çok başkalarına zarar vermenden korkuyorumla girin. Belki kendisine acımıyordur ama başka çocukların anne-babalarına ve hatta başka çocuklara acıyabilir. Hız tutkusu yüzünden ölen bebekler var diğer araçtaki. Bilinçli biri kontrollü yollarda kiraladığı arabayla da giderebilir hız tutkusunu. Ama bziim milletimizdeki hız tutkusu değil, o yüzden kontrollü yoldaki iki kat hız bile onu tatmin etmez. Bizim milletimizde o yollarda hem kendi hayatını hem de başkalarının hayatını tehlikeye atarak makas ata ata gitme tutkusu var.

Sizlerden ricam, bana felaket senaryoları değil,çozum odaklı mesajlar yazmanız.. yeterince uzgunum zaten..mesela ne yapabilirim o arabayı aldirtmamak için? Ne yapmalıyım? Anlayisiniz için şimdiden teşekkürler..

Akıllanması için daha ne olması gerekiyormuş?
Yani o kaza vazgeçirmediyse hangi sözünüz vazgeçirebilir ki.
Rest çekin, belki işe yarar.

Hızı biz de severiz. Ben mesela şehir dışında bi bakıyorum 160 lara çıkmışım ki arabamın motoru büyük değil öyle. Şöyle lüks bişey olsa fark etmeden kaçlara çıkılır. Ama fark ettiğim an düşürürüm. Çünkü buna hakkım yok. Sadece kendime değik başkalarına da zarar verebilirim. En kötüsü bu. Kaç kişiyi üzmüş olunur düşünsenize bi. Bencilliğin lüzumu yok. Başkalarına zarar veren şeyin adı tutku olmamalı. Spor tutku olur sabat tutku olur...

Sizlerden ricam, bana felaket senaryoları değil,çozum odaklı mesajlar yazmanız.. yeterince uzgunum zaten..mesela ne yapabilirim o arabayı aldirtmamak için? Ne yapmalıyım? Anlayisiniz için şimdiden teşekkürler..
Senin o "felaket senaryosu" dediğin şey gerçek canım anlıyormusun sana akıl veriyoruz benim eşim değil babam kardeşim kendi evladım yapsa anında polise gider ehliyetine el koydururum seni anlıyorum ama yine diyorum esin bu hız tutkusundan vazgeçmezse sadece kendi canı değil bir sürü günahsız masum insan ölebilir ki onların ölmesindense eşinizin ölmesini tercih ederim inşaAllah bir an önce aklı başına gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…