- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Cocuk istemiyorum diyebilirsiniz.Sizlerden ricam, bana felaket senaryoları değil,çozum odaklı mesajlar yazmanız.. yeterince uzgunum zaten..mesela ne yapabilirim o arabayı aldirtmamak için? Ne yapmalıyım? Anlayisiniz için şimdiden teşekkürler..
Senaryo değil bunlar malesef böyle insanların bencillikleri yüzünden yaşanan gerçekler..Sizlerden ricam, bana felaket senaryoları değil,çozum odaklı mesajlar yazmanız.. yeterince uzgunum zaten..mesela ne yapabilirim o arabayı aldirtmamak için? Ne yapmalıyım? Anlayisiniz için şimdiden teşekkürler..
Benim eşimde hız tutkunuydu..Merhaba arkadaşlar.. Dun eşim, bana bir araba alacağını birde kendine araba alacağını söyledi bu arada da bir tane ticari aracımız var..
Gereksiz,, bir tane al beraber bineriz dedim. Büyük motorlu araba ile hız yapacakmis. Bu arada eşim hız tutkunu maalesef..eylül ayında bu tutkusu yüzünden motor kazası yapıp ayak bileğinden ameliyat oldu 2 tane platin takıldı. Evde ona 40 gün boyunca ben baktım o baktığım dönemde o çok acilar cekti. Bende ağır psikolojik bunalım yaşadım..çok üzüldüm onu öyle görmek bana bir tür travma yaşattızor yeni yeni atlatiyorum çok şükür.şimdide gelmis bana hala hız yapacağım diyor.. bende dedim hız varsa ben yokum dedim.. Dayanılmaz gibi değil. Çok üzülüyorum..
D _Depply_ Bu videoyu izletebilirsin mesela.
Felaket senaryosu diyorsun ama biz sana eşine de bu senaryolardan bahset anlamasını sağla diye söylüyoruz yoksa amaç senin kötü hissettirmek değil. Katakulli ile olacak şey mi bu? Araba almasını bir şekilde engelleyince çözülecek mi? Böyle çözüm olmaz ki. Koca adamın araba alması engellenebilecek olsa siz mantıklı gerekçelerinizi söylediğinde engellenirdi. Başka türlü de ne önerilebilir ki? Karşımızda yetişkin bir insan var.
Bunu yaparım..Eşiniz kendi hayatını düşünmüyor bari başkalarını düşünsün. Bizim ülkemizde trafik kurallarına uyan yok, cezalar yetersiz birazda o yüzden bu kadar rahat hız yapmak istediğini söylüyor.Arabayı aldırmamak için birşey yapabilirmisiniz bilmiyorum ama ben olsam eşime hız yapacaksan trafiğe her çıktığında plakani ve kimliğini polise bildireceğim. Aklında olsun buna göre al alacaksan derim.
Annesi ile konuştum az evvel dertlestik. Çok üzüldü o da.yazık kadincagiz yıllarca eli yüreğinde yaşamış.. araba olayina karşı çıkacak şiddetle o parayla arsa almaya ikna edecek..bende aynı şeyleri soyleyecegimBenim eşimde hız tutkunuydu..
Temmuz ayında oda motor kazası yaptı, kırılmadık kemiği, yarılmadık yeri kalmadı diyebilirim
Geçen hafta eskişehir turu yaptık, 500 git 500 gel bin kilometreyi kanı gibi gidip geldik mesela :)
Artık biz yalvarmaya başladık biraz bas, bu yol bitmicek diye
Yani benimkine bir musibet hayretti, seninkine neden etmemiş? :)
+1Hız tutkusu olanlara deli oluyorum, madem hız tutkun var trafiğe kapalı bir yerde gerçekleştir bu tutkunu. Kaç garibanın canı gitti bu zekasız insanlar yüzünden.
Kendilerine hiç üzülmüyorum ama olan normal yolunda giden insanlara oluyor!
Bi zahmet eşinize de söyleyin trafiksiz yolda yapsın hızını. O yollar babasının malı değil! Kimse de onun yüzünden canından olmak zorunda değil!
Bilmiyorum ki ileride geçer mi.. inşallah geçer diyelim..Benim eşimdede var bu hız olayı malesef.. aslında vardı diyebilirim.. hamile kaldığımda biraz azalttı kızımız oldu ve tamamen bıraktı.. en azından bizim yanımızda yapmıyor. İşe gidip gelirken hızını sabitlediğini söylüyor. Muhtemelen öyle çünkü alışkanlık olmuş artık,geçen gün otobanda mıy mıy sabitlemiş hızı gidiyor ben sıkıldım bassana dedim :)
İnşallah eşinde vazgeçer bi sebeple.. çok tehlikeli allah korusun..
Üstüne gidince aksini yapan bir yapısı var, bir şey demek istemiyorum artık.. bıktım motorundan da arabasından da..keşke evlenmeden önce şart kossaydim..Malesefki hız bi tutkudur.motorcular defalarca kaza yapıpta biran önce iyileşsemde yine binsem kafasındalar :) bitanede bende var.ben hiç takmıyorum ama benmde hız korkum yok ondanmı takmıyorum bilemiyorum.tartısmayın duygusal yaklaşın seni çok seviyorum senin için korkuyorum falan diye.
Üstüne gitme işte güzellikle söyle.yada boşver takma kafaya sen yanındayken yapmasına izin verme sadece.çünkü sen kendini yiyip bitirsende o yapacagı varsa yapar araba yine motordan iyi.zamanla durulur belkiÜstüne gidince aksini yapan bir yapısı var, bir şey demek istemiyorum artık.. bıktım motorundan da arabasından da..keşke evlenmeden önce şart kossaydim..
+1Hız tutkusu olanlara deli oluyorum, madem hız tutkun var trafiğe kapalı bir yerde gerçekleştir bu tutkunu. Kaç garibanın canı gitti bu zekasız insanlar yüzünden.
Kendilerine hiç üzülmüyorum ama olan normal yolunda giden insanlara oluyor!
Bi zahmet eşinize de söyleyin trafiksiz yolda yapsın hızını. O yollar babasının malı değil! Kimse de onun yüzünden canından olmak zorunda değil!
Çok haklısın.. inşallah düzelir..Üstüne gitme işte güzellikle söyle.yada boşver takma kafaya sen yanındayken yapmasına izin verme sadece.çünkü sen kendini yiyip bitirsende o yapacagı varsa yapar araba yine motordan iyi.zamanla durulur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?