• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iç sıkıntıları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Depresyona girmiş olabilir. Bu durumda mutlaka destek alsın. Kısa süreli ilaç kullanması da gerekebilir. Şimdiden önlem alınmazsa ilerde iyileşmesi daha zor olur.
Şimdi burda yazılanlara kızıyorsun ama hepsi gerçek. Maddi sıkıntılarımız vad diyen sensin. 22 yaşında maddi sıkıntılar, ev geçindirme telaşı, gelecek kaygısı onu bunaltmış olabilir. Çok üstüne düşme biraz yalnız kalsın ki zaten yalnız kalmak istiyorum demiş. Umarım atlatırsınız

Erkekler sorunlarım var diye uzaklaştığı zaman genelde o sorun vicdani yük olur.
Ya birini buldu ,yada neden evlendim diye kafa patlatıyor şu an . Gerçekten sorunu olan bakın gerçekten sorunu olan diyorum,bunu en sevdiğiyle paylaşır beraber çözüm arar kaçmaz. Ayrı kaldığınız dönemde sorunları ortaya çıktı diyorsunuz , işte o ayrılıkta düşünmeye başlamıştır zaten. O yaşlarda bir erkek için ağır sorumluluklar yüklenmiş sırtına, şu an değilse bile ilerleyen zamanlarda ben ne yaptım diye düşünebilir.aynı şekilde siz de.
Tavsiyem üstüne düşmeyin..

Bak şimdi,benim 43 yaşındaki kocam içeriden hanım cipsimi getirsene diye bağırıyor.Cips dediği de fıstıklı tombi.Büyumuyorlar yani,onu anlatmaya çalışıyoruz.Sen hâlâ daha çocukluk tramvası varmış,falan filan diyorsun.Zaten daha çocuk ayol bu.Aileleriniz nasıl onayladı bu işi hâlâ anlayamıyorum🤨.
Fıstıklı tombi 😂😂kız Allah seni güldürsün huzurunuz bozulmasın sağlıkla sevgiyle yaslanın ♥️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X