Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir alkol bağımlısının eşi olarak size tek tavsiyem, kaçın kurtulun.
Evet bunlar tedaviyle bırakır aylarca hatta bir kaç yıl içmezler ama bir gün bakarsınız zom olmuşlar ve aynen eskisi gibi devam ederler.
Siz hayatınızı körelteceğinize bırakın ne yapıyorsa yapsın. Alkol alan kendinden çok çevresindekini mahvediyor. Mahvolmamak için kaçın kurtulun.
Arkadaşlar kendim karar vermekte zorlandım sizlere soruyorum. Eşimin içki alışkanlığı yüzünden yedi aydır ayrı yaşıyoruz. Bana karşı yüzü olmadığından terketmiş evi ailesinden öğrendim. Ailesi bana geldi, içkiyi bırakmak için eşimin psikolojik tedavi gördüğünü şimdi içmediğini söylediler. Pişman olduğunu geri dönmek istediğini söylediler. Şimdi ben ne yapayım size soruyorum. Gerçekten psikolojik tedavi ile içkiyi bırakabilirmi. Güveneyimmi ne dersiniz. Fikirlerinizi bekliyorum.
pardon yanlış anlamışım ..am demek istediğim eşin seni çağırsın öyle git gel desin o istesin :26:Evi terkeden o ben değilim zaten ailesi de o yüzden gelip geri dönmek istediğini söylediler bu haliyle istemediğimi tedavisini bitirmesi gerektiğini söyledim kabul ettiler. Tedavisi bittikten sonra tekrar görüşelim dediler. Kaynanam beni bayramda onun yanına götürmek istediğinide söyledi görüşmek için.
Benim bir önerim var ama uygulayabilirmisiniz bilmiyorum..
Benim babam feci alkol tüketiyordu her gece..
asla! tedavi olmayıda kabul etmiyordu..
bi ilaç var aklımda değil 12 liralık bişi fakat reçetesiz satılmıyo hastanın kendi istediğiyle doktora gidip sanırım yazdırması gerekiomuşş..
Ecz tanıdıklarımız var ne kadar doğru tartışılır.. Ama saolsunlar Allah rızası için bize bu ilacı temin ettiler..
Bu ilaç alkoldan tiskindiriyor..
Annem babamın yemeklerine katarak (babamın haberi olamadan) alkolden kurtardık..
şükürler olsun rabime Allah o amcadanda da (eczcımız) razı olsun..
yapabilirseniz adını öğrenirim..
özeline yazıyorum canım ilaç adı veremiyoruz ya burda..
Annemdeyim zaten.. orda anlatıcam nasıl kullancağını..