Eşimin içki alışkanlığı

bence gorus canım bak ne guzel tedavı oluyomus zaten yalansa cok ayı etmısler demektır ınsanları kandırarak ortaya guzel şeyler cımaz

Bir alkol bağımlısının eşi olarak size tek tavsiyem, kaçın kurtulun.
Evet bunlar tedaviyle bırakır aylarca hatta bir kaç yıl içmezler ama bir gün bakarsınız zom olmuşlar ve aynen eskisi gibi devam ederler.
Siz hayatınızı körelteceğinize bırakın ne yapıyorsa yapsın. Alkol alan kendinden çok çevresindekini mahvediyor. Mahvolmamak için kaçın kurtulun.

Her kelimesine, her noktasına, her virgülüne katılıyorum, kaç kurtul.

bu konuda bilgim yok bilgisi olanlar sizinle ayni seyi yasayanlar daha yardimci olacaktir...

Arkadaşlar kendim karar vermekte zorlandım sizlere soruyorum. Eşimin içki alışkanlığı yüzünden yedi aydır ayrı yaşıyoruz. Bana karşı yüzü olmadığından terketmiş evi ailesinden öğrendim. Ailesi bana geldi, içkiyi bırakmak için eşimin psikolojik tedavi gördüğünü şimdi içmediğini söylediler. Pişman olduğunu geri dönmek istediğini söylediler. Şimdi ben ne yapayım size soruyorum. Gerçekten psikolojik tedavi ile içkiyi bırakabilirmi. Güveneyimmi ne dersiniz. Fikirlerinizi bekliyorum.

Alkol tedavisi bazında ise bırakılır. Senin de desteğine ihtiyacı olabilir. Son bir şans daha ver bence. Bir yuvayla birlikte bakarsın bir de hayat kurtulur.

Bildiğim kadarıyla AMATEM de bırakıyorlar.
Nasıl bir tedavi görüyor acaba ve ne kadar etkili.
tedavi olanlar bile bir damla içseler yeniden eskisi gibi oluyorlarmış.
Ona güveniyorsanız bir şans daha verebilirsiniz.
Allah kolaylık versin.

ne yazık ki bir çok tedaviler gören babam alkolü hiç bırakmadı. en sonunda içki onu bıraktı bizim de hayatımızı mahvetti :( bu konuda çok katıyım çocuğunuz yoksa kaçarak uzaklaşın. lütfen başka kimsenin hayatı bu içki belası yüzünden kararmasın :(

Son düzenleme:
Evi terkeden o ben değilim zaten ailesi de o yüzden gelip geri dönmek istediğini söylediler bu haliyle istemediğimi tedavisini bitirmesi gerektiğini söyledim kabul ettiler. Tedavisi bittikten sonra tekrar görüşelim dediler. Kaynanam beni bayramda onun yanına götürmek istediğinide söyledi görüşmek için.
pardon yanlış anlamışım ..am demek istediğim eşin seni çağırsın öyle git gel desin o istesin :26:

Bağımlı olduğu süre zarfında neler yaşadınız? En önemli soru bu olsa gerek... Bunu bir düşünün derim.

Benim bir önerim var ama uygulayabilirmisiniz bilmiyorum..
Benim babam feci alkol tüketiyordu her gece..
asla! tedavi olmayıda kabul etmiyordu..
bi ilaç var aklımda değil 12 liralık bişi fakat reçetesiz satılmıyo hastanın kendi istediğiyle doktora gidip sanırım yazdırması gerekiomuşş..
Ecz tanıdıklarımız var ne kadar doğru tartışılır.. Ama saolsunlar Allah rızası için bize bu ilacı temin ettiler..
Bu ilaç alkoldan tiskindiriyor..
Annem babamın yemeklerine katarak (babamın haberi olamadan) alkolden kurtardık..
şükürler olsun rabime Allah o amcadanda da (eczcımız) razı olsun..
yapabilirseniz adını öğrenirim..

Benim bir önerim var ama uygulayabilirmisiniz bilmiyorum..
Benim babam feci alkol tüketiyordu her gece..
asla! tedavi olmayıda kabul etmiyordu..
bi ilaç var aklımda değil 12 liralık bişi fakat reçetesiz satılmıyo hastanın kendi istediğiyle doktora gidip sanırım yazdırması gerekiomuşş..
Ecz tanıdıklarımız var ne kadar doğru tartışılır.. Ama saolsunlar Allah rızası için bize bu ilacı temin ettiler..
Bu ilaç alkoldan tiskindiriyor..
Annem babamın yemeklerine katarak (babamın haberi olamadan) alkolden kurtardık..
şükürler olsun rabime Allah o amcadanda da (eczcımız) razı olsun..
yapabilirseniz adını öğrenirim..

Önerin için çok teşekkür ederim arkadaşım. Ne güzel birini kurtarabilmişsiniz bu illetten. Sakıncası yoksa ilacın adını alabilirmiyim. Temin edebilirsem ben kullandıramazsam bile ailesi kullandırır kesin çünkü onlarda benim gibi muzdarip ve onlarda çok istiyorlar kurtulmasını.

özeline yazıyorum canım ilaç adı veremiyoruz ya burda..
Annemdeyim zaten.. orda anlatıcam nasıl kullancağını..

özeline yazıyorum canım ilaç adı veremiyoruz ya burda..
Annemdeyim zaten.. orda anlatıcam nasıl kullancağını..

Çok teşekkür ederim arkadaşım. Mesajını aldım ben özel mesaj gönderemiyorum, mesaj sayımdan dolayı.
İnşallah temin edip kullandırabilirim. Şimdiden minnetlerimi sunuyorum. Sağlık ve huzurla kal.:71:

Ne demek cnm benim rica ederim ama dediğim gibi uygula vücut bazı tepkiler verir
yazarım özeline tepkileri
Sakın korkma bişe olur diye ve yılma babam 1 günde 1 büyük 1 kücük içiyordu neler çektik seni çok iyi anlıyorum ama 5-6 yıldır kurtardık şükürler olsun.
Sağlıklı mutlu günler..

Back
X