Eşimin içkisi, ben artık delirmek üzereyim

Bir şey sorabilir miyim?

Alkol cinsel hayatı etkilemiyor mu ? Performans sorunu vs

Etkiliyorsa oradan vurun bak bu durum yatak odamıza Zarar verecek deyin.

Ve ne içiyor genelde yani hangi tür alkoller ?

Bir de derdi ya da kafaya taktığı üzüntüsü mü var?

Genelde baskılanamayan düşünceleri olan kişiler çok içer zamanla bağımlılık yapar.

Benim ailem eşiniz gibi adamlarla dolu çok içen insanların aslında hep bir acısı oluyor yargılamam üzülürüm o insanlara

derindeki o acıyı bulmanız lazım
Hayır etkilemiyor o konuda bi sıkıntı yok. Bide öyle derdi falan yok yani hayatımız evliliğimiz gayet iyi, ilk zamanlar keyiften içiyorum diyodu ama artık bağımlı oldu kabul etmiyo bunu

Haftanin 5 gunu eve alkollu gelen biriyle 6 ay evlilik yasadim. Alkollu ve alkolsuz hali iki zit karakterdi. Sus pus , hic konusmayan, herseye tamam canim diyen adam icince aslana donusuyordu ve her lafi yanlis anlayan birine. Cok zordu, cok kotuydu, 6 ay evli kaldim bosandim , neden 6 ay beklemisim diye sasiriyorum simdi kendime. Evlenmeden once de iciuordu tabi aynen bu sekilde, bekarliga veda gibi dusun evlenince birakacagim dedi inandim, evlendik bu defa da cocuk olunca birakacagim demeye basladi. Onlarin bahaneleri bitmez yani
Benimki aksine içince çok sakin birisi oluyo sürekli sarılıp öpüyor beni. Ama içkisine dayanamıyorum bide içince canavara dönüşse bu kadar bile sabredemem yani

Hayır etkilemiyor o konuda bi sıkıntı yok. Bide öyle derdi falan yok yani hayatımız evliliğimiz gayet iyi, ilk zamanlar keyiften içiyorum diyodu ama artık bağımlı oldu kabul etmiyo bunu
Siz neden bıraksın istiyorsunuz hayatınızı genel olarak etkilemiyorsa

Eşiniz her akşam sarhoş olana kadar içiyorsa alkoliktir, tedavi olmadan da iyileşmesi imkansız.
Anne evine gitmekle, sözle, tartışmayla, filan düzelebilecek bir şey değil bu.
Ona göre düşünün karar verin.

Siz neden bıraksın istiyorsunuz hayatınızı genel olarak etkilemiyorsa
Alkol alkoldür, hergun alınması hayatı etkilemese bile karşıdakini tiksindirir. En basitinden kokar. Mesela şöyle düşünün eşiniz kumar oynasa ve hep kazansa nasılsa kaybetmiyor devam etsin der misiniz? Her an kaybetme riski vardır, en önemlisi de artık oynamadan yapamaz.

Neden bu kadar fazlalaştırdı acaba ?Ve neden her gece dışarda ?Önce onun üzerine gitmeniz lazım bence..Eşim de bir zamanlar bekar arkadaşlarıyla dışarda içerdi ve ben hep kavga ederdim .Ben de o da çok yıprandık,arkadaşlarını çok severdi ama onlar bekar olduğu için hiç anlamazlardı ..Ama o sıralar kızım doğmuştu ve ben çok üzerine gidiyordum ,alkolü bırakacaksın diye dayatıyordum..En sonunda patladı ve biz boşanmanın eşliğine geldik .Ayrı yaşadık ona istediği hayatı sundum belli bir süre(1Ay sürmedi) ,çünkü yaşayamadığı hayatın hep sorumlusu beni görecekti.Sonra bu olaylar fazla sürmedi,eşim kendi düzeninin farkına vardı.Arkadaşları evlendi aradan 11 yıl falan geçti.Eşimin alkolüne de ben karışmıyorum artık çünkü abartmıyor ve evde,şu an her akşam 1 bira içer mesela(pek onaylamıyorum sağlık açısından)ama bana ne kendi bilir kocaman insan kahve gibi oldu onun için.Bütçesi onun bütçesi bana ne.içince daha hoş sohbet oluyor 😅🤭

Alkol alkoldür, hergun alınması hayatı etkilemese bile karşıdakini tiksindirir. En basitinden kokar. Mesela şöyle düşünün eşiniz kumar oynasa ve hep kazansa nasılsa kaybetmiyor devam etsin der misiniz? Her an kaybetme riski vardır, en önemlisi de artık oynamadan yapamaz.
Haklısınız
Ne diyeyim bilemedim 🤷‍♀️

Back
X