• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin iğrenç şakasından bıktım yardımmm

Siz iyi misiniz ya, esiniz dostuma gidiyorum ya da seni aldatirsam naparsin diyince gülüp geciyor musunuz.. yani sakaya mi vuruyorsunuz...
Ikiniz de birbirinizden tuhafmissiniz..

Ya vardır bazı erkeklerde nereye deyincd öyle der benim eşimde der yani şaka yapıyor sizde gülün geçin beni gözden çıkarırsan aldatırsın deyin şakasına. Hem adam arkadaşla çalışıcaz diyor ne o beni onla mı aldatıyotsun deyip çomak sokuyorsunuz o da iki şakasından dolayı laf demenizden rahatsız olmuş. mesela dayım yengemi çok sever herkes bilir ama muzur biridir hep böyle şakalar yapar tutup bi insan ciddi olarak dostum olsa naparsın der mi patavatsızlık tamam ama ciddiyet aramayın rahatsız oluyorum deyin şakası bile kötü deyin alttan sizde ona aldatırsa neler olacağını belli edin asıl bu konuda konuşmayan sanki çok uzakmış gibi duranlardan şüohelenmek lazım dilinde olandan değil bi arkadaşımı eşi aldattı hiç beklenmeyecek biriydi

ailem her zaman arkamda . Konuşsam bile ben sorunu çözemedikten sonra ailem nasıl çözebilir bilmiyorum .. bir insanın huyu asla değişmez . Törpülenir belki. Eşim aslında iyidir çok merhametlidir ama sen beni aldatamassın ya da şunu yapamazsın dediğim an başka bir kişiliğe dönüşüyor ..nasıl yapamam diyor ..Bi anda deliriyor
ya bak bende INAT bir insanim ama su hayatta INAT yapilacak sey var yapilmiycak sey var. esinin soyledigi sey bosanma sebebidir bana gore. ben esime INAT icin boyle bir sey soylicem haa beni ÖLDÜRÜR. ben boyle bir seyi haklimdan dahi gecirmem o ayri.
evlilikte sadakat guven en önemli sey bence. bu inat konusu yapilamaz yapilmamali.

cok sacma ve ergence bir saka. lisede bile yapılmaz. esin sacmalamıs asırı derecede. bu kadar suyu cıkarılmaz bır seyın. ayrıca o kadar dile dusmus ki bu is sen de simdi paranoya yapmaya baslayacaksın onun yuzunden. asırı sinir oldum su an.

Her sakanin altinda bir ciddiyet varmis demisler...esiniz gercekten sizi aldatiyorda olabilir..yada aldatmaya meyilli..cunku bir erkek ne zaman esine boyle soylenmemesi gereken sozlerle şaka yaparsa ki şaka cok gereksiz ve sacma bir şaka bu kocanizin bu durumlarda aslinda sizi basite aliyor saygisizca davraniyor gibi geldi bana..size tavsiyem esinizi karsiniza alin ve cok cok sert bi dille bi daha bana boyle igrenc sakalar yapmicaksin.zaten aldatirsam ne olur diye soruyorsun ya bir celsede bosanirim senden diyin ..agirliginizi koyun ortaya..kari koca arasinda baska bir erkek yada kadinin hakkinda bu tarz sakalar yapilmaz..esinizin ortami esinizin egosunu tavan yapmis bu yuzden size boyle basit sakalar yapabiliyor.

Ben de ne yapacağımı şaşırdım ..kendisi şaka yapıyor güya ..sert Bi şekilde tepkimi ortaya koysam kavga çıkar
Ciksin ama neden cekiniyorsunki..bu konuda bir kadina boyle bir saka yapmamayi ogrenir...sen konus kinus yapmasin boyle seyler..ama esiniz bana hic guven vermedi..bi seyler karistiriyor gibi..

Konuştum bir daha söylemem dedi.hiçbir erkeğe %100 güvenmem.ama öyle birşey yapacak bir insan değil. Özgüvenini mi ispat etmeye çalışıyor anlamadım..ki yaparsa beni gözden çıkarmış demektir..beni gözden çıkaran bir insanla muhattap bile olmam..ama paranoya olmıyo değilim bundan korkuyorum ..kendim için üzülüyorum bir kızım var ve hamileyim..

Back
X