• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ikinci telefonu

İlkokul 2. Sınıf planları bekle takip et ve konuşma devamke 😆
Valla siz 2. Sınıf planları diyorsunuz ama erkekler üzerinde işe yarıyor. Bir arkadaşım da eşinin ikinci telefonunu yakaladığında bu taktikleri uyguladı ve öyle ulaştı doğrulara. Sonra da boşandı. Meğer adam aldatıyormuş uzun zamandır. Sizin dediğiniz gibi direk sorunca yüzüne çok ustaca yalanlarla durumu kurtardığı gibi üstüne kadını suçlayabiliyorlar. Ben yalanını yakaladığım eski eşime sorular sorduğumda verdiği cevaplar karşısında bu kadar ustaca gözümün içine baka baka basıl yalan söylüyor diye şok olmuştum.

Çünkü komik anlatabiliyor muyum? Gidin eşinizle doğru düzgün konuşun ve açmasını isteyin telefonu baktınız açmıyor zaten anlarsınız bir bokluk olduğunu açarsa da olmadığını anlarsınız heee ama siz casusluk oynamayı seviyorsunuz. Hayır diyelim ki sizi aldattı ve okudunuz okuyunca daha mı inandırıcı olacak? Okuduğunuz şeye eşinizin ben yazışmadım başkasının demeyeceğini mi düşünüyorsunuz burada bir çok insanın çizdiği o çerçeve ile yürümüyor o işler üzgünüm.
casusluk oynamak için gayet olgun olmanızı beklerdim

Konu sahibi aldatıldığına emin olur ve tazminatla boşanmaya karar verirse de mahkemede "yemin ederim ki aldatıyordu. Sordum, evet aldatıyorum dedi. Hiç kanıtım yok ama olsun, siz yine de tazminata ve yüklü nafakaya hükmedin" der artık.

Bu arada o arkadaşım bulduğu telefonu saklamıştı. Eşinin telefoncu dükkanı vardı ki çok geçerli yalanlar sıralamış sonrasında. Hiç belli etmemiş arkadaşım. Evde deli danalar gibi telefon nerede diye görünce hayırdır demiş arkadaşım işte senin telefonun burada ne arıyorsun. Herkesin bildiği telefonu gösteriyor tabi eşine. Eşi de bu değil dükkanda müşteriye teslim edeceğim telefonu arıyorum nerede diye aramaya devam ediyor. Arkadaşımın yerinde kim olsa inanır aaa bu mu diye uzatırdı belki bak adamın günahını almışım diye üstüne bir de kendini suçlardı. Neyse arkadaşım sakladığı telefona bir bakıyor ki bir tane kızla uzun zamandır ilişkisi varmış. Buradan siz pay biçin. Kadınlar dürüstçe sorunca erkek yalanı beceremez sanıyor ama onların da usta olanları var...

Evli oldugunu bile bile ask yasayanlar flortlesenler o kadar coooookk ki.
Eşinin değer vermediği kişiye eşinin korumadığı evliliğe 3. Kişi neden değer versin ki. Eşine gerçekten değer veren birinin aklı karışmaz. Diğerleri ise arayıştadır. Yani Ayşe olmasa fatma olacaktır. Karı koca belirtmedim farkettiyseniz. Kadın erkek hepsi için geçerli. Zaten artık cinsiyetler arası aldatma oranları da çok yakın

Konu sahibi aldatıldığına emin olur ve tazminatla boşanmaya karar verirse de mahkemede "yemin ederim ki aldatıyordu. Sordum, evet aldatıyorum dedi. Hiç kanıtım yok ama olsun, siz yine de tazminata ve yüklü nafakaya hükmedin" der artık.
Ya burada tek dert nafaka mı yani?

Çünkü komik anlatabiliyor muyum? Gidin eşinizle doğru düzgün konuşun ve açmasını isteyin telefonu baktınız açmıyor zaten anlarsınız bir bokluk olduğunu açarsa da olmadığını anlarsınız heee ama siz casusluk oynamayı seviyorsunuz. Hayır diyelim ki sizi aldattı ve okudunuz okuyunca daha mı inandırıcı olacak? Okuduğunuz şeye eşinizin ben yazışmadım başkasının demeyeceğini mi düşünüyorsunuz burada bir çok insanın çizdiği o çerçeve ile yürümüyor o işler üzgünüm.
casusluk oynamak için gayet olgun olmanızı beklerdim
Kimse huzurlu mutlu hayatında casusculuk oynama hevesinde değil. Kusura bakmayın da yazışmalardan kendisinin ya da başkasının yazdığı ortaya çıkar. Bir de üstüne hanımefendinin delili olur. Sizin bildiğiniz gibi de işlemiyor o işler.

Sizin tek dert nafaka mı diye küçümsediğiniz durum yüzünden mağdur olan binlerce kadın var. Hepsi de mahkemede hakkını arama mücadelesi veriyor o “nafaka” yüzünden. Çoğunun geçim kaynağı ya da arkasında duran ailesi bile yok! Hepsi olsa bile insanların yaptıklarının bir şekilde hukuksal karşılığı da olmak zorunda.

Kimse huzurlu mutlu hayatında casusculuk oynama hevesinde değil. Kusura bakmayın da yazışmalardan kendisinin ya da başkasının yazdığı ortaya çıkar. Bir de üstüne hanımefendinin delili olur. Sizin bildiğiniz gibi de işlemiyor o işler.
Yani kesin boşanıyor ve davayı düşünüyoruz öyle mi?

Gerçekten algılamanız da sorun var.
Kimse aldatıldığını sindirsin devam etsin demiyor burada. Hafiye olmak da değil niyeti. Emin olmak.
Sizce aldatan birine sorunca doğru cevap gelir mi? Evet aldattım karıcım mı diyecek. İnkar edecek. Telefonu yok etmeye çalışacak.
Kadın emin olacaksa sormadan önce emin olup sonra çıkar konuşur.
Gerçekten çocuksu bir yapınız var herhalde.
Hamilelik yaşadınız mı? Yaşadıysanız son aylarda ruh durumunuzun ne kadar kolay değiştiğini bilirsiniz. Stres erken doğuma da sebep olabilir. Neden kendini strese soksun bu kadın?

Yani kesin boşanıyor ve davayı düşünüyoruz öyle mi?
Yok “aldatılıyorsa” hanımefendi biraz daha aldatılmasını çocuğun da bu arada sadakat ortamı olmayan bir evlilikte büyümesini beyefendinin yalanlarına devam etmesini düşünüyoruz... Tabi yüzleşmek ortaya çıkarıp kanıtlamak yalanlarla dolu bir evlilikten daha kötüdür doğru...

Delil elde etmenin tek sebebinin nafaka olduğunu sanıyorsunuz sanırım.

Peki karşı taraf anlaşmalı boşanmayı kabul etmez de konu sahibi boşanma davası açmak isterse, karşı tarafın kusurlu olduğunu nasıl ispat edecek?

Ayrıca nafaka ve tazminat da elbette önemli. Neden kanuni haklarını kullanmasın?

Gerçekten algılamanız da sorun var.
Kimse aldatıldığını sindirsin devam etsin demiyor burada. Hafiye olmak da değil niyeti. Emin olmak.
Sizce aldatan birine sorunca doğru cevap gelir mi? Evet aldattım karıcım mı diyecek. İnkar edecek. Telefonu yok etmeye çalışacak.
Kadın emin olacaksa sormadan önce emin olup sonra çıkar konuşur.
Gerçekten çocuksu bir yapınız var herhalde.
Hamilelik yaşadınız mı? Yaşadıysanız son aylarda ruh durumunuzun ne kadar kolay değiştiğini bilirsiniz. Stres erken doğuma da sebep olabilir. Neden kendini strese soksun bu kadın?
Hamile kalamıyorum maalesef öyle bir tecrübem yok. Belki ömrümün sonuna kadar da anne olamayacağım beni aldattığını düşündüğüm şüphelendiğim bir adamla doğumum bitsin de öyle yüzleşirim diyemezdim herhalde hamile kalsam da aynı yatağı falan paylaşamaz aynı sofraya oturamazdım yüzleşmem gerekirdi.

Delil elde etmenin tek sebebinin nafaka olduğunu sanıyorsunuz sanırım.

Peki karşı taraf anlaşmalı boşanmayı kabul etmez de konu sahibi boşanma davası açmak isterse, karşı tarafın kusurlu olduğunu nasıl ispat edecek?

Ayrıca nafaka ve tazminat da elbette önemli. Neden kanuni haklarını kullanmasın?
Enteresan insanlarsınız gerçekten kırk yılın başı şuraya gireyim dedim ne ilginç kadınlarsınız hayal aleminde mi yaşıyorsunuz ne yapıyorsunuz?
Her aldatılan kadın boşanıyor mu? Buna inanıyor musunuz?

Hamile kalamıyorum maalesef öyle bir tecrübem yok. Belki ömrümün sonuna kadar da anne olamayacağım beni aldattığını düşündüğüm şüphelendiğim bir adamla doğumum bitsin de öyle yüzleşirim diyemezdim herhalde hamile kalsam da aynı yatağı falan paylaşamaz aynı sofraya oturamazdım yüzleşmem gerekirdi.
Yaşamadığınız şeylerle ilgili ahkam kesmeyin o zaman. Hamileliğin son aylarında kadının duygu durumu hormonlar nedeniyle zaten inişli çıkışlı, büyük olaylar yaşarsa bebeğin ciğeri gelişemeden erken doğum yaparsa aynı yatağı paylaşmaktan daha ciddi sonuçlara katlanacak bu kadın.
Ayrıca aldatan hiç kimse yakalanınca kabul etmez. İnkar eder. Eski ilişkilerimde aldatıldığım oldu. Gözümle cafede elele gördüğümde dahi inkar edip beni suçlu çıkarmaya çalışmıştı.
Hesap sormak demek inkar etmesine ve kanıtlarını tok etmesine inkan vermek demek. Telefon kaybolacak, mesajlar aramalar kaybolacak, hat kapanacak. İnkar ettiği için de asla gerçeği bilemeyecek kadın.
Sormak demek gerçeği öğrenip öğrenemediğini asla bilememek demek.
Siz aldattığından şüphelendiğiniz bir insanın her lafına koşulsuz inanacaksanız sormanıza da gerek yok zaten. Yapmaz benim kocam deyin geçin zaten. Zira ha ağzıyla yemin etmiş yapmadım demiş ha bu. Fark yok.

Her aldatılan kadın kocasını boşuyor ve nafaka peşinde koşuyor falan benim çevremdekiler hayal ürünü o zaman 😂 neyse ya bakın yolunuza arkadaşlar 😂
He herkes hemen boşanıyor kaç para nafaka indiririm diye düşünüyor falan.
Ara bulucu avukatlar falan da hayal ürünü , aileler, yaşanmışlıklar

Her aldatılan kadın kocasını boşuyor ve nafaka peşinde koşuyor falan benim çevremdekiler hayal ürünü o zaman 😂 neyse ya bakın yolunuza arkadaşlar 😂
He herkes hemen boşanıyor kaç para nafaka indiririm diye düşünüyor falan.
Ara bulucu avukatlar falan da hayal ürünü , aileler, yaşanmışlıklar

Evet boşananlar da var.
Oldukça da çok.
Öz ablam boşandı aldatıldığı için.
Kuzenim de boşandı.
Eşim yaparsa ben de boşarım.
Başkasının yatağından gelip bana sarılmasıBa tahammül edemem.
Devam edip etmeyeceğinin hükmünü vermek de bize düşmüyor zaten. Boşanadabilir devam da edebilir. Kendi kararı.
Ama burda dalga geçer gibi şeyler yazmaya kadının moralini bozmaya da hakkınız yok.

Back
X