- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
ben boyle olacagini hic hissetmedim. biz oraya gitmeden 1 ay once kv kp kucuk kayin bendeydi boyle davranmadilar. Allah biliyo ya elimden gelni yaptim rahst etsnler diye kendilerini bisey sandilar. sok oldumNiye gittinizki durum boyleyse?
adimimi atmam daha 10 gun boyunca surekli asagilandm o degil de eltiye noluyo onu da anlamadim kv ile birlik oldu sokmadiklari laf kalmadiKaynanan kendisi koysun böreği falan dolabina kimsenin hizmetçisi değilsiniz siz. esinde zaten görmüş olayları sizede hak veriyosa çok yuzgoz olmayın. hiç takmayin bebeginizle ilgilenin. senede bir gidin pekte elini işlere sürme bi köşede otur önüne hazır bekle tatlı dilide unutma o zaman kıymetli olursun :) çünkü iyilik yapan gelin pek tutulmuyo. insanlıktan anlamiyolar.
Çok mu lazım sanki eltin kv ile birbirlerinin hayirlarini görsünler :) hiç bozuntuya verme bisey dicen zamanda şakayla karışık soyle soyluceni. yüzünü asarak degilde.. yakında suyu çıkar zaten bu samimiyetin. esin seni haklı bulduysa gerisi hiç önemli değil araya laf sokan akrabalara da benim bisi yaptığım yok de. torunlarını görmek istediler on gün kaldik orda daha napalim deyin. biraz da topu eşinize atın işleri çok iste falan filan.adimimi atmam daha 10 gun boyunca surekli asagilandm o degil de eltiye noluyo onu da anlamadim kv ile birlik oldu sokmadiklari laf kalmadi
evet ya galiba oyleEvet kötü yapıyosunuz. Neden susuyosunuz? Ayıplarını çat çt yüzlerine söyleyeceksiniz ki size böyle davranamasınlar. Siz sustukça daha da arsızlaşırlar. İyiyken kötü olursunuz
dogru soyluyorsun kendimi o kadar kotu hissettim ki anlatamam.Soyle cnm acemilige gelmiş lafa bak bn deneme tahtasimiyim böyle insanlar suratlarına söylemeden anlamaz tecrübe konusuyor ..
cok kalabalik bi sulale ortam her zmn kalabalik oluyo bi sey desem hemen kotu gelin saldiran saldiranaOrada susup susup eve gelip konuşmayacağım demenizi garipsedim ben..
Madem bu kadar dokundu, tıksanıza ağızlarına lafı...
Korktunuz mu yüzlerine karşı kendinizi savunmaya? Eşinizden mi çekindiniz?
Bir de durum böyleyken neden 10 gün bitsin diye beklediniz? Dönün 3. Gün..
cocugum hasta oldugu icin calisamiyprum meslegim var sukur ama kuzum iyilesmeden calismayi dusunmuyorum. kv gercekten korkunc.bi insanÇalışan gelin çalılmayan gelin vakası hastalığına tutulmuş kayınvaliden.. Buzluğa börek koyacakmışsın sebep? Eltinin eli afedersin de totosuna mı kaçmış bir sorsaydın o kaynanaya..? Gitme de görüşme de.. Timsah gözyaşlarını da lavaboya akıtsın iki yüzlü kadın
ayn oyleHissetme bnim kayinvalidem de kendi kizlarindan alismis hergun beni aricaksin diyodu bnde her gün annemi aramiyorum dedim beni aramak zorundasın dedi .. kusura bakma hergun annemi aramiyorum seni hiç aramam dedim tartıştık... tripli hiç konuşmuyoruz bi merhaba bi güle güle süper tavır koyarım ve hissettirim şimdi hiç aramiyorum huzurum var ... niye anlattım tavır koy börekmi yap dedi duymamazlıktan gel üstelerse cevabı yapıştır ay sınır oldum aile daha varlıklı falan varlikliysa annesi ona kargoyla göndersin
Mesleğinin olması önemli elbette ama beyin yoksunu bazı kaynanalar oğlum çalışıyor gelin yata yata yiyor oluşumun parasını diye böyle mide bulandırıcı şeyler yapabiliyorlar.. Boşvercocugum hasta oldugu icin calisamiyprum meslegim var sukur ama kuzum iyilesmeden calismayi dusunmuyorum. kv gercekten korkunc.bi insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?