Esimin ikiyuzlu ailesi...

Bezdimcicegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
594
447
103
mrb hanimlar.
Esimin ailesinin hatri sayilir ayiplarina ragmen susup sineye cekip dayandim sabrettim. hicbir zmn yanimizda olmayanlar evlendikten sonra hizmetci olarak beni buldular. Soyle eziyet.ettiler boyle kahrettiler bolumunu gecerek yazacagim cunku sinirlerim bozuluyor. Sukur su an ayri sehirdeyiz. Bebegimizi de alip onlarin yaninda gittik ziyarete ve neye ugradigimizi sasirdik. Esimin abisi evlendi yazin. Ilk kez evlerine falan gittik. kv gozume bizi yapmayip da onlara nasil iyi bi kv oldugunu soka soka bihal oldu. Milletin yaninda sen acemiligimize geldin hicbir sey yapamadik ama gelinime her seyi yaptim vs. esimin dayisinin oglu var 2 yasinda. onu evine getirdi kv ve 10 gun bizimli kaldi. benim cocugumu da yani oz torununu bi kenara koydular. ilgilenmediler bile. adam yerine bile koymadilar kalktik geldik. milletin yaninda arayip agliyo ozledim diye gidince boyle yapio. ben eltimin buzluguna borek falan yapip koyacakmisim kiz isten ac geliyormus. 14 saatlik yolu 1 yasindaki bebekle bu yuzden teptim. yuzune bir sey demedim hicbir sey hem de. geldim ordan aradiklarinda konusmak, onlari bi daha asla gormek istemiyorum. esim de gorusmuyor su an. ama akrabalari bana msj atiyo ben cok kotuymusum onlari hasret birakmisim cvp vermiyorum. sizce susarak iyi mi yapiyorum?

Son düzenleme:
Eşiniz de artık bir şeyleri görmüş. Evet sizi suçlayan mesajlar can yakar ama siz kendinizi biliyorsunuz. Eşinize bırakın biraz durumu.

Kaynanan kendisi koysun böreği falan dolabina kimsenin hizmetçisi değilsiniz siz. esinde zaten görmüş olayları sizede hak veriyosa çok yuzgoz olmayın. hiç takmayin bebeginizle ilgilenin. senede bir gidin pekte elini işlere sürme bi köşede otur önüne hazır bekle tatlı dilide unutma o zaman kıymetli olursun :) çünkü iyilik yapan gelin pek tutulmuyo. insanlıktan anlamiyolar.

adimimi atmam daha 10 gun boyunca surekli asagilandm o degil de eltiye noluyo onu da anlamadim kv ile birlik oldu sokmadiklari laf kalmadi

adimimi atmam daha 10 gun boyunca surekli asagilandm o degil de eltiye noluyo onu da anlamadim kv ile birlik oldu sokmadiklari laf kalmadi
Çok mu lazım sanki eltin kv ile birbirlerinin hayirlarini görsünler :) hiç bozuntuya verme bisey dicen zamanda şakayla karışık soyle soyluceni. yüzünü asarak degilde.. yakında suyu çıkar zaten bu samimiyetin. esin seni haklı bulduysa gerisi hiç önemli değil araya laf sokan akrabalara da benim bisi yaptığım yok de. torunlarını görmek istediler on gün kaldik orda daha napalim deyin. biraz da topu eşinize atın işleri çok iste falan filan.

Orada susup susup eve gelip konuşmayacağım demenizi garipsedim ben..
Madem bu kadar dokundu, tıksanıza ağızlarına lafı...
Korktunuz mu yüzlerine karşı kendinizi savunmaya? Eşinizden mi çekindiniz?
Bir de durum böyleyken neden 10 gün bitsin diye beklediniz? Dönün 3. Gün..

cok kalabalik bi sulale ortam her zmn kalabalik oluyo bi sey desem hemen kotu gelin saldiran saldirana
naif bi insanim kavga tartisma bana.cok uzak hep icime atiyorum. 10 gun beklemek zorunda kaldim araaba arizalandi sanayiden cikana kadar bekledik.

Çalışan gelin çalılmayan gelin vakası hastalığına tutulmuş kayınvaliden.. Buzluğa börek koyacakmışsın sebep? Eltinin eli afedersin de totosuna mı kaçmış bir sorsaydın o kaynanaya..? Gitme de görüşme de.. Timsah gözyaşlarını da lavaboya akıtsın iki yüzlü kadın

cocugum hasta oldugu icin calisamiyprum meslegim var sukur ama kuzum iyilesmeden calismayi dusunmuyorum. kv gercekten korkunc.bi insan

Hissetme bnim kayinvalidem de kendi kizlarindan alismis hergun beni aricaksin diyodu bnde her gün annemi aramiyorum dedim beni aramak zorundasın dedi .. kusura bakma hergun annemi aramiyorum seni hiç aramam dedim tartıştık... tripli hiç konuşmuyoruz bi merhaba bi güle güle süper tavır koyarım ve hissettirim şimdi hiç aramiyorum huzurum var ... niye anlattım tavır koy börekmi yap dedi duymamazlıktan gel üstelerse cevabı yapıştır ay sınır oldum aile daha varlıklı falan varlikliysa annesi ona kargoyla göndersin

ayn oyle

cocugum hasta oldugu icin calisamiyprum meslegim var sukur ama kuzum iyilesmeden calismayi dusunmuyorum. kv gercekten korkunc.bi insan
Mesleğinin olması önemli elbette ama beyin yoksunu bazı kaynanalar oğlum çalışıyor gelin yata yata yiyor oluşumun parasını diye böyle mide bulandırıcı şeyler yapabiliyorlar.. Boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…