Esimin ikiyuzlu ailesi...

Acemiliğimize denk geldi dediğinde, çok şükür kimseye ihtiyaç duymadık biz diyebilirdin. Börek yap eltine dediğinde, bana düşmez sen yap, sen hizmet et gelinine diyebilirdin. Eltinin ailesi daha zengin dediğinde, kefenib cebi yok diyebilirdin. Susma bir daha. Saldırırlarsa hepsine cevabın olur elbet.

cok kalabalik bi sulale ortam her zmn kalabalik oluyo bi sey desem hemen kotu gelin saldiran saldirana
naif bi insanim kavga tartisma bana.cok uzak hep icime atiyorum. 10 gun beklemek zorunda kaldim araaba arizalandi sanayiden cikana kadar bekledik.
Geçmiş olsun...
ben de kavga edebilen biri pek değilim ama haksızlığa uğrayınca sokakta kalacağımı bilsem susmam. İsterse bütün şehir üstüme gelsin.
Öyle yada böyle o sıkıntı çekiliyorsa sessiz sessiz çekmek yerine onları da rahatından etmeyi tercih ederim..
Eğer eşiniz de durumun farkındaysa şanslısınız.
Görüşmek zorunda değilsiniz.
İsteyen istediğini düşünsün. Siz dünyanın en kötü gelini olun. Hiç düşünmeyin bile kimin be dedigini. Mesajları da görmezden gelmeye devam edin. Israr başlarsa engelleyin. Hayatınıza, yavrunuza odaklanın :)

Elti calisiyorsa kendine calisiyor kazancina ortagimda haberim mi yok deseydiniz ya.. Yada bana guvenerek mi ise gidiyor artik evli hem evini hem isini idare eder herhalde deseydiniz.. Kv sana yapmadik ona yapiyoruz herseyi diyor yani.. Ben diyim size yazin bir kenara cok yakinda eltinizle de arasi bozulur kalir oyle ortada gorursunuz.. Esiniz gorusmek istiyorsa gorussun siz mesafe koyun uzak durun

Ben olsam mahkemeye veririm sizi taciz etmekten derim. Hem yanlarina gitmiceksin hemde disini gosterip susturcaksin. Sen onlarin ayaklarini da opsen yaranamazsin. Bari icindekini onlari korkutarak kus ki rahatlayasin. Ezdirme kendini. Acemilikmiste ustalik mi yapiyo. Asil ustanin sen oldugunu goster onlara

Sus bencede birsey desen de kotusun zaten belli ki gozlerinde esin seninle ya bosver sana laf getiren akrabayi da sil at

Ederini de değerini de insanın kendi belirler canım hakkettiklerinden fazla değer vermiyceksin şunlar ne anlar...

Ya bu akrabalara ne yaşanılandan hasta oluyorum en lüzumsuz kişilerin varlığından sus canım sus bırak çatlasınlar.

Nasıl susmayi başardiniz?bence bu kadar sessiz kalmayın.

Benim kaynanam da böyle birinin yanında bana o kadar iyi davranır ki şok olur kalırım. Herkese ağlar kendini acındırır. Onun kendi tarafı da aynen bize laf sokar. Ben ne yaptım görüşmüyorum artik. Sen de eşin yanındaysa öyle yap herkesin anladığı dil tatlı dil olmayabilir.

Neyse en azından eşin yanında. Buna da şükür. Ama sen çok da lafını etme. Madem konuşacakmış. Malum erkeklere ailesi hep doğru gelir. Lafından caymasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…