eşimin ilgi beklentisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
6 aylık evliyiz. son zamanlarda eşim onunla ilgilenmediğim konusunda dert yanıyor, küsüyor. bir sarıl bir öp hatrımı sor diyor. aslında gelince sohbette ediyoruz ama sanırım eşime odaklı olayım istiyor.
ben çalışmıyorum evdeyim ama sınavlara hazırlanıyorum ayrıca online dersim var. akşam ders çalışmıyorum eşimle oturuyoruz. ama benim ilgisiz olduğumu düşünüyor. benim aklımda kendi dertlerim sorunlarımda oluyor evlilik odaklı eşime odaklı değilim galiba ama sürekli sevgi pıtırcığı öp sarıl böyle mi olmak lazım gerçekten. ben yorgunken aklımda başka şeyler varken çok böyle olamıyorum. ama eşim kendiyle kıyaslıyor. ben hayvan gibi çalışıyorum yine seninle ilgileniyorum sen beni sevmiyor musun dedi.
sizce modum düşükte olsa kendimi zorlamam mı lazım? aslında çokta seviyorum eşimi belli edemiyorum belki her zaman

ben de çok yapamıyorum
mesela çocuğa özel sağlık sigortası yaparken ya eşimin başına bir şey gelirse diye ona da yaptırdım ve ben ödüyorum
bence bu sevgi göstergesi
bu ve bunun gibi şeyler, çok mıç mıç olamıyorum ama olmak da gerekiyor bazen sanırım

Sende biraz cilveli ol adam bunu istiyorasa
Yeni evlisin erkekler övgüyü severler gönlünü okşayacak şeyler de ne kaybedersin ki eşini kaybetmekten iyidir

Belli ki bunları istiyor

Dersleriniz, dertleriniz varsa keşke şuan evlenmeseydiniz.6 aylık sevgiliyken bile daha yoğun oluyor insan.Sizin konunuzu okurken şunu farkettim konu sahibi konuyu nasıl anlatırsa anlatsın problemin kimde olduğu anlaşılıyor.Ben açıkçası burada eşinize hak verdim.İlgisizlik kişileri belli bir zamandan sonra ya aldatmaya itiyor ya da ilişkiyi bitirmeye.Biraz kulak verin bence eşinize.

evlilikte durum nasıl bilemiyorum ama ilişkilerde genelde bir taraflar hep bu şekilde ayrılıyor sanırım. eşiniz sizi tanıyorsa aslında bu durumu kabul edebilir çünkü bazı insanlar için durum böyledir.. herkesin önceliği farklıdır, ilgi gösterme şekli sevgi tanımlaması farklıdır. ama eşinize de haksız diyemem çünkü o da kendi bildiği sevme şekli ile kıyaslıyor. siz ona bunu içtenlikle anlatabilirseniz belki anlayabilir sizi

Bu konu genelde tersi olmuyomuydu ya burda ilgi bekleyen hanimlar ilgisiz olan beyler olurdu cogunlukla
Kiz sende azicik ilgilen mizacinda yoktur belki ama ne guzel iste senden sevgi bekleyen gozunun icine bakan kocan var birazda olsa op saril sevgini goster, sevginizi gosterme firsatiniz varken bol bol sevginizi belli edin guzel seyler soyleyin, zira ölum var ölumlu dunyada keske demeyin sevin sevilin biraz mizacinizdan ödun verin bisey kaybetmezsiniz

Benim eşimde öyleydi kusmezdi ama sürekli ilgi isterdi onun etrafında olayım onu düşüneyim heryerde mic mic her dakika konuşmak isterdi telefonla anliya biliyorum sizi ..bir süre sonra sıkılıyor insan bu ilgiden çocuk olduda rahatladım ben biraz .. kızın ilgi istiyor bak senden diyorum bu defa sizde anlatmaya çalışın yapınızı yumuşak bir dille .

Biz 4 senedir birlikte yaşıyoruz sevgilim her akşam işten geldiğinde en az bi 5-10 dk bana sarılması, öpmesi lazım, tv izlerken, bilgisayar oynarken ayrı odalardayken bile ara sıra gidip gelip onu öpmem lazım, onun beni öpmesi lazım ki o gun yatağa için rahat gireyim. Her ilişki her evlilik böyle olacak diye bişey yok tabii ki, ama belli ki eşinizin beklentisi bu yönde, absürt bişey de değil istediği. Hem insan gününün stresini sıkıntısını eşinin omzuna yaslanıp atmayacaksa, günün sonunda onunla huzur bulmuycaksa neden evlenir ki?

Bence bu sevgi göstermek değil. İnce düşünmek, karşıdaki insanı düşünmek ama sevgi göstermek değil.

Eve gidip yemek yendi falan filan ilk yarım saat birbirimizindir.
Uyurken de uyanınca da 2-3 dakika da olsa öpüşür, koklaşırız.
Evin içinde kaç tur günaydınlaşır öpüşürüz
Yani bende severim ilgiyi :)

insanin dertleri stresleri hic bitmiyorki, bence sevginizi daha cok gösterin daha hele gercekten cok yeni evlisiniz, esinizin istedigi bence abarti degil

5 yıllık sevgili ve 5 aylık evliyiz, işten dönünce sarılıp sevmezsem, öpmezsem filan sinirli oluyo adam :) Sevgililiğe göre bi tık daha ilgi ister halde bence. bende işten gelince gel bakalım gel seviyim seni sinirlerin geçsin, enerjin dengelensin diyorum kedi gibi mırıl mırıl oluyo adam. :) Sarılmak sevmek öpmek önemli. Film izlerken, tv izlerken de ben hep onun kucağında oluyorum. Ondan önce uyumaya gidiceksem gece, mutlaka gelip sarılır beni uyutur sonra gider salona. Sabahları da uyandırma seansları hep sarılmalı öpmeli gülmeli olur. Hem yeni evlisiniz, evde online çalışma stresiniz var dışarı bile çıkmıyorsunuz. Daha fazla ilgi gösterebilirsiniz.

nedir bu erkeklerin cilve neşe bıcır bıcır ve aynı zamanda erotik kadın isteği yahu..tamam olması da lazım ama robot gibi her an böyle olamıyoruz ki .konu sahibi de diyor başka sorunlarım var herzaman olamıyorum diye ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…