- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.693
- 63
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
nickinizden de anlaşıldığı üzere oldukça cilveli bir hatunsunuz , özel ders alalım sizden5 yıllık sevgili ve 5 aylık evliyiz, işten dönünce sarılıp sevmezsem, öpmezsem filan sinirli oluyo adam :) Sevgililiğe göre bi tık daha ilgi ister halde bence. bende işten gelince gel bakalım gel seviyim seni sinirlerin geçsin, enerjin dengelensin diyorum kedi gibi mırıl mırıl oluyo adam. :) Sarılmak sevmek öpmek önemli. Film izlerken, tv izlerken de ben hep onun kucağında oluyorum. Ondan önce uyumaya gidiceksem gece, mutlaka gelip sarılır beni uyutur sonra gider salona. Sabahları da uyandırma seansları hep sarılmalı öpmeli gülmeli olur. Hem yeni evlisiniz, evde online çalışma stresiniz var dışarı bile çıkmıyorsunuz. Daha fazla ilgi gösterebilirsiniz.
6 aylık evliyiz. son zamanlarda eşim onunla ilgilenmediğim konusunda dert yanıyor, küsüyor. bir sarıl bir öp hatrımı sor diyor. aslında gelince sohbette ediyoruz ama sanırım eşime odaklı olayım istiyor.
ben çalışmıyorum evdeyim ama sınavlara hazırlanıyorum ayrıca online dersim var. akşam ders çalışmıyorum eşimle oturuyoruz. ama benim ilgisiz olduğumu düşünüyor. benim aklımda kendi dertlerim sorunlarımda oluyor evlilik odaklı eşime odaklı değilim galiba ama sürekli sevgi pıtırcığı öp sarıl böyle mi olmak lazım gerçekten. ben yorgunken aklımda başka şeyler varken çok böyle olamıyorum. ama eşim kendiyle kıyaslıyor. ben hayvan gibi çalışıyorum yine seninle ilgileniyorum sen beni sevmiyor musun dedi.
sizce modum düşükte olsa kendimi zorlamam mı lazım? aslında çokta seviyorum eşimi belli edemiyorum belki her zaman
daha yeni evlisiniz ilgi istemesi normal bence :)6 aylık evliyiz. son zamanlarda eşim onunla ilgilenmediğim konusunda dert yanıyor, küsüyor. bir sarıl bir öp hatrımı sor diyor. aslında gelince sohbette ediyoruz ama sanırım eşime odaklı olayım istiyor.
ben çalışmıyorum evdeyim ama sınavlara hazırlanıyorum ayrıca online dersim var. akşam ders çalışmıyorum eşimle oturuyoruz. ama benim ilgisiz olduğumu düşünüyor. benim aklımda kendi dertlerim sorunlarımda oluyor evlilik odaklı eşime odaklı değilim galiba ama sürekli sevgi pıtırcığı öp sarıl böyle mi olmak lazım gerçekten. ben yorgunken aklımda başka şeyler varken çok böyle olamıyorum. ama eşim kendiyle kıyaslıyor. ben hayvan gibi çalışıyorum yine seninle ilgileniyorum sen beni sevmiyor musun dedi.
sizce modum düşükte olsa kendimi zorlamam mı lazım? aslında çokta seviyorum eşimi belli edemiyorum belki her zaman
Esin hakli bence senden ilgisini eksik etmiyormus kuzum ayip yani boyle adamlar var karisinin yuzune bakmiyor karisi öpuyor seviyor adam anahaberi sunuyor6 aylık evliyiz. son zamanlarda eşim onunla ilgilenmediğim konusunda dert yanıyor, küsüyor. bir sarıl bir öp hatrımı sor diyor. aslında gelince sohbette ediyoruz ama sanırım eşime odaklı olayım istiyor.
sevgiliyken sürekli görüşmüyorduk, haftada bir görüşüyoduk. ben o zaman baya enerjik oluyordum, dışarda cafede süslenip çıkıyorduk işte o da bende :) ama evde telefonda konuşurken diyodum yatıyorum halsizim, şuram ağrıyor falan diye hep derdim yani. şimdi evde de asıl halimi görüyor artık daha bi halsizim modum düşük oluyor akşama kadar ders vs.herkesin karakteri duygularını yansıtması aynı olmayabiliyor canım sevgiliykende böyle miydin? evlendikten sonra mı eşin şikayet etmeye başladı bu durumu bu arada merak ettim
Esiniz hakli.6 aylık evliyiz. son zamanlarda eşim onunla ilgilenmediğim konusunda dert yanıyor, küsüyor. bir sarıl bir öp hatrımı sor diyor. aslında gelince sohbette ediyoruz ama sanırım eşime odaklı olayım istiyor.
Altinci yildan bildiriyorum hala kucaktayim. Bizde agirdan alan odur. Ben sirnasigim. Konu sahibinde tam tersi. Hatta boyle erkek gormek de ilginc geldi alismisim bu duzene.6 aylık evliyken kocamın kucağında yaşıyordum ben.karakter meselesi tabi ki ama 6 ay yahu cicim ayları daha.
Altinci yildan bildiriyorum hala kucaktayim. Bizde agirdan alan odur. Ben sirnasigim. Konu sahibinde tam tersi. Hatta boyle erkek gormek de ilginc geldi alismisim bu duzene.
Ilgincmis. Ben biraz agir duran erkek severim. Sirnasik olsa bayardi beni. Kacacak yer arardim. Esim agir durunca ben elimi kolumu atarim ona.Benim eşim de sırnaşır.
Gelir öper, film falan izlerken eli sürekli saçımdadır.
Bacağıma dokunur falan filan yani beni de ilgi delisi yapan o oldu
Göbek oturdu kucağa sekiz yılda bana yer kalmadı artıkAltinci yildan bildiriyorum hala kucaktayim. Bizde agirdan alan odur. Ben sirnasigim. Konu sahibinde tam tersi. Hatta boyle erkek gormek de ilginc geldi alismisim bu duzene.
Ilgincmis. Ben biraz agir duran erkek severim. Sirnasik olsa bayardi beni. Kacacak yer arardim. Esim agir durunca ben elimi kolumu atarim ona.Allah herkese dengini veriyor iste.
Benim eşim de sırnaşır.
Gelir öper, film falan izlerken eli sürekli saçımdadır.
Bacağıma dokunur falan filan yani beni de ilgi delisi yapan o oldu
6 aylık evliyiz. son zamanlarda eşim onunla ilgilenmediğim konusunda dert yanıyor, küsüyor. bir sarıl bir öp hatrımı sor diyor. aslında gelince sohbette ediyoruz ama sanırım eşime odaklı olayım istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?