eşimin ilgi beklentisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nickinizden de anlaşıldığı üzere oldukça cilveli bir hatunsunuz , özel ders alalım sizden

yaw adamı seviyorsan gönlünü ediver sen de.. ben de mıçmıçlığı hiç sevmem, 9 yıllık da evliyim hala bazen eşim bekler böyle otururken sarılalım, eve gelince sarılıp öpüşelim felan.. ama kocamı seviyorum, eh gönlü olsun derim bazen içimden gelmese bile.. çok dert edilecek bir şey değil yani..

bir zaman sonra azalır bu beklentiler.. iki taraflı da..

daha yeni evlisiniz ilgi istemesi normal bence :)

Esin hakli bence senden ilgisini eksik etmiyormus kuzum ayip yani boyle adamlar var karisinin yuzune bakmiyor karisi öpuyor seviyor adam anahaberi sunuyor

Ben çok dokunsal bir insanım sevgimi sarılarak öperek gösteririm. Eşim bunalıyordu bir ara. Siz belki öyle değilsinizdir.Herkesin sevhigosterme şekli farklı ama gün içinde birbirinizi görmediğiniz için biraz daha ilgi gösterebilirsiniz

Azıcık ilgiden bir şey olmaz yahu biraz şımartın kocanızı

Size 16 yıllık eşimin istediği ve gösterdiği ilgiyi anlatsam içiniz şişer valla tam yapışık ikiz gibi TV bile izlerken el eleyiz o kadar diyim

Siz 6 ayda bıkmış gibisiniz sanki önünüzde daha kocaman yıllar var

herkesin karakteri duygularını yansıtması aynı olmayabiliyor canım sevgiliykende böyle miydin? evlendikten sonra mı eşin şikayet etmeye başladı bu durumu bu arada merak ettim

herkesin karakteri duygularını yansıtması aynı olmayabiliyor canım sevgiliykende böyle miydin? evlendikten sonra mı eşin şikayet etmeye başladı bu durumu bu arada merak ettim
sevgiliyken sürekli görüşmüyorduk, haftada bir görüşüyoduk. ben o zaman baya enerjik oluyordum, dışarda cafede süslenip çıkıyorduk işte o da bende :) ama evde telefonda konuşurken diyodum yatıyorum halsizim, şuram ağrıyor falan diye hep derdim yani. şimdi evde de asıl halimi görüyor artık daha bi halsizim modum düşük oluyor akşama kadar ders vs.

Esiniz hakli.

Altinci yildan bildiriyorum hala kucaktayim. Bizde agirdan alan odur. Ben sirnasigim. Konu sahibinde tam tersi. Hatta boyle erkek gormek de ilginc geldi alismisim bu duzene.

Benim eşim de sırnaşır.
Gelir öper, film falan izlerken eli sürekli saçımdadır.
Bacağıma dokunur falan filan yani beni de ilgi delisi yapan o oldu

Benim eşim de sırnaşır.
Ilgincmis. Ben biraz agir duran erkek severim. Sirnasik olsa bayardi beni. Kacacak yer arardim. Esim agir durunca ben elimi kolumu atarim ona. Allah herkese dengini veriyor iste.

Altinci yildan bildiriyorum hala kucaktayim. Bizde agirdan alan odur. Ben sirnasigim. Konu sahibinde tam tersi. Hatta boyle erkek gormek de ilginc geldi alismisim bu duzene.
Göbek oturdu kucağa sekiz yılda bana yer kalmadı artık
Ama hala birlikte bişi yapıyorsak film/dizi vs. dipdibe oturuyoruz. Ben çok dokunsal bir insan değilim ama eşim dokunarak sever. O yüzden eli kolu hep üstümdedir.

Ilgincmis. Ben biraz agir duran erkek severim. Sirnasik olsa bayardi beni. Kacacak yer arardim. Esim agir durunca ben elimi kolumu atarim ona. Allah herkese dengini veriyor iste.

Şöyle yazayım, dışarda aslan evde kedi
Dışarda öyle duruyor ki ben bile korkuyorum bazen ama evin içinde kedi gibi.
O 2 metrelik adam yani jkskdls
İlgi olayını seviyorum ama durduk yerde kaldırır dans ederiz falan

Bizim ilişki de odun benimdir

Adam kedi gibi sirnasin istiyor,biras isveli cilveli olun,
Benim esimle sevgili iken sarim sarim dolanirdik,evlenincede degismede ,pandemi hamilelik araya girince koptuk,cocuk bir surubolay cikardi 10 ay zor dayandi oryaligi karistirdi ,erkekler sicak ilgili kadin seviyor

Kari koca karşılıklı ihtiyaclar evliligin her döneminde giderilmeli. Biz 6 aylık evliyken isyerlerimiz karsılıklıydı aksam olsada eve gitsek modundaydık

Benim eşim de sırnaşır.

Ya bende benim eşim tek saniyordum . Benim eşimde sürekli saçımı eller yada saçımı öper. Ilk zamanlar tuhaf geliyordu. 9.yıldayiz hala eller saçlarımda .

evlilikte en onemli unsur iletisimdir. Esiniz size istegini soylemis. Nasil hissettigini anlatmis. Saglikli bir iletisim icin sizin soylenenleri dusunmeniz, degerlendirmeniz ve aksiyin almaniz gerekir. Boyle olursa iliaki yurur, karsilikli isteklerinize yanit alir, saglikla devam edersiniz.

belki sizin gostereiginiz ilgi size yeterli geliyordur ama bu ina yeterli gelmesini gerektirmez. Ya da tam tersi siz normal ilgi gostereiginizi dusunuyoraunuzdur ama bu ona fazla geliyordur. Konusulur ve hareketler ona gore duzenlenir.

Daha 6 aylık evlisiniz. Evliliğin en güzel dönemi. Ben de çok mıçmıç ya da romantik değilimdir ama ilk zamanlar daha çok ilgi bekliyor insan. Eşiniz haklı gibi

Eşiniz haklı . Benim eşimde sizin gibi ve sevilmedigimi hissediyorum . Lütfen sevgi ve ilgi veremeyeceğiniz insanları yakmayın!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…