B beydam Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2008 85 0 86 Denizli 12 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi beydam #1 Eşimle 12 yıllık evliyiz ve çok ilgisiz, her zaman 2 kızımla yanlız vakit geçiriyorum,daha 33 yaşındayım ve çok yanlızım sizce ne yapmalıyım?
Eşimle 12 yıllık evliyiz ve çok ilgisiz, her zaman 2 kızımla yanlız vakit geçiriyorum,daha 33 yaşındayım ve çok yanlızım sizce ne yapmalıyım?
A aysesi Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2012 419 164 103 12 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi beydam #2 beydam .!.: Eşimle 12 yıllık evliyiz ve çok ilgisiz, her zaman 2 kızımla yanlız vakit geçiriyorum,daha 33 yaşındayım ve çok yanlızım sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... eşin nasıl davranıyor daha açarmısın?
beydam .!.: Eşimle 12 yıllık evliyiz ve çok ilgisiz, her zaman 2 kızımla yanlız vakit geçiriyorum,daha 33 yaşındayım ve çok yanlızım sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... eşin nasıl davranıyor daha açarmısın?
P PileliPire Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2012 2.391 0 0 İstanbul 12 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi beydam #3 Bu ilgisizliğinin altında bir sürü neden yatıyor olabilir Mesela ? İş yerinde yoruluyordur Çalışma saatleri uzundur Borç&harç vardır bunun derdini düşmüştür Çoçuklar büyüyor , onların ilerde daha rahat edebilmesi için çabalıyordur Sıkıntı,stres bir araya geliyordur Eve geldiğinde de size ve çocuklarına karşı ilgisiz gibi görünebiliyordur Biraz anlayışlı olmanız gerek bu durumlar da =]
Bu ilgisizliğinin altında bir sürü neden yatıyor olabilir Mesela ? İş yerinde yoruluyordur Çalışma saatleri uzundur Borç&harç vardır bunun derdini düşmüştür Çoçuklar büyüyor , onların ilerde daha rahat edebilmesi için çabalıyordur Sıkıntı,stres bir araya geliyordur Eve geldiğinde de size ve çocuklarına karşı ilgisiz gibi görünebiliyordur Biraz anlayışlı olmanız gerek bu durumlar da =]
akandeniz herşey güzel olacak Kayıtlı Üye 17 Kasım 2011 6.645 547 148 12 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi beydam #4 konuşmayı denedin mi??????
B Bubirveda Ben Hayatın Mağlubuyum.. Kayıtlı Üye 26 Aralık 2009 314 37 98 12 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi beydam #5 yada arada bir eşinin ilgisini çekecek bi kaç değişiklik yap kendinde