- Konu Sahibi sevdacicegimsin
-
dünden güzelce hazırlamanyı eşime düşünürken görümcemgil geldi.eşim gelene kadar oturdular.onlar gittikten sonra eşimi sarılıp öptüm.hiç bi tepki vermiyor.sorunun uyku oldunu zannetmiyorum .çünkü sürekli uyuyan biri degilm.her türlü ilgiyi gösteriyorum yok.aynı.6 senelik evliyim ilk defa böle bişey yaşıyorum.inş yorgunluktandır.
dünden güzelce hazırlamanyı eşime düşünürken görümcemgil geldi.eşim gelene kadar oturdular.onlar gittikten sonra eşimi sarılıp öptüm.hiç bi tepki vermiyor.sorunun uyku oldunu zannetmiyorum .çünkü sürekli uyuyan biri degilm.her türlü ilgiyi gösteriyorum yok.aynı.6 senelik evliyim ilk defa böle bişey yaşıyorum.inş yorgunluktandır.
eşimle konuştum.dün bana beni istemedini söledi.bir zamanlar bu lafı bn kulanmıştım.çünkü eşimin ailesiynen pek çok sorun yaşadık.onoktoya gelmiştik. bana bu cümleyi sen kullanmıştın nası can acıtıyomu dedi.kızlar okadar kötüyümki.ayrılalım diyorum yok diyor bu nası bi is neyeapayım ne olur akıl verin.çocuklarımı belirli bi zamana kadar görebilirmişim.ayrılırsak eger.kısaca tehditediyor.2 tane çocuk var ortada daha çok küçükler biyandan,babasız büyümesini istemiyorum biyandanda böle yaşamak istemiyorum.:gitme:
eşimle konuştum.dün bana beni istemedini söledi.bir zamanlar bu lafı bn kulanmıştım.çünkü eşimin ailesiynen pek çok sorun yaşadık.onoktoya gelmiştik. bana bu cümleyi sen kullanmıştın nası can acıtıyomu dedi.kızlar okadar kötüyümki.ayrılalım diyorum yok diyor bu nası bi is neyeapayım ne olur akıl verin.çocuklarımı belirli bi zamana kadar görebilirmişim.ayrılırsak eger.kısaca tehditediyor.2 tane çocuk var ortada daha çok küçükler biyandan,babasız büyümesini istemiyorum biyandanda böle yaşamak istemiyorum.:gitme:
Esin senin kullandigin lafi bana kalirsa o an kullanmis.Yani uzun zamandir bu lafi dusundugunu ve bu yuzden senden sogudugunu dusunmuyorum.Zamani gelmis ,hatirlamis.Durumun cok zor gercekten.Benim cocugum yok belki olsaydi yorumum cok farkli olurdu ama suan beni cocuklarla tehdit etmesine asla izin vermezdim.Inanin bana bazen resti cekmek ise yariyor.Kime baktiracakmis minnacik cocuklari?Yalancilar,odleri patlar o cocuklarin sorumlulu ustlerine kalsa.Belirli bir zamana kadar gorebilmek ne demek?Babasiz neden buyusunler?Babalari var iste.
Umarim siz yasadiginiz hayata alismadiniz.Ben cocuklari birakmak degilde, cogu kadinin ne olursa olsun yerim degismesini dusunduklerine -inaniyorum.Anenmde ayni seyleri soyler:Siz olmasaydiniz birakirdim babani-ama ailem fakirdi,donemedim.naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?