konunuzu okuyunca evliliğimizin hemen başında evimizden bilgisayar ve interneti çıkarmakla ne kadar doğru bir iş yaptığımız bir kez daha anlamış bulunuyorum ve kendimizi tebrik ediyorum izninizle
evde madem bolca bilgisayar var, 15 gün mesela eşinizle "günaydın" dahil hiç konuşmadan sadece msnden mesaj atsanız? face'den görüşseniz? kendinizi sanala çekseniz daha fazla ilgilenmez mi acaba sizinle? :44:
bir de arkadaşlardan biri yazmış ya bir gününü anlattırmak bence de çok iyi fikir, kendisi söylediğinde daha etkili olacaktır, şu an sizin söylediğiniz her şey "dırdır" kapsamına girmiş belli ki
sanırım siz bazı şeyleri kanıksamışsınız, "her işini bilgisayarda halleder cinsellik dahil" diye bir cümleyi günlük bir şeyden bahseder gibi kurmanızdan öyle anladım bilmem yanılıyor muyum?
ve sizi sevmediğine karar vermiş üstelik bunu da kabullenmişsiniz... oğlunuza öz kardeşi de yaptığınıza göre neden hala yanındasınız ki? zaten belli ki olmasanız da yokluğunuzu birkaç günden önce farketmeyecek

bizim oğlumuz daha küçük eşim eve gelince oğlumuzla top veya balon oynar ya da çocuk ne istiyorsa onu yapar, oturur yemeğimizi yeriz yine çocukla ilgilenir, balkona çıkar sigarasını içer yapacağı telefon görüşmesi varsa onları o arada halleder, sonra yine çocukla oynarız ben çocuğu uykuya götürdüğümde tv karşısına geçer veya ajandasını alır proje üretir, saat erkense yanına giderim birlikte tv izleriz sohbet ederiz, uykum varsa ben yatar uyurum o tv karşısında takılır uykusu gelince gelir uyur... gaaaaaayet ot bir hayatımız varmış yahu :86: