Eşimin ilgisizliği..

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok yok aynı değiliz ben baskayim :) yalnızca düşünceler aynı iyiki yazmaya basladim foruma rahatladım vala :)

ben de şimdi öyle düşünüyordum. burda konuştukça yanımda bir sürü arkadaşım var gibi hissediyorum. yoksa akşama kadar evin içinde cin gibi oturup oturup eşime sataşıyordum :D

ben de şimdi öyle düşünüyordum. burda çıp konuştukça yanımda bir sürü arkadaşım var gibi hissediyorum. yoksa akşama kadar evin içinde cin gibi oturup oturup eşime sataşıyordum :D

sen neden benim başlığım altında yazışıyorsun derdini başlık açıp anlatsana

sen neden benim başlığım altında yazışıyorsun derdini başlık açıp anlatsana

Niye, başlığını benden mi kıskandın? :) Kusura bakma, başlık açmayı bilmediğim için buraya yazmıştım, sonuçta paylaşım sitesi. Aynı sorun çoğu insanda var, ben de yaşıyorum benzer problemler. Sana da yorum yazmıştım, düşüncelerimi belirtmiştim ama sadece son yorumuma bakıp gıcık olmuşsun anlaşılan... Neyse senin sinirlerin bozuk belli ki, Allah yardımcın olsun...

Niye, başlığını benden mi kıskandın? :) Kusura bakma, başlık açmayı bilmediğim için buraya yazmıştım, sonuçta paylaşım sitesi. Aynı sorun çoğu insanda var, ben de yaşıyorum benzer problemler. Sana da yorum yazmıştım, düşüncelerimi belirtmiştim ama sadece son yorumuma bakıp gıcık olmuşsun anlaşılan... Neyse senin sinirlerin bozuk belli ki, Allah yardımcın olsun...

seyu ben mesaj gönderemiyorum, forumdaki yorum sayım 100 ve üzeri olması gerekiyormuş , ama dualarım seninle kardeşim. selâmetle...

bri de iyiylikten de anlamıyor kötülükten de, her zaman kavga ediyoruz, kavga ettikçe ondan soğuyorum, ilişkimiz epey yıprandı, öyle doluyum ki bu konuda, her zaman bildiğini okuyor. ağlasam da hırpalansam da umurunda değil, hatta ağlamamdan hiç hoşlanmıyor, bben ayrılmak istiyorum ama şu an mümkün görünmüyor. yani iletişimin böylesine berbat olduğu evlilikler nasıl düzeliir acaba? ne söylesem yine saçmalıyosun, abartıyosun, ögff tamam ya sus gibi cevaplar alıyorum. Allah şahidimdir, haklı olduğum konularda bile haksız görülüyorum, böylesine egosu var adamın :5::52:

böyle evlilikler evde oturup ben ne yapıcam demekle değişmiyor malesef.adamın hamuru belli ve üzgünüm onu değiştirme olasılığın yok.

senin kendini mutlu etmeyi öğrenmen gerek.

daha önce bir konunda bir mesleğin olduğunu ama şuan çalışmadığını söylemiştin.

artık bırak bu adamın yaptıklarını düşünmeyi,çalışmaya başlamalısın,tekrar kendine güvenin gelmeli,maddi gücün olursa seni kaybetmekten korkacaktır emin ol.evliliğini kurtaramasanda ona muhtaç olmamalısın.

böyle evlilikler evde oturup ben ne yapıcam demekle değişmiyor malesef.adamın hamuru belli ve üzgünüm onu değiştirme olasılığın yok.

artık bırak bu adamın yaptıklarını düşünmeyi,çalışmaya başlamalısın,tekrar kendine güvenin gelmeli,maddi gücün olursa seni kaybetmekten korkacaktır emin ol.evliliğini kurtaramasanda ona muhtaç olmamalısın.

tamam çok güzel yazmışsın ama çocuklarım var biri okula diğeri ise çok küçük bana ihtiyaçları var en azından küçüğü 13 14 yaşına girmeli bana o kadar ihtiyaçları olma<z diye düşünüyorum

tamam çok güzel yazmışsın ama çocuklarım var biri okula diğeri ise çok küçük bana ihtiyaçları var en azından küçüğü 13 14 yaşına girmeli bana o kadar ihtiyaçları olma<z diye düşünüyorum

küçüğü 13 yaşına neden girmeli anlamadım.?
çocuklarını kreşe verince çalışmaya başlayan çok anneler biliyorum.
bende küçük ilkokula başladığında işe girdim.

küçüğü 13 yaşına neden girmeli anlamadım.?
çocuklarını kreşe verince çalışmaya başlayan çok anneler biliyorum.
bende küçük ilkokula başladığında işe girdim.

en azından o yaşta kendini idare edebilir benimde gözüm arkada kalmaz kreş güzel bir fikir ama eşim asla müsade etmez

daha iyiyim artık, kendimce işlerim var, yüksek lisans gibi, o yüzden onu düşünecek çok zamanım olmuyor. evet maddi güç önemli ama şu an atama bekliyorum elimde olan bir şey değil. Bakalım zaman ne gösterecek. belki de tüm bunlar evliliğe alışma sürecidir. hayırlısı olsun artık.

kayınvalidemler gitti ama herşey aynı nefret ediyorum hayattan

sen de benim gibisin sanırım, karamsar bakıyoruz hayata. ama yanlış yapıyoruz. bak ne güzel senin çocukların var, benim henüz yok. o bir mutluluk kaynağı tabii ama eşle olan iletişim de çok önemli. seninle ayrıca sohbet etmek isterdim. ben artık daha az önemsiyorum onu. belki çok üzerine gittiğim için bu hale geldik bilemiyorum. sen de biraz eşini ve en önemlisi kendini serbest bırak.

en azından o yaşta kendini idare edebilir benimde gözüm arkada kalmaz kreş güzel bir fikir ama eşim asla müsade etmez

edicek hayatım.
madem sana bu kadar değersiz miş gibi davranıyor,senin çalışmana da ,çocuk bakımına da karışamaz.

Back
X