Eşimin ilgisizliği

İlk kez mi oluyor ?

Şunun için soruyorum,panik ataklar yakın çevrede bıkkınlık yaratıyor ve bir süre sonra önemsenmez hatta sinir bozucu olabiliyor.

ilk defa böyle bişey oldu bıkkınlık filan değil bu ya insan komsusunun başına birşey geliyoda hemen yanına gidiyo destek için bu kadar olmaz ki

hastahaneye gelidiğinde anlatıyorum bak sinir stres kalbe vurmuş.diyorum o beni daha hastaneden çıkar çıkmaz üzüyo.biz hastaneden çıkmışız o abisinin yanına gidiyo.sabah gitti dediğim yer abisinin yanı daha sonra sözde ablasında oturuyo ve eve 23,00 de geliyo.ya senn benm yanımda olman gerekiyodu nerdesin sen diyince kavga çıkıyo kapıyı çarpıp çıktı ben yine anasının evine gitmiştir dedim ama gecenn 00,10 nn da geldi bu adamla ömür geçmez ya bi de zeytin yağı gibi üste çıkıyo çok canım yaıyo boşanmak istiyorum ama ilk boşanma talebi ondan gelsin davayı o açsın istiyorum çünkü kızımın ona verilmesine dayanamam :(

ilk davayı açana çocuk verilmezmiymiş,kusura bakmayın bu knuda bilgim yok,meraktan soruyrum:34:

bende bilmiyorum ama birinden öyle duymuştum

ama bu mantıksız,zannetmem öyle olsun.çocuk küçükse,annenin yüz kızartıcı bir suçu yoksa anneye verilir.ben böyle biliyorum:34:
bu babada açsa,annede açsa davayı farketmez:50:

sizin esinizi bizden iyi tanimis olmaniz gerekmez m? biri bana sizin eski konularinizi okutup ustune bu yasadiginiz olayda esinizin verecegi tepkiyi sorsa aynen onun yaptigini tarif ederdim.. siz niye sasirip sinirleniyorsunuz ki??

gecmis olsun bu arada ama bir an once hayatinizi duzene sokacak onlemler almazsaniz bunun gibi olaylari daha cooook yasarsiniz allah korusun

Son düzenleme:
bu ilgisizlik değil vicdansızlık resmen canım:26:bu kadar vurdumduymazlık da çok fazla.Allah kocana vicdan ve akıl versin sana do bol sabır canım

yani yapı meselesi diyip geçmek var.benim eşimde fazla abartır.her durumda biz maduruz.seviyorsan boşver görmezden gel.düzeltmek istedikçe sarpa sarıyor.

Dipnot: Boşanma davasında çocuğun velayetinin kime verileceğinin, davayı kimin açtığıyla hiçbir alakası yoktur.

Dipnot: Boşanma davasında çocuğun velayetinin kime verileceğinin, davayı kimin açtığıyla hiçbir alakası yoktur.

selam ben de sikintilardayim arkadasa sabir diliyorum ama sabredecek gibi olmuyor bazen.....sorunumuzun hep bebek ozlemi zannediyordum dort sene sonra bebgimiz oldu ama kizim bes aylik bes aydan beri esim dahada anormallesti eve gelir surat asik konusmaz uyur cinsel hayatimiz yok denecek kadar az sikici monoton bir sey dedgim zaman bnmle beraber cene yarisina girer....ben dava acmak istiyorum uc sene boyu!nca ilk baslarda haftada bir cinsel iliskimiz vardi simdilerde isde uc ay bazen bes ay boylede olunca kavgalar cikiyor ilk anladigimda bu olayi esime doktora gidelim dedim ben hasta degilim hersey normal sertlesme var bosaliyorumda vs....gibi seyler soyluyor zaman olayi sorun degilmis onun icin buyuzden kadin olarak kendimi gercekden de eksik hissediyorum uc sene mucadelmi verdim ama sonra belki bebektir sorun dedim daha da beter oldu hersey....dava acmak istiyorum sanirim bu konurdan anliyorsun veya anlayan arkadaslara sesleniyorum varsa bilgilerinizi paylasmanizi bekliyorum....su anda yurt disindayim kismetse carsamba gunu gidecem kizimla annemlerin yanina annmler burdaydi sonra temelli tutkiyeye yerlestirlaer calismiyorum davayi turkiyeden acacam burda esim ve bnm olan ev araba garaj ve altinlarim bunlarin hepsinin mal varliklari gozukurmu turkiyede arastirilabilinir miki....calismadigim icin aylik para kizim icin ayriyetden nafaka toplu birde para talebinde bulunacam bunlar sonraki asamalar ama esime dedim bosanacagimi hee heee dedi inanmadi evliligimizin nereye geldiginin bile farkinda degil....sizce butun herseyi cikarmi turkiyede

Back
X