• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin ilgisizligi

Bende bi cocugum olsa da, artik esimin yuzune bakmasam hic diye dusunuyordum. o_Oo_O oyle olmuyo galiba

eksik dua etmeyin,cok kotu bisey hamilelik sonrasi kenara itilmek..
insan esinin destegi sevgisi olmadan evlat sahibi olabilir ama bunalimlar hep kapida bekler,cocugunu ilgiyle yetistiremez..

Eşin sizi sevmiyor sanırım. .
Eskiden de böyle miydi?
Ya eskiden bazi ozel günler de mesela romantik olurduk mum sarki vs. Mum fln sevmiyormus oyle hc yakmyorm bnde artk ozel gunelre eskisi kadr önem vermiyyrm mesela ocmden gelmyo istemedgini bldgm icn ama hc aklmda bni sevmedgne dair bisey yok.belki bunalmis olablr ama bni sevmyo olmasi kafamda ihtmal ble vermek istemyorm veremyorm suan sevmiyor yazilarini okumak bile bni uzuyor:(

Biraz rahat bir adam galiba,, Erkeklerde neden evlenip birde çocuk olunca hemen koyveriyorlar kendini.. Bu tutumu hoş değil
Siz yine de istediğiniz şeyleri belirtin ona karşı

ee nasıl oluyor ki o ana kadar ilgi göstermeyen adam birden ilgileniyor?
siz de neden bozuk atmıyosunuz biraz bu konuda?

Atmazmiym atiyorum gecistirici sebepler oturup adamaklli konustum bi keresinde o zamn hatta dedmki bu hareketlernle bni kendinden uzaklastiriyosn dedm o zamanbundn snra dha dkkatli olcm ben seni seviyorm hersymsn sadce sevgmu belli edemyorm cok streslym borc fln oyle konuyo

Esinizin yapisini en iyi siz bilirsiniz.
Eger cok onceleri ilgiliyse, ilgisizlesmeye basladiysa sorun olabilir.
Ya da annesine, arkadasina, cocuguna sevgisini gosterebiliyorsa ilgiliyse ama size gelince boyleyse o zaman yine sorun atamak lazim.
Ama hep boyleyse degisecek pek birsey yok gibi.

Ya eskiden bazi ozel günler de mesela romantik olurduk mum sarki vs. Mum fln sevmiyormus oyle hc yakmyorm bnde artk ozel gunelre eskisi kadr önem vermiyyrm mesela ocmden gelmyo istemedgini bldgm icn ama hc aklmda bni sevmedgne dair bisey yok.belki bunalmis olablr ama bni sevmyo olmasi kafamda ihtmal ble vermek istemyorm veremyorm suan sevmiyor yazilarini okumak bile bni uzuyor:KK43:

Yaş farkınız var mı peki?

Valla canım işten dolayı bunalım diye kendini kandırma. Öyle olsa sana daha çok bağlanır, senden destek alır. Pcde yok video oyun zaman geçirmez yani.
Seni sevmediğini düşünmüyorum. Malesefki klasik odun kocan.
Sen hep bunun açlığını yaşarsın, konuşsan da sana hak verse de değişen birşey olmaz. Bahane de hep hazırdır. Sevgimi belli edemiyorum muş muş muş...
Buna alışacaksın artık yapacak birşey yok. Gerçekten çok üzüldüm. Umarım sen de mutlu olursun

Çok mu üstüne düşüyosun
Babasıyla dışarı çıkınca bile aramışsın ve sanırım birden çok 'aramalarından sıkıldım' demiş
Genelde böyle misin

Back
X