• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ilişkiye düşkünlüğü

LittleBird

Olursa olur.. Olmazsa da alıştık zaten..
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
43
71
3
Kayınvalidem ile ilgili sorunumu hallettikten sonra sıra buna geldi kızlar. 8 senelik evliyim 2 çocuğum var çocuğumun birinde dikkat dağınıklığı ve hiperaktivite var o yüzden hiç durmuyor, ev işi hep bende yorgunluktan cinselliği hiç düşünemiyorum aksine eşimde ilişkiye aşırı düşkün belki de normali o bilemiyorum. O istiyor ki hergun olsun benimde mecalim yok akşamı zor ediyorum uyumak için. İşin gücün uyumak zaten kadın dediğin işveli cilveli olur ben yanaşmasam geleceğin yok bir gecelik bile giyip gelmiyorsun diyor. Dünde adet oldum inanmıyor beni kandırmak için söylüyorsun ne kıymetliymiş arkadaş dedi. İnanmıyorsan göstereyim dedim tartıştık tabi. Annenin yanında kalmak iyi gelmemiş anlaşılan dedim. İlişki sadece erkek istediği zaman mi olmalı affedersiniz kendini tatmin edip uyuyor sadece kendine odaklı ilişkide. Sanırım bende de zamanla isteksizlik oldu inanın 1 yıl olmasa aramayacağım.

Kayınvalidem ile ilgili sorunumu hallettikten sonra sıra buna geldi kızlar. 8 senelik evliyim 2 çocuğum var çocuğumun birinde dikkat dağınıklığı ve hiperaktivite var o yüzden hiç durmuyor, ev işi hep bende yorgunluktan cinselliği hiç düşünemiyorum aksine eşimde ilişkiye aşırı düşkün belki de normali o bilemiyorum. O istiyor ki hergun olsun benimde mecalim yok akşamı zor ediyorum uyumak için. İşin gücün uyumak zaten kadın dediğin işveli cilveli olur ben yanaşmasam geleceğin yok bir gecelik bile giyip gelmiyorsun diyor. Dünde adet oldum inanmıyor beni kandırmak için söylüyorsun ne kıymetliymiş arkadaş dedi. İnanmıyorsan göstereyim dedim tartıştık tabi. Annenin yanında kalmak iyi gelmemiş anlaşılan dedim. İlişki sadece erkek istediği zaman mi olmalı affedersiniz kendini tatmin edip uyuyor sadece kendine odaklı ilişkide. Sanırım bende de zamanla isteksizlik oldu inanın 1 yıl olmasa aramayacağım.
ne kadar sıklıkla oluyor ilişkiniz sürekli mi reddediyorsunuz eşinizi.

Size göre çok ne demek her gün istemesi demekmiş sanırım
E 2 çocuğun yükü sadece sizin omuzlarındaysa istememeniz normal değil mi
Yoruluyorsanız yardım edecek işten gelince biraz siz de kendinize zaman ayıracaksınız o zaman aklınıza gelir diye düşünüyorum

özel ilgi bekliyorsa kendisi sizin yükünüzü paylaşmalı
Bir kişi çalışıyor diye yaptığı çocuğun sorumluluğundan kaçacak diye bir şey yok

ayrıca çok yorgun hissediyorsanız tahlillerinizi yaptırın
Sizde de isteksizlik varsa muhtemelen psikolojiktir hormonal bir şey yoktur bence

evliliğiniz nasıl?

çalışıyor musunuz?
eşin iş yoğunluğu nasıl?

bu erkekleri anlamıyorum ya ohh her şeyi karım yapsın evde nasılsa akşama da gecelikle benim gönlümü hoş tutsun

ne kadar sıklıkla oluyor ilişkiniz sürekli mi reddediyorsunuz eşinizi.
Hafta da 1-2 kere kesin olur onu az görüyor beyefendi
Size göre çok ne demek her gün istemesi demekmiş sanırım
E 2 çocuğun yükü sadece sizin omuzlarındaysa istememeniz normal değil mi
Yoruluyorsanız yardım edecek işten gelince biraz siz de kendinize zaman ayıracaksınız o zaman aklınıza gelir diye düşünüyorum

özel ilgi bekliyorsa kendisi sizin yükünüzü paylaşmalı
Bir kişi çalışıyor diye yaptığı çocuğun sorumluluğundan kaçacak diye bir şey yok

ayrıca çok yorgun hissediyorsanız tahlillerinizi yaptırın
Sizde de isteksizlik varsa muhtemelen psikolojiktir hormonal bir şey yoktur bence

evliliğiniz nasıl?

çalışıyor musunuz?
eşin iş yoğunluğu nasıl?
Çocukların evin yükü hep bende. Demiştim daha önceki konumda eşim 1 bardak suyu bile kalkıp almaz çalışma hayatım çocuklardan sonra bitti. Eşim de 8-5 çalışıyor eve gelir direk totosunu devirir yemek ve ihtiyaç dışında kalkmaz. Zaten psikolojik bir tedavi görüyorum oğlumdan dolayı. Hepsi üst üste gelince sanırım enerjim de bitti

Çocukların evin yükü hep bende. Demiştim daha önceki konumda eşim 1 bardak suyu bile kalkıp almaz çalışma hayatım çocuklardan sonra bitti. Eşim de 8-5 çalışıyor eve gelir direk totosunu devirir yemek ve ihtiyaç dışında kalkmaz. Zaten psikolojik bir tedavi görüyorum oğlumdan dolayı. Hepsi üst üste gelince sanırım enerjim de bitti
o zaman eşinizle güzellikle konuşun çocukların ve evin bütün sorumluluğunun sizde oduğunu çok yorulduğunuzu anlatın, eşinizden destek isteyin isten gelince en azından sen çocuklarla ilgilen bende kendime ve sana vakit ayırayım gibi, eminim işe yaracaktır.

7Kayınvalidem ile ilgili sorunumu hallettikten sonra sıra buna geldi kızlar. 8 senelik evliyim 2 çocuğum var çocuğumun birinde dikkat dağınıklığı ve hiperaktivite var o yüzden hiç durmuyor, ev işi hep bende yorgunluktan cinselliği hiç düşünemiyorum aksine eşimde ilişkiye aşırı düşkün belki de normali o bilemiyorum. O istiyor ki hergun olsun benimde mecalim yok akşamı zor ediyorum uyumak için. İşin gücün uyumak zaten kadın dediğin işveli cilveli olur ben yanaşmasam geleceğin yok bir gecelik bile giyip gelmiyorsun diyor. Dünde adet oldum inanmıyor beni kandırmak için söylüyorsun ne kıymetliymiş arkadaş dedi. İnanmıyorsan göstereyim dedim tartıştık tabi. Annenin yanında kalmak iyi gelmemiş anlaşılan dedim. İlişki sadece erkek istediği zaman mi olmalı affedersiniz kendini tatmin edip uyuyor sadece kendine odaklı ilişkide. Sanırım bende de zamanla isteksizlik oldu inanın 1 yıl olmasa aramayacağım.
Kuzum senin aklina gelmiyor ama o hatirlatiyor yorgunlugu falan kenara birak gerekirse islerini ertele ona soyle hazirlan o sirada o cocukla vs ilgilensin hem is bolumu olur iki tarafta rahat eder ama adami reddetme (erkeklerin nadirdir anlayis gostertigi bu konuda)empati yapamiyorsa yapmasini saglarsin boylelikle ,surekli reddedilme egosunu incitir ciddi sogukluk girer

Şöyle diyin suyunu bile kendisi almıyorsa yaptığı çocukları da sadece size bıraktıysa anasının evinde zannediyor kendisini sanırım

bir dahakine kendimi anan zannettiğim için pis b.klu donlarını toplamaktan cinsellik aklıma gelmiyor

anan gibi hissediyorum çünkü

Haftada 1 2 olması normal ama siz onu da reddediyorsunuz gibi geldi bana daha gençsinizdir haftada 3 4 olsa bunun ikisü h.sonu olabilir sizde madem istiyorsun yardım et evişlerinde deyin tamamen soğumakta evliliğin dinamiğini bozuyor erkek açısından orta yolu bulmak lazım biraz onu dahil edin haftasonları işleri beraber yapın

Eşiniz suyu bile sizden istiyordu değil mi? Eve gelip sürekli hizmet bekliyordu.
Haliniz olsun istiyorsa hassas poposunu oturduğu yerden kaldırsın bir zahmet.
Evle, özel ilgi bekleyen çocuklarla ilgili herşeyi kadına yükle, üstüne ayağına bekle içtiğin suyu bile ondan sonra hergün birliktelik iste.
İlişki esnasında bencil olması da cabası.

Kadını hizmetçi gibi kullan sonra da öyle değilsin böyle değilsin diye şikayetçi ol, ne güzel dünya.

Sadece kendini tatmin ettiği için iliski istememeniz normal.

Cinsellik size sadece yük.
Duş al sac kurut, bin yorgunluk üstüne.
Ne icin? Dogru düzgün zevk almadığın sıradan iliskiler için..

Bence siz de bu konuda talepkar olun.
Zart zurt iliski isteyecegine hüner konusunda kendini geliştirsin. Açsın okusun, izlesin.

İsteksiz kadin yoktur, isteksizlestiren Adam vardır bence.

Tam siz mi isteksizsiniz, belki adamın her gün istemesi libidodan ziyade açlıktır diyecektim.. Bunu gördüm. Bütün yük üstünüzde iken seks bombası beklemesin tabi. Biraz elini işe atsın, çocuklar ile bari ilgilensin. Yorgunluk, stres libido düşmanı.

Böyle saglikli bir cinsel hayatiniz olmaz. sizinki yorgunluktan ve islerle yalniz kalmaktan (hakli olarak) ve onunda size hic empati göstermesinden (sizde hakli olarak soguyorsunuz). Esinizin sizin yasadiklarinizdan haberi yok. Evin yükü neden tamamen sizde?
Anlatıyorum da herşeyi sadece haklısın demekle kalıyor. Tamam haklıyım ee.. o da işte çalışıyormuş biz evde rahat rahat iş yapıyor muşuz. Hiç sorumluluk almaz parka bari çıkar diyorum park sitenin içinde ona bile erinir.
Çocuklarla ilgilenme, ev, temizlik, yemek hepsini kendinize yüklemeyin. Eşinizle birlikte planlamalar yapmaya çalışın. Kendinize de vakit ayırın. Eşinizle de haftada 1 kere başbaşa güzel zamanlar geçirmeniz ilişkinizi daha sağlıklı kılar.
Diyorum boş gününde gezelim yemek yiyelim. İzin gününde dinlenilir çarşı pazar gezilmezmis. Yok olmuyor gerçekten bazı şeyler

Ev yuku, cocuk yuku sizde, adamin bir bardak suyunu bile ayagina getiren siz, aksam da yorgunken iliski iliski diye darlanan siz, iliski dedigi de kendini tatmin etmek.

Hiç arada durup dusuncelere daliyor musunuz ben niye evlendim diye?
Boyle evlilik olacaksa annemlerin yaninda otururdum omur boyu. Bu ne ya

Anlatıyorum da herşeyi sadece haklısın demekle kalıyor. Tamam haklıyım ee.. o da işte çalışıyormuş biz evde rahat rahat iş yapıyor muşuz. Hiç sorumluluk almaz parka bari çıkar diyorum park sitenin içinde ona bile erinir.
İki gün denesin evde, kim rahat iş yapıyor görür. Biz de çalışıyoruz, masal okumasın.

Depresyon tedavisi görüyorum yazmışsınız bir de yani ağır bir şey depresyon ben de tedavisini yıllarca gördüm
Ve özel ilgi vs vs bir şey de yok size
Siz buna şişme bebek alın yapsın onla red de yemez

ayrıca bunu ciddi yazıyorum siz yine bence baya alttan alıyorsunuz şu duruma göre
Ben alttan alıp aman orta yolu bulayım diye mıy mıy hareket eden insanların depresyona daha kolay girdiğini düşünüyorum

mıymıy kelimesini lütfen yanlış anlamayın o genel bir tabir size değil

Back
X