- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
- Konu Sahibi LittleBird
Kocan enerjisini ev işlerine yönlendirsin normale döner...bu nedir ya? herşey senin eline bakıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi sırtını bile bana kaşıtır masaj ömrümde görmedim. Geçen belim tutulmuş masaj yap sana bı güzellik yapayım dedim. Tamam krem almaya gidiyorum dedi baktım gelmez uyumuş. Daha ne denir ki benimkineher ilişki öncesi masaj yapsın şart koş ,
bak köşe bucak kıçıyormu heee kaçmıyorsa masajın keyini çıkarmakta sana düşer ,
Bu tembelliğin kaçıncı boyutu ? Sırt kaşıtmak ? Sırtını kedi gibi cırmalardım ben olsam.Kendi sırtını bile bana kaşıtır masaj ömrümde görmedim. Geçen belim tutulmuş masaj yap sana bı güzellik yapayım dedim. Tamam krem almaya gidiyorum dedi baktım gelmez uyumuş. Daha ne denir ki benimkine
Vaaaayh beyim paşa desene. Kendine bak kendine canına Psikolojini sağlığına ...sonra kocalar plaket vermiyorlar insanaKendi sırtını bile bana kaşıtır masaj ömrümde görmedim. Geçen belim tutulmuş masaj yap sana bı güzellik yapayım dedim. Tamam krem almaya gidiyorum dedi baktım gelmez uyumuş. Daha ne denir ki benimkine
Bana ne diyor kadınlarin biz erkekler gibi zevk almasına gerek yokmuş. O filmler de oluyormuş düzgünce öpmez bile Sonuç odaklı. Şimdide olmuş olmamış çok önemli değil benim içinHergün istekli olmak zorunda değilsiniz. Zaten sizin tatmin olmanızı bile beklemiyormuş boşalmak için. Bencilin teki. Sizde kullanıldığınızı düşünüp artık istekli olmayabilirsiniz haliyle. Senin yüzünden böyle oldum tatmin edemiyorsun beni dersiniz sizi aşağıladığı zaman.
Kendi sırtını bile bana kaşıtır masaj ömrümde görmedim. Geçen belim tutulmuş masaj yap sana bı güzellik yapayım dedim. Tamam krem almaya gidiyorum dedi baktım gelmez uyumuş. Daha ne denir ki benimkine
Neden hala evlisiniz?Bana ne diyor kadınlarin biz erkekler gibi zevk almasına gerek yokmuş. O filmler de oluyormuş düzgünce öpmez bile Sonuç odaklı. Şimdide olmuş olmamış çok önemli değil benim için
Eşim bor da çalışıyor kimyacı olarak. Beyni çok yoruluyormuş. Evde de dinlemek hakkıymışAllah askına adam sırtında taş mı taşıyor? Muhtemelen memur 5'e kadar oturup sonra evine geliyor ki bu ülkede 5'te işten dönebilen kaç kisi var ?
Almadan vermek allah a mahsustur.Kayınvalidem ile ilgili sorunumu hallettikten sonra sıra buna geldi kızlar. 8 senelik evliyim 2 çocuğum var çocuğumun birinde dikkat dağınıklığı ve hiperaktivite var o yüzden hiç durmuyor, ev işi hep bende yorgunluktan cinselliği hiç düşünemiyorum aksine eşimde ilişkiye aşırı düşkün belki de normali o bilemiyorum. O istiyor ki hergun olsun benimde mecalim yok akşamı zor ediyorum uyumak için. İşin gücün uyumak zaten kadın dediğin işveli cilveli olur ben yanaşmasam geleceğin yok bir gecelik bile giyip gelmiyorsun diyor. Dünde adet oldum inanmıyor beni kandırmak için söylüyorsun ne kıymetliymiş arkadaş dedi. İnanmıyorsan göstereyim dedim tartıştık tabi. Annenin yanında kalmak iyi gelmemiş anlaşılan dedim. İlişki sadece erkek istediği zaman mi olmalı affedersiniz kendini tatmin edip uyuyor sadece kendine odaklı ilişkide. Sanırım bende de zamanla isteksizlik oldu inanın 1 yıl olmasa aramayacağım.
Valla dinen bile kadının bu konuda hakları var kendini düşünmesi yeterli değil.hic.kusura bakmasinBana ne diyor kadınlarin biz erkekler gibi zevk almasına gerek yokmuş. O filmler de oluyormuş düzgünce öpmez bile Sonuç odaklı. Şimdide olmuş olmamış çok önemli değil benim için
Hadi yaa. Bu hayatı bi erkekler mi yaşıyormuş? Ağda yaptığına şükür okusun, bi de kırmızı gecelik mi giycen buna?Bana ne diyor kadınlarin biz erkekler gibi zevk almasına gerek yokmuş. O filmler de oluyormuş düzgünce öpmez bile Sonuç odaklı. Şimdide olmuş olmamış çok önemli değil benim için
Hafta da 1-2 kere kesin olur onu az görüyor beyefendi
Çocukların evin yükü hep bende. Demiştim daha önceki konumda eşim 1 bardak suyu bile kalkıp almaz çalışma hayatım çocuklardan sonra bitti. Eşim de 8-5 çalışıyor eve gelir direk totosunu devirir yemek ve ihtiyaç dışında kalkmaz. Zaten psikolojik bir tedavi görüyorum oğlumdan dolayı. Hepsi üst üste gelince sanırım enerjim de bitti
Kendisi filmlerdeki gibi mi?kaslı,atletik ,yakışıklı....hep bana hep bana mantigiBana ne diyor kadınlarin biz erkekler gibi zevk almasına gerek yokmuş. O filmler de oluyormuş düzgünce öpmez bile Sonuç odaklı. Şimdide olmuş olmamış çok önemli değil benim için
Duş alıp parfüm sıkmayı lütuf sayar bu.Kendisi filmlerdeki gibi mi?kaslı,atletik ,yakışıklı....hep bana hep bana mantigi
Evde dinlenmek hakki ama sevismeye gelince bunu dusunmuyor..Eşim bor da çalışıyor kimyacı olarak. Beyni çok yoruluyormuş. Evde de dinlemek hakkıymış