• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ilişkiye düşkünlüğü

Kayınvalidem ile ilgili sorunumu hallettikten sonra sıra buna geldi kızlar. 8 senelik evliyim 2 çocuğum var çocuğumun birinde dikkat dağınıklığı ve hiperaktivite var o yüzden hiç durmuyor, ev işi hep bende yorgunluktan cinselliği hiç düşünemiyorum aksine eşimde ilişkiye aşırı düşkün belki de normali o bilemiyorum. O istiyor ki hergun olsun benimde mecalim yok akşamı zor ediyorum uyumak için. İşin gücün uyumak zaten kadın dediğin işveli cilveli olur ben yanaşmasam geleceğin yok bir gecelik bile giyip gelmiyorsun diyor. Dünde adet oldum inanmıyor beni kandırmak için söylüyorsun ne kıymetliymiş arkadaş dedi. İnanmıyorsan göstereyim dedim tartıştık tabi. Annenin yanında kalmak iyi gelmemiş anlaşılan dedim. İlişki sadece erkek istediği zaman mi olmalı affedersiniz kendini tatmin edip uyuyor sadece kendine odaklı ilişkide. Sanırım bende de zamanla isteksizlik oldu inanın 1 yıl olmasa aramayacağım.
ayyy yemeklerine şap mı katsanız

Hem yardım etmiyor hem sadece kendini tatmin ediyor tabiki hergun ister ve kucağına hiprleraktif olanı gezdirsin dışarda sonra hali kalırsa yaparsınız
Onu zaten hiç çıkarmaz bakamıyorum diye bende güvenemiyorum elinde tel sürekli kaş göz arası gider diye

Şöyle diyin suyunu bile kendisi almıyorsa yaptığı çocukları da sadece size bıraktıysa anasının evinde zannediyor kendisini sanırım

bir dahakine kendimi anan zannettiğim için pis b.klu donlarını toplamaktan cinsellik aklıma gelmiyor

anan gibi hissediyorum çünkü
Gerçektende yaşım genç bile olsa annesi gibi hissediyorum
Eşiniz suyu bile sizden istiyordu değil mi? Eve gelip sürekli hizmet bekliyordu.
Haliniz olsun istiyorsa hassas poposunu oturduğu yerden kaldırsın bir zahmet.
Evle, özel ilgi bekleyen çocuklarla ilgili herşeyi kadına yükle, üstüne ayağına bekle içtiğin suyu bile ondan sonra hergün birliktelik iste.
İlişki esnasında bencil olması da cabası.

Kadını hizmetçi gibi kullan sonra da öyle değilsin böyle değilsin diye şikayetçi ol, ne güzel dünya.
Sadece kendini tatmin ettiği için iliski istememeniz normal.

Cinsellik size sadece yük.
Duş al sac kurut, bin yorgunluk üstüne.
Ne icin? Dogru düzgün zevk almadığın sıradan iliskiler için..

Bence siz de bu konuda talepkar olun.
Zart zurt iliski isteyecegine hüner konusunda kendini geliştirsin. Açsın okusun, izlesin.

İsteksiz kadin yoktur, isteksizlestiren Adam vardır bence.
O kadar doğru yazmışsınız ki gündüz hizmetçi olup gece libidosu yüksek bir eş olamıyorum. İişki benim için kulfetten ibaret. Yıkan kurulan uyu. O kendine has şeyler istiyor ama bana gelince yok.

Depresyon tedavisi görüyorum yazmışsınız bir de yani ağır bir şey depresyon ben de tedavisini yıllarca gördüm
Ve özel ilgi vs vs bir şey de yok size
Siz buna şişme bebek alın yapsın onla red de yemez

ayrıca bunu ciddi yazıyorum siz yine bence baya alttan alıyorsunuz şu duruma göre
Ben alttan alıp aman orta yolu bulayım diye mıy mıy hareket eden insanların depresyona daha kolay girdiğini düşünüyorum

mıymıy kelimesini lütfen yanlış anlamayın o genel bir tabir size değil
Yineleyen depresyon ise sıkıntı. Kronik hastalık sınıfına giriyor yahu. Benim de o sorunum var, ev işi öyle boğuyor ki. Zor çünkü, kusura bakmasınlar. Hem zor hem aynı. Bitmiyor.

Yineleyen depresyon ise sıkıntı. Kronik hastalık sınıfına giriyor yahu. Benim de o sorunum var, ev işi öyle boğuyor ki. Zor çünkü, kusura bakmasınlar. Hem zor hem aynı. Bitmiyor.
İşte genelde böyle depresif kişiler içine atan,mıymıycılık oynayan,onaylanma ihtiyacı hisseden,aman kimse üzülmesinciler yani
bir de her şeyi kafaya takan tayfa

iyi ki tedavi olmuşum artık takmıyorum aman

Hafta da 1-2 kere kesin olur onu az görüyor beyefendi

Çocukların evin yükü hep bende. Demiştim daha önceki konumda eşim 1 bardak suyu bile kalkıp almaz çalışma hayatım çocuklardan sonra bitti. Eşim de 8-5 çalışıyor eve gelir direk totosunu devirir yemek ve ihtiyaç dışında kalkmaz. Zaten psikolojik bir tedavi görüyorum oğlumdan dolayı. Hepsi üst üste gelince sanırım enerjim de bitti

Bu şekilde tükenirsiniz ki zaten tükenmişsiniz. 2 çocuk 1i hiperaktif, evin tüm işleri, diğer yetişkinlerle sosyalleşme yok normal bunalmanız hatta çıldırmanız.

Terapist çareyi söylemedi mi, çare yükünüzü azaltmakta. Çocukları kreşe yollayacaksınız, eşinize ev işi yaptırcaksınız. Ev işi yapmayacaksa da para versin yardımcı tutun.

Gecelik giymiyorsun yaaa dediğinde ağzına kürekle vuracaktınız. Alın karşınıza bak abicim ben tükendim. Görüyorsun ki terapiye de gidiyorum, eşşek olsa bu kadın çok yoruluyor der, işin ucundan tutar ama sende o kapasite de yok maalesef. Bundan sonra ev işlerinde görev alacaksın ya da yardımcı gelecek. Kusura bakma ben senin yük eşşeğin değilim ssırtıma binemezsin.

Bu kadar. Bu kadar inanın.

İşte genelde böyle depresif kişiler içine atan,mıymıycılık oynayan,onaylanma ihtiyacı hisseden,aman kimse üzülmesinciler yani
bir de her şeyi kafaya takan tayfa

iyi ki tedavi olmuşum artık takmıyorum aman
Artık onu yapmıyorum ben de. Yavaş üzülsünler saçları başları dağılmasın.

"Bir gecelik bile giyip gelmiyorsun ne kıymetliymis arkadaş "diyen adama sen de kadın ruhundan anlamıyorsun onu napıcaz deseydiniz. Her durumda kendinizi hatalı görmekten vazgeçin belli ki size nasıl yaklaşacagini bilmiyor ki sizi de soğutmuş.

Anlatıyorum da herşeyi sadece haklısın demekle kalıyor. Tamam haklıyım ee.. o da işte çalışıyormuş biz evde rahat rahat iş yapıyor muşuz. Hiç sorumluluk almaz parka bari çıkar diyorum park sitenin içinde ona bile erinir.

Diyorum boş gününde gezelim yemek yiyelim. İzin gününde dinlenilir çarşı pazar gezilmezmis. Yok olmuyor gerçekten bazı şeyler

Eh iste orda sorumluluktan kacamaz. O yoruluyorsa siz yatiyormusunuz sanki. Adam cocuklari parka götürmeye üsenir, siz bütün gün ugrasiyorsunuz. O yoruluyorsa bari sizinde yoruldugunuzu önce bir kabul etsin. Cinsel iliksinin de sirf gir cik isi olmadigini da anlasa cok iyi olur. Insan esine yakin hissetmek ister. Seni anlamayan esine nasil yakin olmasini bekleyebilir ki. Ortada cocuklar varsa esin destegi olmadan herseyi yapamaz kadin. Bir yerde muhakkak gücü tükenir..Madem yardim yok o zaman kusura da bakmasin herseye tek basina yetisemezsiniz. O konuda bari kendi isini görsün o zaman. Iletisim hersey. Cinsel hayatda da öyle

O sizi aşağılarken siz niye susup oturdunuz? Sanki karısını tatmin edebiliyormus gibi bir de Allahin her günü sevismek istiyor. Zaten kadin cinsel hayatindan memnunsa yorgunum diye reddetmiyor bile. Yorgunluk başka o başka.
Yorgunluk, evet etkiliyor. Ama dediğin gibi tatmin edici yaklaşan, ruhunu nefsini okşayan bir adam ile yorgunluğun pek hükmü kalmıyor. Kocası gibi adama sabah akşam dinlensem yanaşasım gelmez. Düşün, ben aramam öyle, bana seks olsun yeter. Benim bile burdan bi uçan tekme atasım geldi

Ev yuku, cocuk yuku sizde, adamin bir bardak suyunu bile ayagina getiren siz, aksam da yorgunken iliski iliski diye darlanan siz, iliski dedigi de kendini tatmin etmek.

Hiç arada durup dusuncelere daliyor musunuz ben niye evlendim diye?
Boyle evlilik olacaksa annemlerin yaninda otururdum omur boyu. Bu ne ya
inanır mısın annemin evine de gittim bir süre onların yanında da olmadı beni istemediklerinden değil babam yok zaten ablamla annem kalıyor esim geldi özürler diledi senin yanında olacağım yardımcı olacağım seni çok seviyorum falan döndüm bende. Başlarda düzeliyor sonra yine aynısı
Depresyon tedavisi görüyorum yazmışsınız bir de yani ağır bir şey depresyon ben de tedavisini yıllarca gördüm
Ve özel ilgi vs vs bir şey de yok size
Siz buna şişme bebek alın yapsın onla red de yemez

ayrıca bunu ciddi yazıyorum siz yine bence baya alttan alıyorsunuz şu duruma göre
Ben alttan alıp aman orta yolu bulayım diye mıy mıy hareket eden insanların depresyona daha kolay girdiğini düşünüyorum

mıymıy kelimesini lütfen yanlış anlamayın o genel bir tabir size değil
Yok estağfurullah. Depresyona da evlendim 1 ay sonra babami kaybettikten sonra girdim cok düşkünduk birbirimize düzelir gibi oldum çocuklar olduktan sonra tekrar nuksetti yanlış anlaşılmasın isteyerek oldular ama bu kadar yorulacağımı tahmin etmemiştim.

Yorgunluk, evet etkiliyor. Ama dediğin gibi tatmin edici yaklaşan, ruhunu nefsini okşayan bir adam ile yorgunluğun pek hükmü kalmıyor. Kocası gibi adama sabah akşam dinlensem yanaşasım gelmez.
Benim çocuğum yok diye yorgunluktan anladigim daha hafif bir sey herhalde. 😊 Evet hiperaktif bir cocuk cok yorucudur muhtemelen. Ama her bakimdan başarılı bir partnerle sevişip tam yorulup deliksiz uyumak da ayri bir tatlidir diye düşünüyorum.

Benim çocuğum yok diye yorgunluktan anladigim daha hafif bir sey herhalde. 😊 Evet hiperaktif bir cocuk cok yorucudur muhtemelen. Ama her bakimdan başarılı bir partnerle sevişip tam yorulup deliksiz uyumak da ayri bir tatlidir diye düşünüyorum.
Hiperaktif çocuk çok çok zor. Bi arkadaşın çocuğu öyle, çocuk 1 saat yerinde zıpladı. Tedavi görmüş haliymiş o.

Kayınvalidem ile ilgili sorunumu hallettikten sonra sıra buna geldi kızlar. 8 senelik evliyim 2 çocuğum var çocuğumun birinde dikkat dağınıklığı ve hiperaktivite var o yüzden hiç durmuyor, ev işi hep bende yorgunluktan cinselliği hiç düşünemiyorum aksine eşimde ilişkiye aşırı düşkün belki de normali o bilemiyorum. O istiyor ki hergun olsun benimde mecalim yok akşamı zor ediyorum uyumak için. İşin gücün uyumak zaten kadın dediğin işveli cilveli olur ben yanaşmasam geleceğin yok bir gecelik bile giyip gelmiyorsun diyor. Dünde adet oldum inanmıyor beni kandırmak için söylüyorsun ne kıymetliymiş arkadaş dedi. İnanmıyorsan göstereyim dedim tartıştık tabi. Annenin yanında kalmak iyi gelmemiş anlaşılan dedim. İlişki sadece erkek istediği zaman mi olmalı affedersiniz kendini tatmin edip uyuyor sadece kendine odaklı ilişkide. Sanırım bende de zamanla isteksizlik oldu inanın 1 yıl olmasa aramayacağım.
Hergün istekli olmak zorunda değilsiniz. Zaten sizin tatmin olmanızı bile beklemiyormuş boşalmak için. Bencilin teki. Sizde kullanıldığınızı düşünüp artık istekli olmayabilirsiniz haliyle. Senin yüzünden böyle oldum tatmin edemiyorsun beni dersiniz sizi aşağıladığı zaman.

Back
X