- 20 Ağustos 2021
- 43
- 71
- 3
- Konu Sahibi LittleBird
-
ne kadar sıklıkla oluyor ilişkiniz sürekli mi reddediyorsunuz eşinizi.Kayınvalidem ile ilgili sorunumu hallettikten sonra sıra buna geldi kızlar. 8 senelik evliyim 2 çocuğum var çocuğumun birinde dikkat dağınıklığı ve hiperaktivite var o yüzden hiç durmuyor, ev işi hep bende yorgunluktan cinselliği hiç düşünemiyorum aksine eşimde ilişkiye aşırı düşkün belki de normali o bilemiyorum. O istiyor ki hergun olsun benimde mecalim yok akşamı zor ediyorum uyumak için. İşin gücün uyumak zaten kadın dediğin işveli cilveli olur ben yanaşmasam geleceğin yok bir gecelik bile giyip gelmiyorsun diyor. Dünde adet oldum inanmıyor beni kandırmak için söylüyorsun ne kıymetliymiş arkadaş dedi. İnanmıyorsan göstereyim dedim tartıştık tabi. Annenin yanında kalmak iyi gelmemiş anlaşılan dedim. İlişki sadece erkek istediği zaman mi olmalı affedersiniz kendini tatmin edip uyuyor sadece kendine odaklı ilişkide. Sanırım bende de zamanla isteksizlik oldu inanın 1 yıl olmasa aramayacağım.
Hafta da 1-2 kere kesin olur onu az görüyor beyefendine kadar sıklıkla oluyor ilişkiniz sürekli mi reddediyorsunuz eşinizi.
Çocukların evin yükü hep bende. Demiştim daha önceki konumda eşim 1 bardak suyu bile kalkıp almaz çalışma hayatım çocuklardan sonra bitti. Eşim de 8-5 çalışıyor eve gelir direk totosunu devirir yemek ve ihtiyaç dışında kalkmaz. Zaten psikolojik bir tedavi görüyorum oğlumdan dolayı. Hepsi üst üste gelince sanırım enerjim de bittiSize göre çok ne demek her gün istemesi demekmiş sanırım
E 2 çocuğun yükü sadece sizin omuzlarındaysa istememeniz normal değil mi
Yoruluyorsanız yardım edecek işten gelince biraz siz de kendinize zaman ayıracaksınız o zaman aklınıza gelir diye düşünüyorum
özel ilgi bekliyorsa kendisi sizin yükünüzü paylaşmalı
Bir kişi çalışıyor diye yaptığı çocuğun sorumluluğundan kaçacak diye bir şey yok
ayrıca çok yorgun hissediyorsanız tahlillerinizi yaptırın
Sizde de isteksizlik varsa muhtemelen psikolojiktir hormonal bir şey yoktur bence
evliliğiniz nasıl?
çalışıyor musunuz?
eşin iş yoğunluğu nasıl?
o zaman eşinizle güzellikle konuşun çocukların ve evin bütün sorumluluğunun sizde oduğunu çok yorulduğunuzu anlatın, eşinizden destek isteyin isten gelince en azından sen çocuklarla ilgilen bende kendime ve sana vakit ayırayım gibi, eminim işe yaracaktır.Hafta da 1-2 kere kesin olur onu az görüyor beyefendi
Çocukların evin yükü hep bende. Demiştim daha önceki konumda eşim 1 bardak suyu bile kalkıp almaz çalışma hayatım çocuklardan sonra bitti. Eşim de 8-5 çalışıyor eve gelir direk totosunu devirir yemek ve ihtiyaç dışında kalkmaz. Zaten psikolojik bir tedavi görüyorum oğlumdan dolayı. Hepsi üst üste gelince sanırım enerjim de bitti
Kuzum senin aklina gelmiyor ama o hatirlatiyor yorgunlugu falan kenara birak gerekirse islerini ertele ona soyle hazirlan o sirada o cocukla vs ilgilensin hem is bolumu olur iki tarafta rahat eder ama adami reddetme (erkeklerin nadirdir anlayis gostertigi bu konuda)empati yapamiyorsa yapmasini saglarsin boylelikle ,surekli reddedilme egosunu incitir ciddi sogukluk girer7Kayınvalidem ile ilgili sorunumu hallettikten sonra sıra buna geldi kızlar. 8 senelik evliyim 2 çocuğum var çocuğumun birinde dikkat dağınıklığı ve hiperaktivite var o yüzden hiç durmuyor, ev işi hep bende yorgunluktan cinselliği hiç düşünemiyorum aksine eşimde ilişkiye aşırı düşkün belki de normali o bilemiyorum. O istiyor ki hergun olsun benimde mecalim yok akşamı zor ediyorum uyumak için. İşin gücün uyumak zaten kadın dediğin işveli cilveli olur ben yanaşmasam geleceğin yok bir gecelik bile giyip gelmiyorsun diyor. Dünde adet oldum inanmıyor beni kandırmak için söylüyorsun ne kıymetliymiş arkadaş dedi. İnanmıyorsan göstereyim dedim tartıştık tabi. Annenin yanında kalmak iyi gelmemiş anlaşılan dedim. İlişki sadece erkek istediği zaman mi olmalı affedersiniz kendini tatmin edip uyuyor sadece kendine odaklı ilişkide. Sanırım bende de zamanla isteksizlik oldu inanın 1 yıl olmasa aramayacağım.
Şöyle diyin suyunu bile kendisi almıyorsa yaptığı çocukları da sadece size bıraktıysa anasının evinde zannediyor kendisini sanırımHafta da 1-2 kere kesin olur onu az görüyor beyefendi
Çocukların evin yükü hep bende. Demiştim daha önceki konumda eşim 1 bardak suyu bile kalkıp almaz çalışma hayatım çocuklardan sonra bitti. Eşim de 8-5 çalışıyor eve gelir direk totosunu devirir yemek ve ihtiyaç dışında kalkmaz. Zaten psikolojik bir tedavi görüyorum oğlumdan dolayı. Hepsi üst üste gelince sanırım enerjim de bitti
Tam siz mi isteksizsiniz, belki adamın her gün istemesi libidodan ziyade açlıktır diyecektim.. Bunu gördüm. Bütün yük üstünüzde iken seks bombası beklemesin tabi. Biraz elini işe atsın, çocuklar ile bari ilgilensin. Yorgunluk, stres libido düşmanı.Hafta da 1-2 kere kesin olur onu az görüyor beyefendi
Anlatıyorum da herşeyi sadece haklısın demekle kalıyor. Tamam haklıyım ee.. o da işte çalışıyormuş biz evde rahat rahat iş yapıyor muşuz. Hiç sorumluluk almaz parka bari çıkar diyorum park sitenin içinde ona bile erinir.Böyle saglikli bir cinsel hayatiniz olmaz. sizinki yorgunluktan ve islerle yalniz kalmaktan (hakli olarak) ve onunda size hic empati göstermesinden (sizde hakli olarak soguyorsunuz). Esinizin sizin yasadiklarinizdan haberi yok. Evin yükü neden tamamen sizde?
Diyorum boş gününde gezelim yemek yiyelim. İzin gününde dinlenilir çarşı pazar gezilmezmis. Yok olmuyor gerçekten bazı şeylerÇocuklarla ilgilenme, ev, temizlik, yemek hepsini kendinize yüklemeyin. Eşinizle birlikte planlamalar yapmaya çalışın. Kendinize de vakit ayırın. Eşinizle de haftada 1 kere başbaşa güzel zamanlar geçirmeniz ilişkinizi daha sağlıklı kılar.
İki gün denesin evde, kim rahat iş yapıyor görür. Biz de çalışıyoruz, masal okumasın.Anlatıyorum da herşeyi sadece haklısın demekle kalıyor. Tamam haklıyım ee.. o da işte çalışıyormuş biz evde rahat rahat iş yapıyor muşuz. Hiç sorumluluk almaz parka bari çıkar diyorum park sitenin içinde ona bile erinir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?