• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ilişkiye düşkünlüğü

Kayınvalidem ile ilgili sorunumu hallettikten sonra sıra buna geldi kızlar. 8 senelik evliyim 2 çocuğum var çocuğumun birinde dikkat dağınıklığı ve hiperaktivite var o yüzden hiç durmuyor, ev işi hep bende yorgunluktan cinselliği hiç düşünemiyorum aksine eşimde ilişkiye aşırı düşkün belki de normali o bilemiyorum. O istiyor ki hergun olsun benimde mecalim yok akşamı zor ediyorum uyumak için. İşin gücün uyumak zaten kadın dediğin işveli cilveli olur ben yanaşmasam geleceğin yok bir gecelik bile giyip gelmiyorsun diyor. Dünde adet oldum inanmıyor beni kandırmak için söylüyorsun ne kıymetliymiş arkadaş dedi. İnanmıyorsan göstereyim dedim tartıştık tabi. Annenin yanında kalmak iyi gelmemiş anlaşılan dedim. İlişki sadece erkek istediği zaman mi olmalı affedersiniz kendini tatmin edip uyuyor sadece kendine odaklı ilişkide. Sanırım bende de zamanla isteksizlik oldu inanın 1 yıl olmasa aramayacağım.
Cinsellik eşlerden biri isteği zaman yaşanmalı bence kadın ya da erkek fark etmez. Evliliğin temel amacı cinsellik yaşamak zaten. İstediğin zaman bunu yapamadığın zaman ve bundan haz alamadığın zaman evliliğin diğer yükleri çekilmez olur. Eşinle bu konudaki iletişimini arttırıp, cinsel ilişki alışkanlıklarınızı değiştirmeye çalışmalısınız bence.

Hafta da 1 2 defa az geldi bana veya ben şuan gebelik düşündüğüm için gün aşırı ilişkiye giriyorum diye mi az olduğunu düşündüm bilemedim . Ama sizin probleminiz bence eşinizin size karşı olan tutumu belki daha farklı yaklaşımı olsa çocuklar yorgunluk ortadan kalkardı eşinizle konuşmalısınız kesinlikle dile getirin açık açık bunları istiyorum diye

Bana ne diyor kadınlarin biz erkekler gibi zevk almasına gerek yokmuş. O filmler de oluyormuş düzgünce öpmez bile Sonuç odaklı. Şimdide olmuş olmamış çok önemli değil benim için
Terbiyesiz! Dinen bile o onun görevidir ya! Kadın da tatmin olmadan erkek o yataktan ayrilmamali der dinimiz bile. Kaldı ki her duygu karşılıklı beslendikce varlığını sürdürür.

O istiyorsa sizde isteyin. Oral istiyorsa o da yapacak. Hatta şarta bağlayın oralı sadece 69da yaparım yoksa yok diyin. Böyle sevişmeyi bilmeyen bir ayıyla yılda bir sevişmezdim ben, siz de açıkça söyleyin. Çabalamıyorsa siz de yapmayın
Kocamın 69 dan anladığı bu..

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 172
Kayınvalidem ile ilgili sorunumu hallettikten sonra sıra buna geldi kızlar. 8 senelik evliyim 2 çocuğum var çocuğumun birinde dikkat dağınıklığı ve hiperaktivite var o yüzden hiç durmuyor, ev işi hep bende yorgunluktan cinselliği hiç düşünemiyorum aksine eşimde ilişkiye aşırı düşkün belki de normali o bilemiyorum. O istiyor ki hergun olsun benimde mecalim yok akşamı zor ediyorum uyumak için. İşin gücün uyumak zaten kadın dediğin işveli cilveli olur ben yanaşmasam geleceğin yok bir gecelik bile giyip gelmiyorsun diyor. Dünde adet oldum inanmıyor beni kandırmak için söylüyorsun ne kıymetliymiş arkadaş dedi. İnanmıyorsan göstereyim dedim tartıştık tabi. Annenin yanında kalmak iyi gelmemiş anlaşılan dedim. İlişki sadece erkek istediği zaman mi olmalı affedersiniz kendini tatmin edip uyuyor sadece kendine odaklı ilişkide. Sanırım bende de zamanla isteksizlik oldu inanın 1 yıl olmasa aramayacağım.
Bence siz psikolojik olarak yorulmussunuz bu isteksizliginizin sebebi eşiniz belkide onun yaklasimi sizi bu hale getirdi.Yoksa ne kadar yorgun da olsanız esinizi gorunce istekli olursunuz.Bence erkekler bayana romantik davranmalı bu işi görev haline getirmemeliler

Bende tam tersi erken boşalma sorunu yüzünden artık ilişkiye girmiyoruz bende onu kocam gibi görüp sevemiyorum çok mutsuzum 2 çocuk var babalarını sormayacaklarını bilsem çoktan biterdi kaldi ki kaç kere kovdum gitmiyor adam ya…“nereye gidim?” Diyor “anana git “dedim gitmedi.senin durumunda çok kötü tam odun adam biz neden bu adamları çekmek zorundayız sanki.kızlar evlenmeden cinsel ilişkiye giremez diye büyüdük sonuç bu işte ne olduğunu bilmeden evleniyoruz.

Bende tam tersi erken boşalma sorunu yüzünden artık ilişkiye girmiyoruz bende onu kocam gibi görüp sevemiyorum çok mutsuzum 2 çocuk var babalarını sormayacaklarını bilsem çoktan biterdi kaldi ki kaç kere kovdum gitmiyor adam ya…“nereye gidim?” Diyor “anana git “dedim gitmedi.senin durumunda çok kötü tam odun adam biz neden bu adamları çekmek zorundayız sanki.kızlar evlenmeden cinsel ilişkiye giremez diye büyüdük sonuç bu işte ne olduğunu bilmeden evleniyoruz.
İlişkilerde ten uyumu o kadar önemliymiş ki eşini arzulamak istemek. Şu an bizler için görev sadece.

Hanımlar , sizlerede burada yazdıktan sonra özel mesajlar geldi mi? Kadın kılığında erkekler olduğunu düşünüyorum sanki özellikle burada paylaştığımız konular üzerinden faydalanmaya çalışanlar var gibi.Kimseyi zan altında bırakmakta istemem.

Hanımlar , sizlerede burada yazdıktan sonra özel mesajlar geldi mi? Kadın kılığında erkekler olduğunu düşünüyorum sanki özellikle burada paylaştığımız konular üzerinden faydalanmaya çalışanlar var gibi.Kimseyi zan altında bırakmakta istemem.
İlla bu konu da değil de oluyor o maalesef. Şikayet edin o gelen mesajları.

Sikayet et yonetim banliyor o kisileri

Bana gelmedi. Ne diyor?

Aah ah yüce rabbim neden hiç dağına göre kar vermez ben de sizin eşiniz gibi istekliyim eşimin isteksizliğinden ve uykuya düşkünlüğünden müzdaribim demekki böyle mi dengeliyor yaradan bilemiyorum karı koca istekli veya ikisi de isteksiz hiç duymadım birimden biri mutlaka böyle pasif oluyor

Back
X