- 4 Mart 2012
- 15.652
- 36.282
- 798
- Konu Sahibi LittleBird
Hiçbir ev işini yapma. Yemek sadece çocuklara kadar yap. Akşam olunca da jartiyerini giy, kendimi sana sakladım yiğidim de…

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbir ev işini yapma. Yemek sadece çocuklara kadar yap. Akşam olunca da jartiyerini giy, kendimi sana sakladım yiğidim de…
Hep dediğim bir şeydir...Valla böyle kadınları görünce insanin erkek olası geliyor tövbe haşa Rabbim günah yazma ....
Her işi sen yapicaksin ben ise gider gelirim gülüm ..sırtımı dahi kendim kasirim ciddi.hatta arada bir suyumu kendim alırım seni daha az yorarim :)
Ve ustelik artik kadinlar da calisiyor, para kazaniyor.Hep dediğim bir şeydir...
Erkek olacaksın alacaksın bir eş.
Tek yapmann gereken şey çalışmak..
Ne ev derdi ne yemek ne hamilelik ne emzirme ne gece uykusuzluğu hiç bir şey yok..
Gerçekten kadınlar acayip güçlü birde bunun üstüne koca kaprisi çekiyorlar..
Ama yine bunun en büyük suçlusu bu şekilde erkek evlat büyüten kadınlardır..
Ev ortak yaşam alanıysa iş dağılımı da eşit olmalıdır.
Aynı şekilde çocuk bakımı da..
Ve bunu erkeğe öğretmesi gereken kişi annedir..
Maalesef hala ülkemizde kadın olduğu halde erkek evlat kayıran kadınlar yüzünden bu temel algı hiç değişmeyecektir.
İnşaAllah ben oğlumu bu komuda adam gibi yetiştirebilirim de hayatın tüm sorumluluğunu evlendiği kadına yüklemez..
kimsenin kızının başını yakmak istemiyorum..
O zaman ilişki bitince of bu neydi be onlar ilaçlıysa sen de ilaç al bana adam gibi ilişki yaşat banyoya gireceğim değsin diyip siz de onu ezinBaşkaların ki 2 saat sürüyormuş desem kesin ilaçlidir der. Maksimum yarım saat diyelim biz![]()
Kadinlar gucluden ziyade, baska caremiz yok bence..Hep dediğim bir şeydir...
Erkek olacaksın alacaksın bir eş.
Tek yapmann gereken şey çalışmak..
Ne ev derdi ne yemek ne hamilelik ne emzirme ne gece uykusuzluğu hiç bir şey yok..
Gerçekten kadınlar acayip güçlü birde bunun üstüne koca kaprisi çekiyorlar..
Ama yine bunun en büyük suçlusu bu şekilde erkek evlat büyüten kadınlardır..
Ev ortak yaşam alanıysa iş dağılımı da eşit olmalıdır.
Aynı şekilde çocuk bakımı da..
Ve bunu erkeğe öğretmesi gereken kişi annedir..
Maalesef hala ülkemizde kadın olduğu halde erkek evlat kayıran kadınlar yüzünden bu temel algı hiç değişmeyecektir.
İnşaAllah ben oğlumu bu komuda adam gibi yetiştirebilirim de hayatın tüm sorumluluğunu evlendiği kadına yüklemez..
kimsenin kızının başını yakmak istemiyorum..
Böyle adamlarla evlenmeyin. Bakın soyları nasıl tükeniyorKadinlar gucluden ziyade, baska caremiz yok bence..
Ulkede erkek nufusunun yuzde 90 i bu sekildedirBöyle adamlarla evlenmeyin. Bakın soyları nasıl tükeniyor
MantıklıO zaman ilişki bitince of bu neydi be onlar ilaçlıysa sen de ilaç al bana adam gibi ilişki yaşat banyoya gireceğim değsin diyip siz de onu ezin![]()
Hizmetçi ol ya da bekar olup sultan ol. Artık bundan sonra karar sizin. Böyle insanlarla evleneceğime hiç evlenmem daha iyi. Azla yetindikçe karşıdakilerde buna alışıyor. Hiç kendilerini geliştirmiyorlar.Ulkede erkek nufusunun yuzde 90 i bu sekildediro zaman kimse kimseyle evlenmeyecek
![]()
Ben zaten evliyimHizmetçi ol ya da bekar olup sultan ol. Artık bundan sonra karar sizin. Böyle insanlarla evleneceğime hiç evlenmem daha iyi. Azla yetindikçe karşıdakilerde buna alışıyor. Hiç kendilerini geliştirmiyorlar.
Evlenmesinler. Ya da bile bile evlenip şikayet etmesinler. Evlenmeye birini bulamazlarsa kendilerini değiştirmek durumunda kalır beyzadeler, hiç fena olmaz.Ulkede erkek nufusunun yuzde 90 i bu sekildediro zaman kimse kimseyle evlenmeyecek
![]()
InsallahEvlenmesinler. Ya da bile bile evlenip şikayet etmesinler. Evlenmeye birini bulamazlarsa kendilerini değiştirmek durumunda kalır beyzadeler, hiç fena olmaz.
O istiyorsa sizde isteyin. Oral istiyorsa o da yapacak. Hatta şarta bağlayın oralı sadece 69da yaparım yoksa yok diyin. Böyle sevişmeyi bilmeyen bir ayıyla yılda bir sevişmezdim ben, siz de açıkça söyleyin. Çabalamıyorsa siz de yapmayınSöylemesi ayıp kendine o.al istiyor bana gelince öpmeyi bile çok görüyor ön sevişme zaten yok. Bunlar da olmayinca diyorum soyunduğuma değmiyor.
Abla sözünü dinleyeceğimBen zaten evliyim
Canisisen kendini kayir
![]()
Evet, kadınlar her şeyi kabul ettiği için böyle cüretkarlar. Kadınlar bu tembel erkekleri ev işi yapmayan erkek istemiyorum diye reddetse bir süre sonra aşçı gibi yemek yapmaya başlarlar.Evlenmesinler. Ya da bile bile evlenip şikayet etmesinler. Evlenmeye birini bulamazlarsa kendilerini değiştirmek durumunda kalır beyzadeler, hiç fena olmaz.