• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ilişkiye düşkünlüğü

Valla böyle kadınları görünce insanin erkek olası geliyor tövbe haşa Rabbim günah yazma ....

Her işi sen yapicaksin ben ise gider gelirim gülüm ..sırtımı dahi kendim kasirim ciddi.hatta arada bir suyumu kendim alırım seni daha az yorarim :)
Hep dediğim bir şeydir...
Erkek olacaksın alacaksın bir eş.
Tek yapmann gereken şey çalışmak..
Ne ev derdi ne yemek ne hamilelik ne emzirme ne gece uykusuzluğu hiç bir şey yok..
Gerçekten kadınlar acayip güçlü birde bunun üstüne koca kaprisi çekiyorlar..

Ama yine bunun en büyük suçlusu bu şekilde erkek evlat büyüten kadınlardır..
Ev ortak yaşam alanıysa iş dağılımı da eşit olmalıdır.
Aynı şekilde çocuk bakımı da..
Ve bunu erkeğe öğretmesi gereken kişi annedir..
Maalesef hala ülkemizde kadın olduğu halde erkek evlat kayıran kadınlar yüzünden bu temel algı hiç değişmeyecektir.
İnşaAllah ben oğlumu bu komuda adam gibi yetiştirebilirim de hayatın tüm sorumluluğunu evlendiği kadına yüklemez..
kimsenin kızının başını yakmak istemiyorum..

Ne ev derdi ne yemek ne hamilelik ne emzirme ne gece uykusuzluğu hiç bir şey yok..

Maalesef hala ülkemizde kadın olduğu halde erkek evlat kayıran kadınlar yüzünden bu temel algı hiç değişmeyecektir.
İnşaAllah ben oğlumu bu komuda adam gibi yetiştirebilirim de hayatın tüm sorumluluğunu evlendiği kadına yüklemez..
Ve ustelik artik kadinlar da calisiyor, para kazaniyor.
E ozmn erkege ne ihtiyac var.
Istedigimiz sevgi,sevecenlik,hosgoru,anlayis..
O da yok erkeklerde !

Cok ariyo musunuz şu adamlari ya. Baba nasil yapiosunuz aklim almio. Bu kadar bencil kendi keyfine düşkün bi adam ürese ne üremese ne. Kendini zorlama onun için ya birak napiosa yapsin. Cocuguyla ilgilenmeyen adama seni haftasonu disari cikarmayan adama şefkat bile cok. Nasi arzulayacaksin ki bu öküzü ben anlamadim.

Kadinlar gucluden ziyade, baska caremiz yok bence..

Neden bizim ülkemizin erkekleri kendilerinde her şeyi hak görüyor?

Siz onun bu isteklerine cevap veremediğiniz için neden kendinizi kötü hissediyorsunuz?

Kadınların bu kadar çok sorumluluk almasını asla anlayamayacağım. Bırakın insanlar kötü eş desinler, kötü anne desinler. Bu nedir ya?

Adam keyif çatıyor işe gidip geliyor sadece. Evli olmasa da işe gidip gelecekti. Başka hiçbir sorumluluğu yok. Ev temizleniyor, çocuklar bakılıyor. Birde isyan ediyor. Bu tamamen arsızlık ve pişkinlik.

Uyumaktan başka napıyorsun demiş birde. Ben gerçekten kaldıramıyorum ya. Benim annem de zihniyet olarak sizin gibi. İşten gelir hiç oturmadan mutfağa girip yemek yapar. Babam da geçip tv izler.

Benim evliliğimde öyle değil. Sürekli yemek yapmam. Uğraştırıcı şeyler asla yapmam. Kahvaltıyı 3 kere ben hazırladıysam 1 kere onun hazırlamasını isterim. Sürekli temizlik yapmam, gerektiği kadar yaparım. Bunları yanlış bulduğumu kadın olduğum için neden bunları yapmak zorunda görüldüğümü anlamam,isyan ederim. Ben bunları eşim günde 15-16 saat çalıştığı için ve ben boş olduğum için yapmayı kabul ediyorum.

Sizin yerinizde olsaydım çocuklarıma bakmak dışında hiçbir şey yapmazdım. Canım istemediği sürece, beni rahat ettirmediği sürece de istekleri cevapsız kalırdı. Az yesin kendine bir uşak tutsun.

E siz de "erkek dediğin karısının da gönlünü yapar öyle uyur sen anca kendi işini görüp dönüp yatiyosun ne biçim adamsın" deyin. Söz gecelikler giyip işve cilve yapıcakmissiniz da kendi napicakmis? Geçsin o "kadın dediğin kocasını elinde tutar" ayaklarını

bütün işi kadının üstüne yıkan koca birde gönlü hoş tutulsun istiyor öyle mi yok öyle bende evliyim 2 senelik ve 5 aylık bebeğim var. çalışıyorum ve eve aynı saatlerde geliyoruz genelde birimiz çocuğa bakıp birimiz yemek yapıyoruz .genelde ben yemek yapayım diye eşime veririm beş dakika sonra aşkım sen çocukla ilgilen bana anlat yemek olayını ben yapayım diyor çünkü bebeğim ağlıyo bir bende susuyor ve ev temizliği hafta sonu ben süpürge paspas yapıyorum mutfağı temizliyorum o banyoyu balkonları temizler çamaşır yıkar asar iş dağılımı çok önemli kızlar biz erkeklerin kölesi değiliz ve o bu aralar full mesai kalıyo ve eve 9 da geliyo cumartesi de 6 da gelir ben cumartesi temizliği bebek uyurken hallederim oda bana kızar beraber yapardık pazar günü diye buradaki yazıları okuyunca bu öküzleri nerden buluyorlar demeden edemiyorum ya kusura bakmayın

Ulkede erkek nufusunun yuzde 90 i bu sekildedir😂 o zaman kimse kimseyle evlenmeyecek😂
Hizmetçi ol ya da bekar olup sultan ol. Artık bundan sonra karar sizin. Böyle insanlarla evleneceğime hiç evlenmem daha iyi. Azla yetindikçe karşıdakilerde buna alışıyor. Hiç kendilerini geliştirmiyorlar.

Ulkede erkek nufusunun yuzde 90 i bu sekildedir😂 o zaman kimse kimseyle evlenmeyecek😂
Evlenmesinler. Ya da bile bile evlenip şikayet etmesinler. Evlenmeye birini bulamazlarsa kendilerini değiştirmek durumunda kalır beyzadeler, hiç fena olmaz.

Söylemesi ayıp kendine o.al istiyor bana gelince öpmeyi bile çok görüyor ön sevişme zaten yok. Bunlar da olmayinca diyorum soyunduğuma değmiyor.
O istiyorsa sizde isteyin. Oral istiyorsa o da yapacak. Hatta şarta bağlayın oralı sadece 69da yaparım yoksa yok diyin. Böyle sevişmeyi bilmeyen bir ayıyla yılda bir sevişmezdim ben, siz de açıkça söyleyin. Çabalamıyorsa siz de yapmayın

Psikolojik tedavi goruyorum demissiniz. Tum yorumlari okumadim ama ilac kullaniyor musunuz? Bazi antidepresanlar libidoyu dusuruyor.
2 cocukla yorulmaniz cok normal. Esiniz anlayissiz. Eve arada yardimci mi alsaniz? Cocuklar kac yasinda bilmiyorum ama krese veremez misiniz? Sizin de dinlenmeye ihtiyaciniz var cunku. Herseyi dort dortluk yapmayin. Aklima bunlar geliyor. Bir de en onemlisi esinizin yardim etmesi gerekiyor. Ve mumkunse birliktelik sirasinda sadece kendini dusunmesin bir zahmet.

Evlenmesinler. Ya da bile bile evlenip şikayet etmesinler. Evlenmeye birini bulamazlarsa kendilerini değiştirmek durumunda kalır beyzadeler, hiç fena olmaz.
Evet, kadınlar her şeyi kabul ettiği için böyle cüretkarlar. Kadınlar bu tembel erkekleri ev işi yapmayan erkek istemiyorum diye reddetse bir süre sonra aşçı gibi yemek yapmaya başlarlar.

Back
X