Esimin ilk evliliginden 3 tane ergenlik caginda (12,14,16)cocuklari var,benimde ilk evliligimden 2 tane 6 ve 7 yasinda cocuklarim var.Esim ve ben birbirimizi cok seviyoruz ben su an 8.5 aylik hamileyim.Esimin cocuklari yaz tatili icn ilk defa iki ayligina bizi ziyarete geldiler,geldikleri ilk 4 gun icinde benim cocuklarim hakkinda sizlanmaya konusmaya basladilar,bir kiskanclik aldi basini gidiyor,cocuklarima imali bakmalar her yaptiklari hareketleri elstirmeler,esimle ilk zamanlar kavga ettik bu konuda,zamanla esim kendi cocuklarinin ne kadar anlayissiz ve kiskanc olduklarinin farkina vardi fakat ben onlarin terbiyesizliklerini cocuklarima verdikleri huzursuzluklari yediremiyorum ne zaman cocuklarim evde (benim cocuklarim haftanin 5 gunu benim ile,5 gunu ilk esim yani babalari ile.)bir stress alip basini gidiyor,Oglum ile konustum cocuk odasinda disari cikmiyor ,hep sabir diyorum,nasil olsa gidecekler 2 haftaya,ama cok geriliyorum.Benim cocuklarim resmen problem evde otursalar rahatsizlik veriyorlar kalksalar problem,hep sabir diyorum ama nereye kadar,bunlar hep boyle tatillerde gelip benim huzurumumu kaciracaklar?Hem cok daginiklar her yer pislik icinde
ne tabak kullaniyorlar birsey yerken ne ellerini yikiyorlar,12 yasindaki kizin kilotlari yerlerde ters donmus sekilde.Hep susuyorum esimede cene yapip uzmek istemiyorum surekli.Cok stresliyim arkadaslar.
ne tabak kullaniyorlar birsey yerken ne ellerini yikiyorlar,12 yasindaki kizin kilotlari yerlerde ters donmus sekilde.Hep susuyorum esimede cene yapip uzmek istemiyorum surekli.Cok stresliyim arkadaslar.