Arkadasim baslikta birsey yok. Uvey evlada uvey evlat denir, hakaret degil bu. Burda konunun icinden bir kelime cekip sakiz gibi uzatip konu sahibine sarmak adettir, salla gitsin. Sanki kufretmissin gibi, hayret birsey.
Konuya gelince... Yeterince aile terbiyesi almamis, temizlik, duzen ogretilmemis cocuklar demek ki onlar. Seninle bir ilgisi yok, sorun cocuklarda. Anne-baba bosanmis da bilmemne de, boyle birseye kilif olamaz, ne alaka yani? Yapabilecegin sey ya kendin guzelce uyarirsin duzenli olmalari icin. Ya da babalarina soyle o uyarsin. Boyle hicbirsey ogretilmeden buyutulmus, simdi nasil davranacagini bilemeyen, saldim cayira buyutulen cocuklara ve onlarin ebeveynlerine ben de katlanamiyorum. Seni de sonuna kadar hakli buldum. Allah sabir versin.
size katılıyorum..konunun başlığında bu kadar büyütülecek ne var bende anlamadım..bazıları sadece o noktaya takılmış..
konu sahibinin haklı olduğu noktalar ve biraz sabırlı olması gereken noktalar da var elbet..ama bazılarınız kadın sanki eşimin
çocuklarını evden atmayı ya da onlara tuzaklar kurup bir daha bu eve sokmayı planlıyorum demiş gibi saldırmış da saldırmış..
özellikle daha çocuğu bile olmadığı halde annelik hakkında hariçten gazeller okumuş durmuş...karşıdaki insanı bir lokma anlamayı denediniz mi....o da bişeylere kendini adapte etmeye çalışıyor..siz de 3 çocuklu biriyle evlendikten sonra ben herşeyi
sorunsuz halledebiliyorum,hata yapmıyorum,yok şöyleyim yok böyleyim diyip anlatırsınız ...daha başınıza bunlar gelmemişken
sadece kelimelerle olmuyor bu işler..yaşamak ayrı yapardım ederdim he hee demek apayrı..konu sahbi arkadaş sen gene de sabırlı ol..
sen onları onlar da seni daha iyi tanıdıkça iletişiminiz düzelir..çocuklarda kaynaşırlar..bu işler hemen olmuyor malum..