eşimin iltifat özürlülüğü...kizlar yardim

Serenad_

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
1.273
1.217
Kizlar 1 yildir evliyiz iyi hos bi eş fakat iltifat özürlü,odun...mesela disari cikacaz ben guzelce giyinmişimdir eşime nasil olmus desem iyi iyi diyor nasil moralim bozuluyor gecen yine disari cikacaz ben giyindim iyi fena olmadi yeter ya diyor tarzimi begenmeme diye bi durum yok cunku kiyafet vs beraber aliyoruz ve giydigini yakistiramayan biri degilim.. misafirlerimiz gelir cok şık masalar hazirlarim nasil diye sorsam iyi fena degil yeter diyor sinir oluyorum ya boyle kazma bi adamimi hakediyorum ben diye uzuluyorum herkes boyle esi olsun ister benim kocam ise birseyden anlamiyor ya sacimi yaparim hic iltifat etmez canim guzel olmussun dese ne olur sanki haksiz miyim ya :'(

Evlendikten sonra degistiyse kizmaniz normal ama kimi erkekler boyle oluyo galiba benim nisanlim daha evlenmeden boyledir iltifat etmez hic bakisindan anlamaya calisirim ben :)

Bir yerde bir yazı okumuştum. Diyordu ki; erkeklerin en az çekici buldukları kadınlar eşleridir.Eeşleri dışındaki her kadın eşlerinden bir adım öndedir. Belki de bundan dolayı pek de içinden gelmiyor iltifat etmek hani eskiden böyle değilmiş iltifat edermiş ya demek ki yapısında yok diyemeyiz. Eskisi kadar gözüne muhteşem gelmiyorsunuzdur belki.

Normalde iltifat etmez anlarim da sordugun halde iyi iyi diye gecistiriyorsa harbii kütük.

O sana hic sormuyor mu? Sen de suratina bile bakmada hee iyi iyi de her seferinde anlar belki.

Merak etme çoğunluk aynıdır canım benim ki de güzel olduğundan şüphen mi var ne diye soruyorsun diyor bazı insanlar maalesef kutuk tersten okununca da aynı ben o yüzden sormuyorum

Sormayacaksın; canını da sıkmayacaksın

Klasik erkek; ne sorarsan iyi olmuş der geçer

Ama adamlar da haklı; bugün çok güzel olmuşsun dese; başka zaman güzel değil miydim diye trip atar kadın.

bu sofra müthiş dese; Ayşeler geldiğindeki sofra çirkin miydi der

Bu nedenle adam orta yolu bulmuş her şeye iyi diyor

Katlanilmaz bir durum. Herkesten iltifat almayı sevmem ama partnerimden iltifat almalıyım diye düşünüyorum.kimse susleniylrum ben, bir kendimi iyi hissetmek yani kendim icin iki sana guzel gozukmek icin. Odunlugun alemi yok.bak yine sinirlendim :KK70:

Yani bence bu büyük bir sorun degil. Bazilari böyleydir. Yapi meselesi. Ayrica surekli agzi laf yapan erkekler emin ol daha tehlikeli. Benim esim de boyledir. Cok fazla sozel begeni sunmaz. Ben gunde 5 kere senu seviyorum dersem o haftada 1 anca söyler. Senin reklamin, benim icraatim cok der güler geceriz. Esimin lafi sana tavsiye olsun; iyi malin reklama ihtiyaci olmaz:KK39:

Evlenmeden oncede ayniydi dugunumuzde bile herkes cok hos oldugumu soylerken eşimden yine bir iltifat almadim kendiside dun aksam iftar hazirligi yapiyoruz sut ve pudingi koydum ben yemegi hazirlarken sende kaynat diye aksam yerken yuz kere sordu nasil olmus ben yaptim da falan filan yani yaptgi tek sey karistirmak ve benden iltifat beklyor ama kendiisi sifir yani bu konuda dugun nisan torenlerindede esimden baska herkes iltifat eder diyebilirim o derece odun yani

Bnada disarida baska insanlar iltifat etmesede olur ama esim etmeli yani kadinlik ruhumuzda var bizim guzel sozler duymak ailesini iftara cagirdim super bir masa hazirladim iyi ya fena da olmadi yeter diyor nasil sinirleniyorum ya artik bende kendisine bu sekilde soyleyecem iyi fena degil vs diye sinir bozucu bir durum gercekten.

Belki fena değil onun için güzel kavramını ifade ediyodur. Benim eşimde de vardı fena değil, fena değil... İyi bişey kastettiğini geç anladım:-) ama benim için beğenilen bişeye fena değil demek yersiz olduğundan, ifadesini değiştirdi, kendini daha iyi ifade etmiş oldu böylece.

Bende hic soramam nadil olmusum diye. Bir an once gozune gozukmeden disari atayim kendimi derdindeyim. Simdi sorsam, bu ne bicim kiyafet, git degistir, o ruju da sil, yoksa gitmiyoruz der. Oylece kalakalirim. En iyisi sormamak.

bunları onunla ciddi ciddi konuştunuz mu ?rahatsız olduğunuzu dile getirin hatta bu yaptığın ayıp senin için okadar susleniyorum hakettiğim cevap bu mu aşkım? tarzında..

Ben eşimin hiç çok güzel dediğini duymadım. En çok kullandığı kelimelerden biridir fena değil.

Takmıyorum artık. Adamın huyu bu çünkü :)

Ben de coook soylendim iltifat etsin diye ama 4 yildir ayni, milyonda bir hatta trilyonda :KK62::mad: sadece iltifatta degil de guzel soz soylesin bari o da yok. evlenmeden oncesi daha iyiydi ama şu ana göre yoksa yine nadirdi. O yuzden boşa dert etme icinde yok adamlarin herhalde napalım :KK48:

Kizlar 1 yildir evliyiz iyi hos bi eş fakat iltifat özürlü,odun...mesela disari cikacaz ben guzelce giyinmişimdir eşime nasil olmus desem iyi iyi diyor nasil moralim bozuluyor gecen yine disari cikacaz ben giyindim iyi fena olmadi yeter ya diyor tarzimi begenmeme diye bi durum yok cunku kiyafet vs beraber aliyoruz ve giydigini yakistiramayan biri degilim.. misafirlerimiz gelir cok şık masalar hazirlarim nasil diye sorsam iyi fena degil yeter diyor sinir oluyorum ya boyle kazma bi adamimi hakediyorum ben diye uzuluyorum herkes boyle esi olsun ister benim kocam ise birseyden anlamiyor ya sacimi yaparim hic iltifat etmez canim guzel olmussun dese ne olur sanki haksiz miyim ya :'(

Yarımı deştiniz bir kazma da bende var :63: Daha bu gün kavga ettik.Evleneceğiz ve zar zor bir ev bulduk çok şükür.Gece uyku tutmadı o heyecanla ve deftere evin içini çizip içine alacağımız eşyaların şeklini falan çizdim.Az çok fikir olur daha kolay olur işimiz dedim.Gündüz dek gelmiş çizim yaptığım defteri görmüş bana dediği şey dekorasyona mı soyundun? İnsan bir teşekkür eder eline sağlık der ama yok...Bende kavga ettim.Hiç yaptığım işi tebrik etmez.Kavga olduktan sonra da diyor ki ben beğendiğim için öyle dedim hoşuma gitti o yüzden dalga geçtim.İnsan da heves bırakmıyor ki :KK11:

seni sevdiğini biliyorsan yeter .. :eek:
boşver iltifatı yaw .. :KK47:

yapısı öyledir ben de iltifat etmeyi sevmem bana yakışmıyor kendimde yapmacık buluyorum..
içinden seviyordur sıkmayın canınızı

X