- Konu Sahibi esraylmz03
-
El iyisi bak tuttum bu lafıaynı kaynanam
el iyisi diyorum ben ona
Çok sinirlendim o yüzden dedimyalakasın dediğiniz bir insan sizi nasıl dinler yanlış yanlışla düzeltilmez
Bugün işkura gitmem gerek oldu uzak bi yerde beraber gidelim dedim taksiyle gitKarısına ilgi göstermeyip başkalarına koşuyorsa bi zahmet karılık vazifesini de onlardan beklesin
Valla dedim işte yanlış ama dedim inanılmaz arkadaş delisi çıldırıyorum artıkBenim esimde oyledir herkesin yardimina kosar dert dinler bunun icin napabilirim diye kafa yorar..bazen keske senin arkadasin olsaydim daha tahammullu olurdun bana o zaman diye takilirim.ama yalaka olduginu dusunmedim de soylemedim de soylemem de hos olmamis.
sizbilirsinizÇok sinirlendim o yüzden dedim
Benimki de oyle bana gore o oyle olmadigini soyluyor ama..size evliliginize zarari yoksa takilmayinValla dedim işte yanlış ama dedim inanılmaz arkadaş delisi çıldırıyorum artık
Aslında dır dır yapmıyorum ama başkaları ile daha keyifli vakit geçirip onların her işi ile uğraşınca çok sinirleniyorumAz ve oz konus cok dir dir yapma
Gecenlerde esimi uzaktan izledim arkadasiyla yolda bir saate yakin muhabbet ettiler esimin cenesi gulumsemesi hic gitmedi.eve gelince masallah dedim ne konustunuz o kadar..ya beni gulduruyor isten konusuyor falan.baksan ciddi muhabbetleri bile yok geyik yani.Aslında dır dır yapmıyorum ama başkaları ile daha keyifli vakit geçirip onların her işi ile uğraşınca çok sinirleniyorum
Al işte ya var demek ki böle insanlarBabamı tarif etmişsin
Biz babamı alışverişe bile götüremeyiz,uykusu gelir,hasta olur hemen
Ama gecenin bir yarısı birinin hanımı mı hastalandı bizim araba ambulans olur.
Gelin arabası mı lazım hayır işi sonuçta,bizim araba taaa Erzurum'a gider gelin alır gelir.
Bizim evin musluğuna bakmaz,başkasının banyosunun fayansını yapar.
Bu grup insanlar böyle yapacak birşey yok,idare ediyoruz napalım kabullendik durumu
Ben anlamadım biz sıkıcıyız herhalde ben olsam dikkatlice dinlerim onuGecenlerde esimi uzaktan izledim arkadasiyla yolda bir saate yakin muhabbet ettiler esimin cenesi gulumsemesi hic gitmedi.eve gelince masallah dedim ne konustunuz o kadar..ya beni gulduruyor isten konusuyor falan.baksan ciddi muhabbetleri bile yok geyik yani.
Kafana takma bosver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?