• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Instagram'da ki takip ettiği kaslı kadınlar...

Anlıyorum ama ben kendimden örnek verecek olursam ben de adamları takip ediyordum ama spor öncesi sonrası beslenme, hangi hareket hangi kas grubunu çalıştırır bu tür şeyler öğrenmek için. Farklı gözle bakmam söz konusu dahi olmadı.

Eşiniz spor yapan biri mi ?
Zamanında basketbol yapmış şimdi yapmıyor . Belki dediğiniz gibi olabilir ben de takip ediyorum o tarz sayfaları bazen ama adamlar sexi filan değil.

ciddi bakiyorsun adam 500 kisiyi takip ediyor aradada enteresan kişiler... sizinki fitness yapan kadinlari niye takip ediyor.spor yapiyorsa ekleyebilir amaci motive olmaktir belki..aman sosyal medyanin abv ne yuvalar yikar

Kadinlarda biraz kas guzel ama asirisi berbat duruyo bence : ( hele kollar eller ne hale gelio resmen erkek kolu gibi oluyo... ama ust taraf filan guzel oluyo.. herseyin azi karar yani..

Hos erkeklerdede asirisi guzel olmuyo gerci

Konu sahibi okumaa !!!

Valla çok sexi oluyor oluyor o hatunlar.
Fitness mitnıs squat derken...Hobaaaa....
Direk konu sahibine yazmadım ki ateşe körükle gitmeyeyim...
:))))))
Aa bak bi tane de milli gururumuz var Türkiye fitnes 1.si Duygu Çırak..
Yani o kıza bakıp "kadında kas kötü" diyenin ağzı yamulur :KK70:

Kesinlikle katılıyorum ve çok beğeniyorum.
Bende öyle popo yapcam.
Pazartesi başlıyorum
Salı biter...
Kısa sürüyo benim....

Şimdi kastettiğiniz şuysa normaldir
images (2).webp

Ama şu ise bilemiyorum :ıslık:

images (1).webp

Belki sadece bu spora ilgi duyuyor ve yapanlar hosuna gidiyordur. Kadinlara degil de yaptigi isleredir ilgisi. Vucut gelistirmeye ilgisi var mi?

Kaslı kadın derken öyle dev gibi bi kas değil kastettigi. Cok iyi karin kasi ya da kalca kasi yapan kadinlar var bakiniz: kalkik bi popo mesela.

Eşiniz belki de fit kadinlari begeniyordur. Benim eşim bana hiçbir erkek hesabi takip ettirmiyor. Etsem illa sorun ettigi icin bende onun takip ettiklerine karışıyorum. Siz de sakince laf arasinda sorabilirsiniz

Adamlarin hepsi böyle mi? Instagrami aktif kullanmasak da hesaplarimiz var ve takip ettiği kişilere bakayım dedim rahat üç tane bu kas yapan kadınları takip ediyor hepsinin orası burası açık.. niye takip ettiği ortada... Siz olsanız sorun eder miydiniz?
sorun etmekmi az kalir sorun etmek onu yaptigina pisman ederdim. Sosyal aglarla isimiz yok cok sukur . whatsapp ve youtube kullaniyoruz. Ve ayni hesabi kullaniyoruz youtubeden. Valla takipteyim. En ufak biseyde ensesine ususecegimi iyi biliyor :-)

Kaslı kadınlar da çok çekici oluyor yahu .
Fitnessa falan ilgisi varsa belki o yüzden takip ediyor olabilir.(ne kadar iyi niyetliyim)

Onunki gayet guzel kararinda zaten.. ama gercekten abartili olanlar cok kotu

Buarada fitnese spora merakliysa kadinlari degil erkekleri takip etmesi daha normal olmaz mi?

Onunki gayet guzel kararinda zaten.. ama gercekten abartili olanlar cok kotu

Buarada fitnese spora merakliysa kadinlari degil erkekleri takip etmesi daha normal olmaz mi?

Tabi canım bi arkadaş önceki sayfada paylaşmış 2'si arasındaki farkı.. Muhtemelen adamda ilk fotodaki gibileri takip ediyordur.

Ya arkadaşa sordum ama cevap alamadım. Egzersiz, sağlıklı beslenmeyle ilgili bilgiler paylaşan kişiler ise erkek yada kadın farketmez. Mesela Ergin Kırbaç var instagramda adam evli barklı çocuklu. Çok faydalı postlar yayınlıyordu. Ben takip ediyordum eşimde biliyordu. Bu açıdan bakınca rahatsız olunacak hiç bir şey yok.

Son düzenleme:
Kaslı deyince şu şişirilmiş gibi olan kadınlar gözümün önüne geldi ama öyle değil herhalde daha çok fit olan kaslı kadınlar.
Eşinizin hesabında eş dost yok mu nasıl takip ediyor ki?

Adamlarin hepsi böyle mi? Instagrami aktif kullanmasak da hesaplarimiz var ve takip ettiği kişilere bakayım dedim rahat üç tane bu kas yapan kadınları takip ediyor hepsinin orası burası açık.. niye takip ettiği ortada... Siz olsanız sorun eder miydiniz?
Takip etmekte ne var ki önemsemeyin bence

Kaslı derken şu squat yapanları diyorsan haklısın.Valla squat yaparken izliyordum ben de her yeri meydanda evet ama diğer türlü kaslı diyorsan çekici bulmuyordur Tabiki.

Back
X