İsteyen bakar, şüphe duyan yine bakar ama telefonun ortada olmaması veya şifreli olması her zaman gizli kapaklı işler çevrildiği anlamına da gelmiyor, bende dahil bizler meseleleri kendi hayat görüşümüze, evliliklerimize, ilişkilerimize göre yorumluyoruz.
Konu sahibesi için demiyorum çevremde gördüğüm bazı evliliklerde olan bir şeyden bahsedeyim, bazı kadın ve erkekler var ki eşlerine karşı aşırı kontrolcü oluyor, ortada herhangi bir aldatma şüpheli bir durum olmadığı halde, eşinin gittiği her yeri, görüştüğü herkesi bilmek istiyor, kiminle kaç dakika görüştü, kaç dakika konuştu, kimleri aradı, kiminle mesajlaştı, ne yazıştı, bu çok bunaltıcı çok yıpratıcı, sanki kötü bir şey yapıyormuşsunuz gibi sürekli telefon kontrol eden kadın ve erkeklerin eşleri de şifre koyuyor çünkü hastalıklı bir kıskançlık yüzünden her dakika gözetim altında oluyorsunuz, size özel alanı ihlal ettiği yetmiyor, telefon rehberinizden görüşmenizi istemediği insanları siliyor böyleleri.
Mesela yapanlar varsa saygı duyarım ama bir yandan da kusura bakmasınlar, bana ortak açılan sosyal medya hesapları da aşırı kontrolcü geliyor, sürekli ne yazdığınız kontrol altında, ekli kişilerinize müdahale ediliyor veya nişanlınızdan, sevgilinizden, eşinizden onay almadan kimseyi ekleyemiyorsunuz, bu yöntemle birlikte olduğu kişinin aldatmayacağını yanılırlar.
Konuya dönersek Serapp1357 eşinin aldatmadığına ikna olmuş, ilk anda okuduğu mesajları yeniden okuma fırsatı bulunca yanlış yorumladığını yazmış, sonuç şu ki yine konu özelinde yazmıyorum, kadınlar bir delil aradığında o delili boşanmak için kullanacaklarsa adamın iç çamaşırlarına kadar analiz etsinler ama evliliği devam ettireceklerse delil peşine düşmesinler zira gördüklerine üzülmekten başka bir şey yapmıyorlar.
Gerçekten yapabilecekler üzerine alınmasın ama sitede başkasına söylerken ben olsam boşanırım süründürürüm diyenlerin bir kısmı da dediği gibi yapmıyor, KK da çok iyi bildiğim 3 kadın gayette aldatıldı tüm deliller ellerindeydi, ki aldatma içerikli konularda ben olsam boşanırım süründürürüm diyorlardı, ohooo hele bir tanesi öyle bir yazardı ki offf bu kadının kocası aldatırsa ülke değiştirsin derdiniz o kadar katı bir bakış açısı varmış gibi görünürdü ama aldatılan 3 kadın da eşleriyle mutlu mesut yaşıyor, mutluluklarının sembolü olarak çocuk bile doğurdular.