Eşimin ınstagramında şüpheleniyorum

EGE333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
483
222
53
37
Kizlar eşimin keşfetine takildım bugün sürekli gotü başı koca memeli afedersiniz sürtük tipli yabanci kızlarin videoları öneri olarak geliyor her gördüğümĵ öneriden engelledim sordum ne bu böyle senin neden bu kadar öneri kadın dolu oda daliyorum bir yemek videosuna giriyorum sonra cikanlari geçe geçe izliyorum ne bileyim niye geliyor dedi ama Google orda burda izlemese gelmez diye biliyorum sinir olup kizdim bana sürekli bebek videolari geliyor vs.diye yemek video önerisi de var evet ama kadınlar daha çok bu konuda yanliş mi şüphem

Kizlar eşimin keşfetine takildım bugün sürekli gotü başı koca memeli afedersiniz sürtük tipli yabanci kızlarin videoları öneri olarak geliyor her gördüğümĵ öneriden engelledim sordum ne bu böyle senin neden bu kadar öneri kadın dolu oda daliyorum bir yemek videosuna giriyorum sonra cikanlari geçe geçe izliyorum ne bileyim niye geliyor dedi ama Google orda burda izlemese gelmez diye biliyorum sinir olup kizdim bana sürekli bebek videolari geliyor vs.diye yemek video önerisi de var evet ama kadınlar daha çok bu konuda yanliş mi şüphem
Bacım bana gece yarıları eskortlardan sms ve whatsapp mesaji geliyor şuram şöyle sıcak buram alev alev aşkım diye. Engelliyorum ama yine geliyor başka numaralardan. Erkek olsam karıma anlatamazdım kesinlikle. 😂😂

Canım aynısı benim eşiminde instagramında oldu. Eşim zaten uzun saatler çalışıyor Instagram çok nadir giriyor güvenimde tamdır. Ama keşfeti tam olarak senin anlattığın gibi. Bence çok kullanmadıkları için keşfet bi algoritma bulamıyo. Yada farklı bi sebebi var bilmiyorum. Eşimin hesabı bendede açık. Bu konu yüzünden aranız açılsın istemem. Tamamen instagramla alakalı bir şey

Keşfete arkadaşlarının takip ettikleri beğendikleri de çıkıyor. Eşinin de erkek ağırlıklı ise arkadaşları ondan olabilir.

Keşfet demek “takip ettiklerinin takip ettikleri” demek.
Evet ilgi alanların da orada yer alıyor,orası ayrı konu.
Ama ilgi alanların kadar takip ettiğin kişilerin de ilgi alanlarını sana öneri olarak çıkarıyor.
Eşinizin keşfetine girin,beğenmediğiniz görsele girin, üç noktadan ilgilenmiyorum,beğenmedim,ilgimi çekmiyor gibi bir seçenek olması lazım.
Ona tıklayın keşfete birkaç gönderiye bunu yapın belki düzelir.

Eşimin instagram şifresi bendede var.O tarz şeylere girmiyor.Fakat bazı arkadaşları takip ettikleri o tarz içeriklere girdiği için onunda keşfetine düşüyor.Keşfet demek senin takip ettiklerin yani arkadaşların bunlara giriyor seninde ilgin olabilir diye önüne koyan bölüm zaten.Mesela benim arabalara ilgim yok onlarla alakalı hiçbir şeye girmemde fakat takip ettiklerimden dolayı benimde keşfetime sürekli araba inceleme videoları geliyor.

ne tür resim ve video islersen keşfetine o çıkar.bi fotografa videoya 3 sanıyeden fazla kalsın etkileşim için keşfet anasaysan ona göre güncellenir.yani eşiniz bilmiyorum ayaklarına yatmasın.insanın keşfeti kişiliğini yansıtır.

Back
X