• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin internetteki ve açık seçik resimler merakı

Canım ben senı cok ıyı anlıyorum cunku benım yasadıklarımın aynısı maalesef
Sana sözde verse,yemınlerde etse
Maalesef DEGISMIYOR
Sadece daha tedbırlı oluyorlar yakalaman zorlasıyor
Sen ıstedıgın kadar kendıne bak,istedıgını ver yıne aynıları olur (yasamayan ınsanlar cozum olarak sunsa da)
Nıyetı bozdu mu maalesef duzelmıyor
Eger maddi olarak kendıne bakabılıyorsan once evlerı ayır bıkac ay ayrı kal düşün ve bu arada takıp et nıyetı ne dıye
senden ozur dıler,yalvarır demek ıstedıgım bu degıl.Sen yanında degılken neler yaptıgı
Ona gore ac davanı

:90: :90: :90: Evet Çinli. Ninja dedi. Demiştim di mi Kill Bill hesaabıı. Ben de mesaj yazdım: "e ben de ninja gibiyim işte, daha ne istiyon allah'tan?" Anam cevap yazmadı bekliyorum merakla.

o geysa ıstıyordur da sen kavga edıp cemkırme dıye nınja demıstır :)
Bence bız bırlık oolup hergun bırını bır temız dovelım sevabına

evet canim oda beni cok sever cok deger verir ama neden baktigina anlam veremm bosanma lafini bu yuzden kullanmiyorum babamin evine giderim diyorum birdaha gorursem aklin basina gelinceye kadarda donmm bosanma lafina alisirm nasilsa bosamicak der bildigini okur demii.hayret kardesimi begenimiyormus ilginc.guzel bi kuafur bulcam dib boyam baya cikti dogumdan berii guzel bi boyatiyim kendime geliyimm guzellesiyim iiyice kiskansin evin icinde bile goz fari sursem ne suruyosun diyor hayret

Bnım esımde aynı senınkı gıbı az bır makyaj yapsan neden surdun neden gıydın
Bence delı gıbı kıskanmasının altında kendı zıhnı var ben bakıyorum baskası da benım karıma bakar falan dıye dusunuyor herhalde
eskıden bıde dısarı cıktıgımızda nıye baktın o adama derdı
Kımden bahsettıgını bıle anlamazdım kurardı kıskanclıktan
bende tam bugun kuafor bakıodum yenı dogum yaptım 1ay oldu sacımı kestırıp boyatıyım dıyorum
candan ote dıye bır dızı vardı nas elmasın sac rengı hosuma gıdıyordu ona boyatıcam sanırım
Kılo da aldım 64 kıloyum kıyafetlerımın hıcbırı olmuyor ıyıce saldım
gercı guzelken bakımlıyken ne hayrını gordum yuzume ıyıydı ama arkamdan gozu fıldır fıldırmıs baksana
Gecen gun msj attım
Arkadasın dugunu var eylulde mını elbıse alıcam dıye
Hayırdır yazmıs ben ona kızınca gıyıcem falan dıorum genelde :)
dedım artık bunaldım guzel olmak ıstıyorum 50 yasında gıbı gıydırıodun benı yazdım

Benımkıne de sorsan kalçası guzel olsunda farketmez der japon korelı rus asyalı amerıkalı sever o hepsını
Bır benı sevemedı ya neyse...:(

hem bızı kısıtlarlar hemde acık sacık tıplere bakarlar benım eşimde giyimime acayıp karısır haa bıde evet kalca erkeklerın en onemsedeği organ işte bak zekalrı ve kapasıtlerı burdan belli zaten:63:

Back
X