• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin internetteki ve açık seçik resimler merakı

akşam eşim beni eve bıraktı..arabayla geri dönücekti apartmandan komşum çıktı.sırnaşık bişey çok açık giyinir bide kırıta kırıta yürürki sorma..benmkinin direk hareketler değişti..bide kadın slm vermesinmi benmki messt oldu anldımgelirken arabada suratı bikarıştı kadını görünce tavırlarından anladımya
-sennn ıııııı şeyyap eve gidince beni çaldır emi merak ederim
olur odun dedim.
naptım şimdi dedi..senin bişeyyapmana luzum yok bişeyyapmasanda odunsun zaten dedim.ay bir sininr oluyorum bu adamlar nie elin karılarını kızlarını görünce kendilerine bi çeki düzen verirler.şunu ben bi tarikata sokacam böylelerini bu paklar hayattan bihaber yaşasınlar:37:

Benimkide hemen bi esprili tavır takınır. Yeni evlendiğimiz sıralar bi kaç küçük elektrikli ev ihtiyacımız için burda bir mağazaya girdik. Çalışanlarının hepsi bayan benimki aman bi espriler aman bi espriler kızlar hemen bunun etrafını sardı baktı ilgi yüksek şaklabanlığa başladı bizimkisi. Kızlar sonra gelip bana hayran hayran Ayyyy ne kadann şanslısınız eşiniz çok esprili dediler benimki onu takdir edeceğimi sandı ama ben kızlara arada bi böyle şeyler yapar işte dedim soğuk soğuk. Benimki olayı geçiştirmek için geldi bana sarıldı bende çok şanslıyım bende çok güzel ve çok esprili bi eşe sahibim dedi. Bu erkeklerin hepsi böyle. Çok yakın bi arkadaşımın eşi memleketi gereği azcık şiveli konuşur ortamda yabancı bi bayan olsun başlar kibar konuşmaya Gardolaba Kardolap demesi gülünç duruma düşüyorlar sadece. Soytarılığa gerek yok...

Beğenilmek hoşuna gidiyor insanların, hem kadının hem erkeğin. Bunu bariz şekilde gözüne sokması kötü olmuş. Tarikat değil de, direkt hindistana yollayıp shaolin rahibi yapmalı. Hem kas da tutarlar. :32:

yok tatlım odeğilde japonyaya yollıyım ben bunu ney o havalarda uçan dövüşçüleri varya bunnarın bidahada gelmesin..1 50lik ayakasınada kavuşur hem sürahi bardak:31:

yok tatlım odeğilde japonyaya yollıyım ben bunu ney o havalarda uçan dövüşçüleri varya bunnarın bidahada gelmesin..1 50lik ayakasınada kavuşur hem sürahi bardak:31:

Ovvvv bu iyiydi :)
sen gönder seninkini Japonyaya belki bi kaç sanat öğrenir orda. Harakiri gibi.

Ay yolcam o ayakayı. Bu uzakdoğulu merakı nerden geliyor anlamadım. Ayol ben de kahkül kestirmiştim, sonra fön. Açık saçlarımı firketeyle yanlardan toplamıştım biraz. Akşam tomruk bir geldi anam o nasıl bir ifade!?? Ağzı öyle bir kulaklarına vardı ki neredeyse çizgi film karakterleri gibi yanlardan çıkacak ağzının kenarları :52: . "Japonlara benzemişsin" dedi. Bir bozuldum ki sorma.

Ay yolcam o ayakayı. Bu uzakdoğulu merakı nerden geliyor anlamadım. Ayol ben de kahkül kestirmiştim, sonra fön. Açık saçlarımı firketeyle yanlardan toplamıştım biraz. Akşam tomruk bir geldi anam o nasıl bir ifade!?? Ağzı öyle bir kulaklarına vardı ki neredeyse çizgi film karakterleri gibi yanlardan çıkacak ağzının kenarları :52: . "Japonlara benzemişsin" dedi. Bir bozuldum ki sorma.

Napsın adam geyşalardan hoşanıosa?
Bembeyaz hortlak gibi bi surar küçücük kıpkırmızı bi dudak parmak arası terliğin içine giyilmiş beyaz çorap ve onunla gıdım gıdım yürüyen geyşa kadınlar...Neresi çekici bunun?Erkekleri anlamak zooooor

Benimkide hemen bi esprili tavır takınır. Yeni evlendiğimiz sıralar bi kaç küçük elektrikli ev ihtiyacımız için burda bir mağazaya girdik. Çalışanlarının hepsi bayan benimki aman bi espriler aman bi espriler kızlar hemen bunun etrafını sardı baktı ilgi yüksek şaklabanlığa başladı bizimkisi. Kızlar sonra gelip bana hayran hayran Ayyyy ne kadann şanslısınız eşiniz çok esprili dediler benimki onu takdir edeceğimi sandı ama ben kızlara arada bi böyle şeyler yapar işte dedim soğuk soğuk. Benimki olayı geçiştirmek için geldi bana sarıldı bende çok şanslıyım bende çok güzel ve çok esprili bi eşe sahibim dedi. Bu erkeklerin hepsi böyle. Çok yakın bi arkadaşımın eşi memleketi gereği azcık şiveli konuşur ortamda yabancı bi bayan olsun başlar kibar konuşmaya Gardolaba Kardolap demesi gülünç duruma düşüyorlar sadece. Soytarılığa gerek yok...

sorma o hepsinde var galiba..biz evden gezmeye çıkarken hep tartışarak çıkarız arabaya oturur oturmazda ya kıyamet kopar yada susarız...özdileğe gittik benmkininde benmde suratlar yerde..beyefendi saat alııcakmış satıcı bayanla münakaşada.konu saat ama kocamın tarzına varana kadar öğrendi bayan benmki ay ben söyle takarım böyle koleksiyon yaparım sumarkadan şaşmam kız desen dibine düşcek ben 1 metrelik mesafeden izliyorum ikisini..neden sonra döndü sen nedersin dedi ikisi bana bakıyolar saat için görüşümü soruyo beyefendi..lakayişliğe gerek yok derim. dedim kızın surat düştü biz sadeceeee -senin ilgilenicek müşterin yokmu dedim benim kocam bakar bakar almaz zaten dedim benmkide resil oldu kızda döndü başka müşteriye.benmki bana hesap sorma modunda sennie beni küçk düşürüyosun vs vs vs
-bak dedim senin güzel yüzün varya şu elimde gördüğün kaseyle haritaya döner kessesini şimdi ben erkek satıcı bulmaya gidiyorum sen beni izle.telefonların oldugu yere doğru gitim bu arkamdan koşuyo durduramadan ben adamla burun buruna.
-ayyy şu elinizdeki telefon ne marka acabaaa benmde vunun bi model düşüğü vardı kocama döndüm ona bakarak
ACABA ESKİYENİ DEĞİŞTİRSEMMMMİİİ nederssinizz:53::53: sonra evde kopan fırtınadan söz etmeme gerek yok heralde:51:

Napsın adam geyşalardan hoşanıosa?
Bembeyaz hortlak gibi bi surar küçücük kıpkırmızı bi dudak parmak arası terliğin içine giyilmiş beyaz çorap ve onunla gıdım gıdım yürüyen geyşa kadınlar...Neresi çekici bunun?Erkekleri anlamak zooooor

Bildiğim kadarıyla geyşalar şey değiller ki. Yani 100 yıl önce değillermiş. Şimdisini bilemem. Ama benden geyşa olmaz. "haaadaaaaa, haayt diye karate efektleri yapan ninja filan olur o kadar. Kill Bill hesaaabı.

ben yoldum senn yerine datlum merak etme. ozaman türkçe ne küfürler neküfürler buda tercüme edip okuyodu salak:23:

Bildiğim kadarıyla geyşalar şey değiller ki. Yani 100 yıl önce değillermiş. Şimdisini bilemem. Ama benden geyşa olmaz. "haaadaaaaa, haayt diye karate efektleri yapan ninja filan olur o kadar. Kill Bill hesaaabı.

İşte Ayaka mıdır bacaka mıdır onu öyle canlandırıyorum gözümde :37:

gel senne ben öğrenelim şunu,ama adamlara soralım geyşamıııı ninjamı samuraiimi :57:

ben yoldum senn yerine datlum merak etme. ozaman türkçe ne küfürler neküfürler buda tercüme edip okuyodu salak:23:

Çok hoşsun canım yaw. Sabah şekeri seni. Kız bir şey anlamamıştır tercüme etse de. Japoncada küfür yokmuş çünkü. Salak diye bir kelime varmış galiba. Bizim akrabalardan biri japonya da okuyor o söylemişti.

Çok hoşsun canım yaw. Sabah şekeri seni. Kız bir şey anlamamıştır tercüme etse de. Japoncada küfür yokmuş çünkü. Salak diye bir kelime varmış galiba. Bizim akrabalardan biri japonya da okuyor o söylemişti.

valla japonca deil hanfendi kendini aşmış ingilizce tercüme ediyodu fak da dediiiiim yuuuda dediiiiim :52:annamış olmalıki nie kötü kelimeler ediyosun da dedi angutyos:37:

İşte Ayaka mıdır bacaka mıdır onu öyle canlandırıyorum gözümde :37:

Bacaka... :1: :1: :1: :1: Sutyenine pamuk doldurmuş olsun, bir de takma popişli. Onlarda yok ya, yazııık.

gel senne ben öğrenelim şunu,ama adamlara soralım geyşamıııı ninjamı samuraiimi :57:

Valla mesaj çektim kocama; "kadın cinsinden ninja mı, geyşa mı" diye. Ne dedi tahmin et??

Bacaka... :1: :1: :1: :1: Sutyenine pamuk doldurmuş olsun, bir de takma popişli. Onlarda yok ya, yazııık.

Valla mesaj çektim kocama; "kadın cinsinden ninja mı, geyşa mı" diye. Ne dedi tahmin et??

haaadi canım alemsin haaa..dur tahmin ediyim'' ceki cen ''dedi durkız o çinlidi galiba:60:

haaadi canım alemsin haaa..dur tahmin ediyim'' ceki cen ''dedi durkız o çinlidi galiba:60:

:90: :90: :90: Evet Çinli. Ninja dedi. Demiştim di mi Kill Bill hesaabıı. Ben de mesaj yazdım: "e ben de ninja gibiyim işte, daha ne istiyon allah'tan?" Anam cevap yazmadı bekliyorum merakla.

kızlar ben şu adamı bi uyandırayım cumaya kaldır dedi geçmesin. siz yazın ben geliyom fazla yazmayın kaçırmıyım ortamı hadi öptüm:3:

Back
X