Eşimin ipini çekmeli miyim?

Egoist erkek iticiliği 🤮😷
Eşinizin açıklamasından sonra mesela ben devamını da merak ederdim.
Kız eşinizi beğenmiş olsa ne olacaktı ?

Eşiniz bir süre sonra hazır kendisini beğenmiş birileri var diye o siteye kendisi de üye olmak istemeyecek miydi. ?

Siz salsam mı diye düşünene kadar kendisi çoktan iplerini verirdi başkasının eline .

vermediği de meçhul de hadi neyse.

ne biçim evlilik . Hayatlar.
Yazık vallahi.

evde kalmış teyze, sizin rüyanızda gördüğünüz hayatları yaşıyoruz, kıskanıyorsunuz, ben Kemalim yapmaz diyenlerden değilim, mesleğim var, arkama bakmadan dönerim ama eşime güveniyorum..
Birtane klasik da benden:

Kadinin düsmani yine kadin 🫠

evde kalmış teyze, sizin rüyanızda gördüğünüz hayatları yaşıyoruz, kıskanıyorsunuz, ben Kemalim yapmaz diyenlerden değilim, mesleğim var, arkama bakmadan dönerim ama eşime güveniyorum

Yani insan böyle basitliklere göz yumabiliyorsa ne güzel. Sahsen esim adina ben utanirdim..adam aslinda kendi pazar degerini ölcmek derdinde..ama neyise alan razi bize laf düsmez 😄

Ek olarak birisi aldatıldığını düşündüğünde olay çıkarıyorsa ayrılmayacağını düşünüyorum ben. Gerçekten ayrılacak olanlar akıllıca davranıp kanıt topluyor, beklenmedik anda boşanma kağıdıyla tekmeyi basıveriyor. Bu konuda da konu sahibinin ilk düşüncesi arkadaşla eşini yüzleştirmek olmuştu.
Çünkü eşimden beklemediğim bir olaydi bu aldatmasindan asla suphelenmemistm.daha önce.ne yapacağını da bilmeynce buraya yazdım şaşkınlıkla ne büyüttunuz ya. İstiyosunuz ki şüphelendiği kız anda bırakalım kocalari. Bı siz gururlusunuz bı siz esaslı kadınsınz tamam. aldatıldım ama Salak gibi inanıyorum hala konfor alanımdan çıkmıyorum gurursuzum ben .bu sızı tatmin eder umarım etmezse de yazmazsaniz sevinirim.

Çünkü eşimden beklemediğim bir olaydi bu aldatmasindan asla suphelenmemistm.daha önce.ne yapacağını da bilmeynce buraya yazdım şaşkınlıkla ne büyüttunuz ya. İstiyosunuz ki şüphelendiği kız anda bırakalım kocalari. Bı siz gururlusunuz bı siz esaslı kadınsınz tamam. aldatıldım ama Salak gibi inanıyorum hala konfor alanımdan çıkmıyorum gurursuzum ben .bu sızı tatmin eder umarım etmezse de yazmazsaniz sevinirim.

İyi bari kendinizi biliyorsunuz. .
İnsanın kendini bilmesi de iyi bir şey çünkü.

Şimdi şöyle düşünün sizin fotonuzu arkadaşınız başkasına attım diyor.
Siz :hangi fotoğrafım diye sorarsınız.
Arkadaşınız bacım şu diyip cevaplar.
Siz : eee ne dedi ne dedi diye devam edersiniz hemencik oracıkta günler sonra soracagınız tutmaz tutarsa da bu pu.tlugu yapan olayı çakar ne fotosu ne söylemesi diye m.la yatar.
Buraya kocama yaptırırım ettiririm efeligi ile gelmeyin takipte kalın yada senin kahrını genç yaşta çekeceğime ortaya koyar alana hayrını gör resti çekmeniz lazım .
Şunu kabul edelim bu koca diye adlandırılan kişilerin evliliğe sadakati 60 yaşından sonra da gelmeyecek
Ya şöyle söyleyim adamin gerçekten aldacak zamanı yok 2 dükkanı var ikisinde de kamera var ve bende izleyebiliyorum birinde değilse mutlaka diğerinde e telefonu hep benim elimde Sabah 11 gider akşam 10 eve gelir ne ara aldat

Hadi diyelim ki aldattı kendi bilir valla ben kızımla aslanlar gibi devam ederim yoluma. Sünepe kadınlar gibi çöreklenmem başına Kendi yanar hâline.

Hadi diyelim ki aldattı kendi bilir valla ben kızımla aslanlar gibi devam ederim yoluma. Sünepe kadınlar gibi çöreklenmem başına Kendi yanar hâline.
Eşinizin arkadaşına kendi fotoğrafını kullandırtarak bi kızla konuşmasını sağlaması hoş mu ? Bunun için tartışmadınız mı ? Bunu gerçekten normal mi karşılıyorsunuz ?

Eşinizin ve siz bu düşünce tarzı ile hayatınıza devam ederseniz bugün olmasa bile bir gün aldatılma durumu ile karşılaşabilirsiniz.Bunlar normal hayatlar değil.

Sen bu adamdan boşanmazsın, bari rezil olma. Adam yalanlarıyla seni kandırdım sanıp üç beş ay sonra tekrar devam edecek biliyorsun değilmi. Eşimin yakın arkadaşı çok çok sevdiği üst düzey yönetici olan çok güzel ve fedakar eşini servisini çektiği bir fabrikada çalışan bayanla 8-9 ay aldatmış. Eşi bunu yakalamış, biraz stresten sonra evliliklerine devam ediyorlar, adamın savunması ne biliyormusun ? Eşim beni ihmal ediyordu ! Neden ihmal ediyordu peki ? Çünkü b.k gibi para kazanıyor ve kuruşuna kadar eşine veriyordu , kendisi işçilerini ödesin diye ! Kadının adama minneti yoktu ama yine barıştı ! Diyeceğim o ki adamı boşamazsın bari daha çok koz verme eline

Öyle biri olsaniz adamin ödü kopardi oraya fotograf yollatmazdi yanliş anlasilir, biri denk gelir gorur, tanidik cikar olay olur evim dagilir vs vs. Hem evlenme sitesinde millete fotograf dagitmak bile başli başli olay.

Siz fotografinizi evlenme, flört sitelerine rahat rahat göndertebilir misiniz? At bakalim elin adamlarina begenecekler mi diye bilir miydiniz?
Eşiniz de bunu ogrenince " ayy eşim ego kasmış hihihi" der miydi?

Kendinizi kandirabilirsiniz.

Bazı erkekler gerçekten çok şanslı. Ne yalan üretirse üretsin inanan karişleri var adamların. Ben çoktan delil toplayıp ummadığı anda davayı açmıştım. Aldatmasa bile o potansiyeli olan birine sırtımı yaslamam şahsen.

Ya şöyle söyleyim adamin gerçekten aldacak zamanı yok 2 dükkanı var ikisinde de kamera var ve bende izleyebiliyorum birinde değilse mutlaka diğerinde e telefonu hep benim elimde Sabah 11 gider akşam 10 eve gelir ne ara aldat

Bizim burda bas doktoru ofisinde eskortla basti hastanenin calisani 🙊 Bas hekime birsey olmadi ama onu basan temizlikci bayani isten attilar. Yani firsat yaratmak isteyen yaratiyor😆

Kocanızı tabi en iyi siz tanırsınız ama ben açıkçası dışardan biri olarak o yalanı pek yemedim yani. Ancak tabiki iş boşanma ile bitmeyecekse kuru gürültü yapıp kendi huzurunuzu kaçırmanızın anlamı yok

Back
X