• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin iş arkadasi samimiyeti cok acil lütfen bi akıl verin

Ya kız bi konu açmış. Millet dul da dul dul da dul... Nolmuş yani dul dediyse. Bu Kötü bişey değil ki...

Hata eşinizde. Demekki o kadar samimi ki kadında onu paylaşma ihtiyacı duyuyo. Eşi olmayan kadınların da evli erkeklere sarmasını ve evli erkeklerin de boşta olan kadınlara sarmasını da anlamıyorum... En uyuz olduğum nokta. 🙄

Valla siz kabul etseniz de etmeseniz de eşinizle o kişi arasında arayıp bu muhabbeti yapacak samimiyet varmış.

Resmen eşime söz geçiremiyorum, kadına ayar vereyim demişsiniz. Yok bir de dul başkalarıyla da samimi vesaire diye kadını eleştiriyorsunuz. Eşiniz izin vermesin o zaman. Kadınla konuşacağınıza eminim, aksi bin tane şey söylenmiş cevap yok, konuş diyen iki kişi iyice gaza getirmiş. Konuşun tabii ama ben o kadının yerinde olsam kocasına söz geçiremiyor diye düşünür, sizi ezik görürdüm.

Şimdi düşündüm de iş ortamından birinin eşi yine iş ortamından bir kadını arayıp kocamdan uzak dur dese o adam çok fena dile düşer bizim kurumda. Konu sahibi kocanıza kılıbık olmadığını ispatlatma şansı vermek isterseniz arayın kadını. Ama zor durumda kalan ve kendini ispat çabasıyla olmadık işlere girişme ihtimali olan kişi sizin kocanız olacak sonuçta.

Ben bunu eşime zaten defalarca dile getirdim ona göre yanlış bir şey yok aile gibiler o da onun bacısı ablası vs ..evet düzgün bir evliliğim yok ben ayrılmayı da dile getiriyorum hep ama ona da yaklaşmıyor sevmese ona da karar verebiliriz umursamıyor sanirim
Ee. Sorun yok işte.
Birbirlerini kardeş görüyorlarmış.
Eşiniz öyle davranırsa karşılığı budur.

Arkadaşlar benimde ailemde dul var onlara kasetten bir şey demedim ki ben biz evliyken bile dikkat ediyoruz erkeklerle samimiyetimize onun daha çok dikakt etmesi geliri manasında söyledim ne diyeceğim dul diye aşağılamak vs niyetim yok

Bu söyleminiz bile çok aşağılayıcı
Niye dul diye daha çok dikkat etmeli?
Dul eşittir ne sizin gözünüzde

Bence siz o dul kadını arayın söyleyin uzak dursun
Ama o da size "kocana laf geçir yiyorsa" ya da "daha kötüsü o bana yazıyor git kocana söyle" derse orda kalırsınız

Ablacım kocan cıvıksa bu kadın olmazsa o kadın olur. Bütün kadınlara mı mesaj atıcaksın??? Evli erkek biraz ağır, biraz mesafeli olur. Herkesin ofisinde böyle gevşek, piyasa elemanı bir adam olur ya sizin kocanız da sanırım o cins.

Demek ki eşiniz bu durumdan keyif alıyor ki sizin uyarılarınızı dinlemiyor..
O 'dul' olmaz başka 'dul' olur. Sonuçta bunun zeminini hazırlayan kişi belli.
Ölene kadar eşinizle iletişim kuran kadınları mı uyaracaksınız?

Ya kız bi konu açmış. Millet dul da dul dul da dul... Nolmuş yani dul dediyse. Bu Kötü bişey değil ki...

Hata eşinizde. Demekki o kadar samimi ki kadında onu paylaşma ihtiyacı duyuyo. Eşi olmayan kadınların da evli erkeklere sarmasını ve evli erkeklerin de boşta olan kadınlara sarmasını da anlamıyorum... En uyuz olduğum nokta. 🙄
Linç etmeyiseviyor insanlar.

Iyi günler eşimin iş ortamında bir grup var evli bekar dul kadınlarında yer aldığı ve aynı mahallede oturduğumuz bir de dul arkadaşı var kadında bu grupta ve birbirleriyle samimi gırgır falan tek yaşadığı için benim eşim bundn önce bir-çok kez işine koştu ve bugün sabah yaşadığı bir olayın sevincini eşimi arayarak paylaştı ben bunu eşime defalarca anlattım arkadasalriyka hele ki bayan samimiyetine dikkat etmesi gerektiğini fakat dikkat etmemidki kadın sevincini onunla paylaşabiliyor ve sabahtan beri kadına bu durumlardan rahatsız oldugumu yazmsnsk için kendimi tutuyorum
Merhaba tavsiye etmem bizzat yaşamış biri olarak ben uyardım aynı durumda kadın işi inada bindirip eşimle ilişkisi varmış konumuna getirdi nerdeyse hatta konu bile açmıştım sonrasında eşim işinden oldu evde yaşadıklarımızı hiç söylemiyorum bile

Iyi günler eşimin iş ortamında bir grup var evli bekar dul kadınlarında yer aldığı ve aynı mahallede oturduğumuz bir de dul arkadaşı var kadında bu grupta ve birbirleriyle samimi gırgır falan tek yaşadığı için benim eşim bundn önce bir-çok kez işine koştu ve bugün sabah yaşadığı bir olayın sevincini eşimi arayarak paylaştı ben bunu eşime defalarca anlattım arkadasalriyka hele ki bayan samimiyetine dikkat etmesi gerektiğini fakat dikkat etmemidki kadın sevincini onunla paylaşabiliyor ve sabahtan beri kadına bu durumlardan rahatsız oldugumu yazmsnsk için kendimi tutuyorum
Esiniz bu bayana vermis bu rahatligi dul ya da evli farketmez.esinizden yuz bulmus esinizi uyarmalisinz ilk once

Esin samimiyet kurmak istemeseydi boyle olmazdi.Esin samimiyet kuracaksa sen ne dersen de bi anlami olmayacak.Esinin seni dinlemedigini zaten yazmissin.

Esinin karakteri boyleyse, elinde telefon kadinlari mi arayacaksin durmadan?

Dul kelimssine neden herkes takıldı, hakaret aşağılama falan mı ki

Ben de açıklayayım..
Toplumumuzda kadını dul diye belirtme sebebi, bakire olmadığı için 'serbest' olarak algılanan, gözüne kestirdiği bir erkeğe iş atabilecek ve rahatça seks yapabilecek bir kadın profili çizmek de o yüzden duyunca ifrit oluyoruz..

Nitekim konu sahibinin bunu defalarca belirtmekte ki amacı da bu..

Ayrıca kendisinin "dul olduğu için daha dikkatli olması gerekir" gibi son derece talihsiz ve ikiyüzlü bir cümlesi de var..

Eşi ölen kadına/erkeğe dul denir sadece..

Eşinizle konuşun yoksa bu gün x kişi olur yarın y kişi.. aranızda iletişim problemi mi var neden onunla konuşmuyorsunuz ya da neden siz rahatsız olduğunuzu görerek rahat davranıyor

Şimdi niye aramış yazayım başına bi olay gelmiş bir şey alacakmış vs kandırılmış öğretmenler odasında bunu paylaşmış benim eşimde benim avukat tanıdığım var yardımcı oluruz vs kendisi zaten birilerininislerine koşmayı çok seven birisi atlamış bunun üzerine sabah ise giderken hocam biliyormusun paramı aldım mahkemeye veririm dedim korkuttumm vs sevincini paylaşmak için arıyor deseki hocam ben işimi hallettim avukata falan gerek yok hadi onu da geçtim okula gidince yine herkesin içind E niye demiyoda eşimi arayıp sevincini dile getiriyor onu soruyorum?

Demek ki eşiniz onun derdiyle dertlenip sevinciyle seviniyor. Yani eşiniz onun problemlerine önem verdiğini ona belli ediyor.

Yanii bunu 'eşiniz' yapıyor. Bir başka öğretmen arkadaş değil. Kapişş :KK66:

Madem çok erken bir saatti eşiniz açmasaydı telefonu. Rahatsız edilmemek istediğini belirtir gibi algı oluşurdu kadında. Ama bunu yapmadı ve konuştu dimi?

Ya da size önem verdiğini hissettirerek "senin adına sevindim ama böyle sebepler için beni arama bunu okulda da söyleyebilirdin eşim yanlış anlayabilir" demedi veya yazmadı dimi? Çünkü içten içe bu ilgiyi seviyor..

Kadın iyi niyetlidir melektir demiyoruz. Buradan niyet okuyamayız. Ama herkes önce kendi evinin önünü süpürmeli diyoruz..

Dul kelimesinde, linç edecek birşey görmüyorum ben. 🤗

Bakire olmadigi icin daha kolay verme potansiyeli olan kadin = dul
Bu konuda dul diye belirtmenin amaci = kadin dul, kocamla daha kolay olur mazallah yetisin
Yazis bicimi icin okuyan herkesten af diliyorum

Back
X