• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iş durumu çok canımı sıkıyor

İşten çıkarırlarken yetersiz diyorlarmış o da sorsun ne açıdan yetersizim diye. En azından kendini o yönde geliştirir

Rizik için her akşam namazından sonra vakıa süresini okuyun niyet ederek inşaallah Hayırlı bir is kapısı açılır

Tam boşamalık aslinda hee...
Kirada ve cocuklu bir adam "bu iş agirmiş" diye işi oylece birakamaz yahu, oyle bir lüksü yoook, yook. 😮
Hele şu pandemi sürecin, yok yani.
Ben olsam asla biraktirmazdim. Hani insan elinde olmayan nedenlerle işini kaybedebilir ok, psikolojik olarak kotu bir surec gecirebilir ok ama bile isteye iş birakiyor, girdiği işlere de asılmıyor adam resmen 2 yerden atılmiş yetersiz diye. Ustune bende büyü mü var diyo 😱

Bence eşe dosta haber vermenizde fayda var, biliyorsunuz günümüz şartlarında tanıdık vasıtası ile iş bulmak daha kolay.

Siz de bu ara dönemsel olarak çalışıp bütçenize katkı sağlayabilirsiniz, eşiniz evde olduğu için çocukla ilgilenebilir ya da aileniz yakın oturuyorsa filan.

Allah yardımcınız olsun.

O kadar daraldım ki yazip içimden atmak istedim. Eşim cok anlayışlı ve bana cok deger veren biri gecimimizde sıkıntı yok ancak iş konusunda çok sıkıntılı.6 senedir bir iste calısıyordu agır geldigi için çıktı.3 aydır işsiz 2 yere girdi iki yerde işini yetersiz buldu begenmediler cıkarttilar.Aileminde henuz haberi yok çalısıyor biliyorlar.Soylemekte istemiyorum cunku tekrar tekrar girip çiktigi yerleri ogrenmelerini istemiyorum.Özguveni cok eksik ne yazikki beceri yonundende zayif bilmiyorum boyle ne olacak😔 1 kucuk oglumuz var,ev kira kış kapıda geçim nasıl olur bilmiyorum.Başarisiz ve çabasız biri olması beni çok üzüyor.Iş buluyor ancak 2 hafta sonra yetersiz deyip çıkartiyorlar bu daha çok canımi sıkıyor.Şimdide tutturmuş neye elimi atsam kuruyor bi hocaua gidicem biri bana bişe yaptı diyo.psikoloğa gitmesini söylüyorum özguveni için gitmem diyor durum böyle 😔
Tatlim Allah kolay kapi acsin sizler için. Ama tabi biz işveren olmadigim için sadece tavsiye vere biliriz. Benim eşim işlemedigi 2 ay suresinde ben bir kere bile iş bulmak konusunda birsşey demedim. Çunki bu durumun onu uzduyunu, kendisi de iş aradiginj biliyordum. Evlilikde iyi gunler de olur zor gunler de. Zor gun geldiginde işte eşimizin en buyul destekçisi bizler olmaliyiz. Ben her zaman ' canim canini sıkma dua et Allah bir kapi açicakdir. Hayirlisi olsun' diyerek hep avuttum. Dediniz ya ozguvenj eksik diye. Iste onun ozguvenini yalniz siz geri getire bilirsiniz. Lutfen sıkıntilardan bahsetmeyin. Yardimci olun. Anliyorum maddi sıkinti yaşiyorsunuz. Ama boyle ona da soylerseniz hem para gelmez, hem de ozguveni. Onu her zaman ovun. Mesela çok çabaliyorsun. Hersey olacagina varir. Uzme tatli canini. Allah bir yol açacakdir. Gibi cumleler kurun. Iyi gun degil zor gun eşi olun ❤

O kadar daraldım ki yazip içimden atmak istedim. Eşim cok anlayışlı ve bana cok deger veren biri gecimimizde sıkıntı yok ancak iş konusunda çok sıkıntılı.6 senedir bir iste calısıyordu agır geldigi için çıktı.3 aydır işsiz 2 yere girdi iki yerde işini yetersiz buldu begenmediler cıkarttilar.Aileminde henuz haberi yok çalısıyor biliyorlar.Soylemekte istemiyorum cunku tekrar tekrar girip çiktigi yerleri ogrenmelerini istemiyorum.Özguveni cok eksik ne yazikki beceri yonundende zayif bilmiyorum boyle ne olacak😔 1 kucuk oglumuz var,ev kira kış kapıda geçim nasıl olur bilmiyorum.Başarisiz ve çabasız biri olması beni çok üzüyor.Iş buluyor ancak 2 hafta sonra yetersiz deyip çıkartiyorlar bu daha çok canımi sıkıyor.Şimdide tutturmuş neye elimi atsam kuruyor bi hocaua gidicem biri bana bişe yaptı diyo.psikoloğa gitmesini söylüyorum özguveni için gitmem diyor durum böyle 😔
Tabi zor durumda agir geldiyi icin cikmasi dogru deyil. Yinede guzelce konusum ama kesinlikle ozguvenini sarsicak birsey soylemeyin

Siz çalışmıyor musunuz ?
Boşanmalık diyenler var şaka gibi.
Kötü bir dönem de işsiz kalmış hem ekonomik hem salgın var cogu kişi işten çıkartılıyor ya da maaşını eksik alıyor.
6 yıl aynı yerde fre vermeden çalışmış işte umursamamazlık gibi bişey söz konusu olamaz bence
2 hafta içinde işi nasıl öğrenecekte yavaş oldugunu söyleyip çıkartabilirler ki kötü olmuş inşallah hemen iş bulabilir işsizlik insanın özgüvenini kaybettiriyor insana malesef

Siz çalışmıyor musunuz ?
Boşanmalık diyenler var şaka gibi.
Kötü bir dönem de işsiz kalmış hem ekonomik hem salgın var cogu kişi işten çıkartılıyor ya da maaşını eksik alıyor.
6 yıl aynı yerde fre vermeden çalışmış işte umursamamazlık gibi bişey söz konusu olamaz bence
2 hafta içinde işi nasıl öğrenecekte yavaş oldugunu söyleyip çıkartabilirler ki kötü olmuş inşallah hemen iş bulabilir işsizlik insanın özgüvenini kaybettiriyor insana malesef

İşten cikarilip işsiz kalmamiş "iş agir diye işi birakti" diyor kadin. İşsiz kalmak başka iş agir diye cıkmak başka.

Okumaya üşeniyorsaniz yorumlarima laf atmayin.

siz okuyup anlamadınız galiba 6 yıllık çalıştığı yerden çıktıktan sonraki işlerinde keyfi çıkmamış çıkartılmış.
iyi gün de kötü gün de sözünü size kullanmasınlar zira tutamıcak gibisiniz
okumaya üşenmediğim den yorumlara kadar okumuşum ama siz anlamaya niyetlenmemişsiniz bence

İş konusu çok zor Allah yardımcınız olsun.

Insan pandemi zamani isten cikar mi yahu.. ekonomi den kac kisi isten cikarilmis insanlar is bulamadigi donem..

siz okuyup anlamadınız galiba 6 yıllık çalıştığı yerden çıktıktan sonraki işlerinde keyfi çıkmamış çıkartılmış.
iyi gün de kötü gün de sözünü size kullanmasınlar zira tutamıcak gibisiniz
okumaya üşenmediğim den yorumlara kadar okumuşum ama siz anlamaya niyetlenmemişsiniz bence

6 yillik hazır işinden cikmayacakti diyorum işte bende, şu donemde millet isssizken iş mi birakilir?
Ayrica diger işlerden cikartilma sebebi ne? YETERSİZLİK. 2 iş yeri de ayni sebebten cikariyorsa bu bir tesaduf mudur?

Back
X