Eşimin iş telefonu

Sosyal yaşantıda insanları sınamakta normal değil ki.
Sürekli sınama değil arkadaşına basit bir sır verirsin yayılırsa mesafeni korursun, komşuna iyilik yapınca devamını isterse kapını kaparırsın,esnaf kusurlu mal verirse bir daha alış veriş yapmazsın.
Eş başka bir şey sevgiliyken sına bak bakalım sinirli mi,küfürbaz mı,cimri mi??? ama evlenip çocuk yaptıysan artık çok saçma.....

Belki siz ona katlanıyorsunuz da burada evliliğim süper kocam asla yalan söylemez en ufak bir durumda da boşarım diye caka satıyorsunuzdur. Biz ne bilelim Allah bilir. Hemen yaftalıyorsunuz ya insanları ondan diyorum.
Başkalarının evliliği hakkında varsayimda bulunana kadar kendi evliliğinize mi odaklansanız?
Hayatınızda hiç iş telefonu kullanmadığınız için o telefonun şahsi telefondan daha önemli olduğunu ve sürekli ulaşılabilir olunmasını gerektiğini bilmemeniz normal. Çantasında tutması bana gayet önemli bir detay gibi geldi. Ayrıca banka müdürü ararken neden açmıyor? Eşiniz kara para falan aklamiyorsa ya da başka bir durum yoksa gayette telefona cevap verebilir.
2 gün olmuş, adamın umrunda değil ve siz acaba mi diyorsunuz. Komik geldi bana

Sadakat kendini kontrol etmektir olsa çok güzel bir laf olurdu bence ama ben kontrol ediyorum diye o yüzden bana sadakat duyacak kişiyi napim şaka gibi cidden
Evet kendini kontrol edecek kişi aldatılan değil aldatma ihtimali olan kişidir.Ben niye sürekli kocamın telini karıştırayım?? Kendime yakıştıramıyorum bu davranışı eşimde bakmaz asla, saygıdır bu sınırları bilmektir .Evli olmak tüm sınırları delik deşik etmek değildir.Bu kafada olan evlenmesin bir zahmet....

Aldatılmanın inkar aşamasındasınız

Evet uzun yıllardır evliyim ,hiç telefonuna bakmadım,onun sınırlarını taciz etmedim ,güvendim ve evlendim.Eğer ilerde aldatma olursa bir şekilde karşıma çıkar.Bir halt yiyor mu diye sürekli telefonunu didikleyip durduğum güvenmediğim adamla evli olmam, bana uymaz.....

Bunların hiçbiri sınamak değil yalnız, hayatın doğal akışı içerisinde yapılan gözlemler. Sınamak bilinçli olarak insanları deneme maksatlı davranışlarda bulunmayı içerir.

Bunların hiçbiri sınamak değil yalnız, hayatın doğal akışı içerisinde yapılan gözlemler. Sınamak bilinçli olarak insanları deneme maksatlı davranışlarda bulunmayı içerir.
Evet gözlemleme kelimesi daha doğru,sınamak biraz bu örneklere zorlama geldi...

Eski konulara bakınca adamın bu küsüp küsüp gitme olayları hep varmış, ne zaman bi kusur etse küsüp gidiyomuş, bi ara epey küsmüş ayrı yatmışsınız hatta. Küserek, iletişimi kopararak suç bastırıyor, tartışmaya açmadan kapanıp gidiyor konu, bi şekilde unutulup gidiyor çünkü. Çözdüğünüzü sanıyorsunuz ama ilk sıkıntıda yine aynı.

gerçekleri duymaya hazır değilim deseydi keşke.

Face id var dediniz. Uyurken yüzüne tutabilirsiniz.

Kız sen niye insanlara çemkiriyorsun kimse sana kötü bişey dememiş etmemiş milletin evliliğini bile sorgulamışsın sen ona buna bakacağına kocanın ne halt yediğiyle ilgilensene
Aaaaaaa Buda yeni moda oldu işine gelmeyince ona buna saldır et

Ay bu nası hırslı bir savunma
Konuyu başkası açmış gibi savunmuşsun

Sadece banka müdürü olsaydı o kadının rolü telefonu zaten açar konuşurdu
Üzücü bir durum zor bir durum, çünkü geriye alınamaz bir durum aldatılmak. ama sinirini buradakilere niye yönelttin

İşi gereği hangi Akbankla çalıştığını şirketinden öğrenin. O akbankın müdürü kimmiş öğrenin. Bi araştırın bakalım o mu gerçekten.

bu kadar takma kafana manyak olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…