- 1 Ocak 2022
- 5.932
- 22.500
- 298
Sürekli sınama değil arkadaşına basit bir sır verirsin yayılırsa mesafeni korursun, komşuna iyilik yapınca devamını isterse kapını kaparırsın,esnaf kusurlu mal verirse bir daha alış veriş yapmazsın.Sosyal yaşantıda insanları sınamakta normal değil ki.
Başkalarının evliliği hakkında varsayimda bulunana kadar kendi evliliğinize mi odaklansanız?Belki siz ona katlanıyorsunuz da burada evliliğim süper kocam asla yalan söylemez en ufak bir durumda da boşarım diye caka satıyorsunuzdur. Biz ne bilelim Allah bilir. Hemen yaftalıyorsunuz ya insanları ondan diyorum.
Evet kendini kontrol edecek kişi aldatılan değil aldatma ihtimali olan kişidir.Ben niye sürekli kocamın telini karıştırayım?? Kendime yakıştıramıyorum bu davranışı eşimde bakmaz asla, saygıdır bu sınırları bilmektir .Evli olmak tüm sınırları delik deşik etmek değildir.Bu kafada olan evlenmesin bir zahmet....Sadakat kendini kontrol etmektir olsa çok güzel bir laf olurdu benceama ben kontrol ediyorum diye o yüzden bana sadakat duyacak kişiyi napim şaka gibi cidden
Aldatılmanın inkar aşamasındasınızYa gerçekten ben böyle bir şey yaşamadım ama olsaydı şöyle düşünüp şöyle hareket ederdim belki sizin de böyle yapabilirsiniz demek bu kadar mı zor? Neden kadınlar birbirine bunu yapıyor anlayamıyorum. Şunu yaptıysa kesin böyledir. Böyle yaptıysa kesin aldatıyordur. Bunu dediyse kesin böyledir ama siz boşanmazsınız da. İnsanları boşanmaya ve fevri hareket etmeye itiyorsunuz. Ve bunu diyenler birbirini destekliyor, gereken cevabı verince de ben suçlu oluyorum. Ben sizinle uğraşacağıma gidip kocamla konuşsaydım muhtemelen çözmüştük işi. Bir şey varsa bir şekilde öğrenir boşarım, yoksa da barışır devam ederim. Allah elinize düşürmesin sizin.
Evet uzun yıllardır evliyim ,hiç telefonuna bakmadım,onun sınırlarını taciz etmedim ,güvendim ve evlendim.Eğer ilerde aldatma olursa bir şekilde karşıma çıkar.Bir halt yiyor mu diye sürekli telefonunu didikleyip durduğum güvenmediğim adamla evli olmam, bana uymaz.....Sürekli değil ara sıra bakarım evet. Ki bu platformda aldatılan kadınlara sorsak eminim çok büyük çoğunluk yapmaz dedikleri eşlerinin telefonunu karıştırarak ya da tesadüfen telefonda görerek yakalamıştır. Ben öyle gözüm kapalı güvenemem kimseye. Siz ben yapıyorum diyorsanız siz bilirsiniz.
Bunların hiçbiri sınamak değil yalnız, hayatın doğal akışı içerisinde yapılan gözlemler. Sınamak bilinçli olarak insanları deneme maksatlı davranışlarda bulunmayı içerir.Sürekli sınama değil arkadaşına basit bir sır verirsin yayılırsa mesafeni korursun, komşuna iyilik yapınca devamını isterse kapını kaparırsın,esnaf kusurlu mal verirse bir daha alış veriş yapmazsın.
Eş başka bir şey sevgiliyken sına bak bakalım sinirli mi,küfürbaz mı,cimri mi??? ama evlenip çocuk yaptıysan artık çok saçma.....
Evet gözlemleme kelimesi daha doğru,sınamak biraz bu örneklere zorlama geldi...Bunların hiçbiri sınamak değil yalnız, hayatın doğal akışı içerisinde yapılan gözlemler. Sınamak bilinçli olarak insanları deneme maksatlı davranışlarda bulunmayı içerir.
Ne alaka ya.o da bana küs.
gerçekleri duymaya hazır değilim deseydi keşke.Başkalarının evliliği hakkında varsayimda bulunana kadar kendi evliliğinize mi odaklansanız?
Hayatınızda hiç iş telefonu kullanmadığınız için o telefonun şahsi telefondan daha önemli olduğunu ve sürekli ulaşılabilir olunmasını gerektiğini bilmemeniz normal. Çantasında tutması bana gayet önemli bir detay gibi geldi. Ayrıca banka müdürü ararken neden açmıyor? Eşiniz kara para falan aklamiyorsa ya da başka bir durum yoksa gayette telefona cevap verebilir.
2 gün olmuş, adamın umrunda değil ve siz acaba mi diyorsunuz. Komik geldi bana
Face id var dediniz. Uyurken yüzüne tutabilirsiniz.Ben buna katılıyorum tabii ki dediğiniz gibi bu yüzden konuyu açtım. Ama insanların üslubu ve hemen yaftalaması o kadar iğrenç ki... Benim kocam bir şey yapmış olabilir evet ama yapmamış da olabilir. Ben bunu nasıl anlayabilirim gibisinden bir soru sordum. Ama insanlar hemen aldatılıyorsun boşanmayacaksan hiç uğraşma vs. diyor buna deliriyorum. Bir şey çıkarsa karşıma tabii ki boşanacağım. Ama elimde kanıt vs. yokken ben kimseye %100 hüküm veremem.
Gözleri açık olmadan çalışmayabilir.Face id var dediniz. Uyurken yüzüne tutabilirsiniz.
Valla benim karanlıkta çalışıyor gözüm yarı açık halde bazen. Bi denesin derimGözleri açık olmadan çalışmayabilir.
Ay bu nası hırslı bir savunma1. Olarak nişanlıyken değil sevgiliyken dedim. 2.si ilişkimizin en başında benim hoşlanmadığım bir kız arkadaşıyla metrobüs yolculuğu yaptığı ve ben bunu öğrenince yalanladığı için kimse kimseyi kolay kolay harcamaz.
3.sü benim sadece asla ona değil kimseye güvenim yok dedim.
4.sü iş telefonu bu sonuçta kadın gerçekten banka müdürü olabilir zaman içerisinde işle alakalı birden çok kez konuşmuş da olabilir. Bu dediğiniz neyi kanıtlar? İnsanları hemen boşatmaya çok meraklısınız ama bir aileyi öyle zırt diye dağıtmak kolay değil. Hele ki ortada çoluk çocuk varsa. Bence bilip bilmeden insanlara böyle yorumlar yapmayın.
bu kadar takma kafana manyak olursun.Merhaba, direkt konuya girmek istiyorum. Benim eşimin bir kendi telefonu bir de iş telefonu var. Kendi telefonunun şifresini bilirim bazen onun yanında bazen çaktırmadan karıştırırım bir şey demez. Ama geçen gün bir olay oldu. Şunu da belirteyim iş telefonu evde olduğu tüm zamanlar boyunca genelde çantasının içindedir nadiren çıkarır. Bazen gece 12 de 1 de iş telefonu çalar iş yerinden x abi der. Ki bazen dinlerim gerçekten de erkek sesi gelir. Ki kendisi muhasebeci o saatte cidden muhasebeciye mi ihtiyaç duyuyorlar bilemiyorum. Ama ben bu telefonun şifresini vs bilmiyorum ve hiç kurcalamadım. Neyse geçen gün temizlik yaparken telefon çaldı ben yakındım telefona baktım ekranda güzel bir kadın resmi var ve akbank müdür yazıyor. Kim bu dedim. telefonu hemen elimden aldı yazıyor işte müdür işle alakalı dedi ve telefonu açmadı konuşmadı benim yanımda. Sonrasında içime kurt düştü çaktırmadan karıştırmak istedim ama telefonda hem şifre hem de Face ıd var açmam imkansız gibi yani. Ben baya şüphelendim surat astım 2 gündür de konuşmuyoruz ve hiç oralı değil o da bana küs. Bana böyle bir şey olsa ben telefonu açardım işle alakalıydı madem ve eşime hayatım hoşlanmadıysan telefona bakabilirsin boşuna kendini üzme derdim. Şifremi falan da verirdim. Yani neden elin adamı için kocamın aklına kurt düşüreyim ki. Ama o bunu yapmadı ve yapmayacak gibi duruyor. Siz ne dersiniz şüphelenmekte haksız mıyım? Ve ne yapmalıyım sizce?
Güncelleme: Evet arkadaşlar siz eşinizi en ufak şüpheli bir telefonda aldatıldığınızı düşünerek boşayabilirsiniz. Ama ben size aldatılıyor muyum ya da boşanayım mı diye sormadım!!! Saçma sapan yorumlar yapacaksanız hiç yapmayın.
Ararlar da bankalardan o saatte aramazlar. İşin garip tarafı o.Sanmıyorum muhasebeci olduğu için bankalarla hep konuşur zaten ama ben hiç o kadar genç ve güzel banka müdürü görmedim.
Konu sahibi banka müdürünün aradığı saati yazmamış yalnız. Kendisi temizlik yaparken çalmış telefon.Ararlar da bankalardan o saatte aramazlar. İşin garip tarafı o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?