eşimin iş yerindeki bayanın davranışları

goodhearted

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2019
34
12
3
35
Merhabalar. Uzun suredir bu siteyi takip ediyordum. Bugün aklıma takılan bir sorundan dolayı üye oldum. Eşimin iş yerinde bir bayan var o da evli fakat kocası uzakta ve ilgisiz. Bu yüzden hangi arabayı alacağından tut, eşiyle sıkıntısına kadar eşimle konuşmuş. Hatta eşin çok iyi kardeş gibi görüyorum filan demişti bana. Dün bir konuda mesaj atmış gülme emojileri filan kullanmış mesajda eşim de ona gülerek karşılık vermiş. ben de mesajı görünce ve daha önceki şeylerden dolayı sinirlendim . Sizce ben abartıyor muyum yoksa hamilelikten mi kaynaklı bu sinir kıskançlık hali? Lütfen yardımcı olur musunuz?

ben iş arkadaşlarıyla hele ki iş dışındayken, telefonda emojili mıç mıç konuşma durumlarından hiç hoşlanmıyorum.

evdeki eşiyle muhabbet etmeyip işyerindeki kadın arkadaşlarıyla watsapp grubu kuranlar var, evlerden ırak. kesinlikle tasvip etmiyorum.

eşlerin iş arkadaşlarını kafaya takmayın yoksa hayat sizndan olur
heee gerçekten yaptıgı bir yanlış davranış bir yakınlık özle bir mesaj varsa
tabiki tırnaklarını çıkarıp kulaklarını dikleyebilirsin ,

ama inanın benımda 15 senedir erkek iş arkadasım var , 10 saat bir aradayız
düşünsene eşi kocasını benden kıskansa ( bayanı ve benı görseniz kıskançlıktan çatlaması lazım )
15 senedir hayat zından olurdu ailelerine ,
senın duygular hamılelıktendir

Ben önceden erkek ve kadının yakın arkadaş olabileceğini düşünürdüm. Ama artık pek katılmadığımı söylemek zorundayım gördüklerim ve duyduklarımdan sonra. Hele hele evli bir erkekle bence bu tür arkadaşlıklar kurulmamalı daha dikkatli olunmalı. Ben olsam yerinizde ben de şüphelenirdim.

O bayan arkadaşının eşi çok ilgisiz bir kere bile karısını görmeye gelmemiş. Onu da anlıyorum hani belki çok içine oturdu. Ağladı kadın. Ama ne bilim bu kadar özeli eşime anlatması da ilginç geldi.

Çok kızdım. Bu tarz şeyler normalleştirilemez dedim ama abartıyorsun filan dedi eşim. Hiç güven yok sen de dedi.

Hic de abartmiyorsunuz kusura bakmasin. Ne yani esi ilgisiz diye ilgiyi baskasinin kocasinda mi arayacak? Siz de ayni seyi yapsaniz esiniz abartmaz herhalde ya da ortaligi ayaga kaldirir.

Kadin mi ilginc geldi sadece? Eşim, iş ortamindan olmayan erkek arkadaslariyla bile oturup dert konuşmaz. Konuşan biri olsaydi bilr iş yerinden birinin özelini de dinlemek isteyecegini sanmiyorum hele eşiyle ilgili. Ne munasebet özel hayatini anlatacak, aglayacak eşiniz yüz vermiş demek ki.

ama inanın benımda 15 senedir erkek iş arkadasım var , 10 saat bir aradayız
düşünsene eşi kocasını benden kıskansa ( bayanı ve benı görseniz kıskançlıktan çatlaması lazım )
15 senedir hayat zından olurdu ailelerine ,
senın duygular hamılelıktendir
Niye çatlasın neyin var bu kadar ?
Ben fazla suyunu cıkarmamaktan yanayim. Gun icerisinde tabiki muhabbet edilir ama olayi mesai bitiminde mesaja dokmek sacma.

Ben de bu konudan muzdaripim eşimin neredeyse bütün iş arkadasları bayan ve sürekli onlarla muhattap olmak zorunda.. bugünse zorunlu bi seminere bi bayanla gitti şuan içim içimi yiyo ama ben mesaj bile atmıyorum. :KK43:

Size tavsiyem engel olabiliyosanız bu arkadasslığa engel olmalısınız
Dediğiniz gibi bir kişi hariç hepsi bayan olan bir ortamda çalışıyor . Bende bu tarz şeyler huzursuzluk oluyor. Hamileyim oturup kafama takıyorum. Bir şey deyince ben örümcek kafalısın geri kafalısın diyor.

ben iş yerinde böyle samimi arkadaşlıklara karşıyım aslında. bilmiyorum, normal şartlar altında bi sorun olmamalı. kadın erkek pek tabi arkadaş olup dertleşebilir. ama iş ilişkisi varsa bence özel hayatı anlatacak derecede yakın olmamak lazım.
ha kadın suçlu mu? değil. sonuçta eşin de karışılık veriyor.

Eşine güvenmeyi dene. Iş hayatı, normal. Günün 8-10 saati beraber geçiyor, seni gördüğü kadar arkadaşlarını da görüyor.

Yazışırken emoji atmış, bilmem ne yapmış, çok saçma. Kalp atmadığı sürece sıkıntı yok.

Eşine güvenmeyi dene. Iş hayatı, normal. Günün 8-10 saati beraber geçiyor, seni gördüğü kadar arkadaşlarını da görüyor.

Yazışırken emoji atmış, bilmem ne yapmış, çok saçma. Kalp atmadığı sürece sıkıntı yok.
Bu kadar konuşmaya devam ederseler kalp atar bu kadın ben gördüm o lackalığı onda.

Back
X