- 19 Mayıs 2025
- 509
- 2.638
- 28
- 27
Ne büyük travma amaeşim proje müdürü bayan dan bahsederken mutlu mutlu bahsediyor heyecanlı gibi geldi bana .. ben de çok takarım bu konular benim için bir travma günlerce kavga edebilirim bu konuda eşimle
Bu yorum kime söylendi güzel dille yazalım dediniz ya üstüne bu bunu kime dediniz siz ?Hanfendi eşime karşı alacağım tedbir neden elin kadınına tedbir alayım bu uslüpta bir kadın olduğunuza inanamıyorum cingen misiniz
Evet sen çokzelsin senin gibisini bulamazne kocaymış ...
üZgünüm ama bu korkularını belli ettiğin kocan seni parmağında oynatır sen de ağladığınla kalırsın. kocan için değil de kendin için güçlü özgüvenli olsana ? 150 boyumla 185 kocama ; " benim gibisini nah bulursun bulursan düğününde gelinlik benden " diyorum ben seni değil sen beni kaybedersini ilke edin. yaparım da boşanırsam boşanayım yani dünyanın sonu mu !
Ay güldürdün beni ben de bu lafları hep söylüyorum adamda özgüven bırakmadım
Bana soylediBu yorum kime söylendi güzel dille yazalım dediniz ya üstüne bu bunu kime dediniz siz ?
yaaa çiçeğimmmm ❤ o senin güzelliğinEvet sen çokzelsin senin gibisini bulamaz
Sinir basıyo bana cidden.Ay gerçekten ya..
Ay tam olarak öyle cok güldürdünüz beniSinir basıyo bana cidden.
Adam boşanmıştır, eşi vefat etmiştir başka. E ben bir kadın olarak elin karısının koynundan çıkıp gelen adamı ne yapayım yani.
Sanki hepsi jön, film yıldızı. Kara kuru kokmuş herifler yani.
anne olmakla özgüven arasında bağlantı yok sebepli sebepsiz binlerce çocuksuz kadın var.Çocuğu olan kadınlar daha güçlü bence cidden ben çocuğum olsa belki onu yetiştirmekle meşgul olurum Türkiye de iş şartları malum ne yaşadığımı bilmeden üzmeyin beni
Çok güldüm. Kadınların bütün güzel özelliklerini sayıp sonra bunu demek.Herkes eşini kıskanıyor .. sizi niye kıskansınkokmuşmuş elin kadınlarından banane yahu
Hahahavallahi billahi bak deli gibi kavga da etsek asla kendimden ödün vermem. Eşim hiç bir zaman hiç bir konuda beni ne başkasıyla kıyaslayabilir ne de babanın evinde ile başlayan cümle kurabilir.
Öğretmen bir de çingene demek istedi sanırım cingen diyorBu yorum kime söylendi güzel dille yazalım dediniz ya üstüne bu bunu kime dediniz siz ?
hahahha en güzeli boşver . dün eşimle kavga ettik hatta kafamda boşadım abime bile dövdürdüm adamıHahahabana da der özgüvenimi öyle kırmışsın ki ne yaparsam yapayım yanına yakışmıyorum diye. Bana kızanlar da olabilir ama yılanın başını küçükken ezeceksin
Bize hakaret etmeyin dersi verirken az kendine baksın çingene de olabilir içimizde romanda olabilir bir öğretmene yakisiyormu bu tür söylemler çıktım konudan seviye düştü öneri yapmıştım olumlu onuda yok saysin ne hali varsa görsünÖğretmen bir de çingene demek istedi sanırım cingen diyor
Tartışma her türlü yapılır ben varım. Şiddetli de olsa fikir alışverişidir ki illa bir şey katar.Bize hakaret etmeyin dersi verirken az kendine baksın çingene de olabilir içimizde romanda olabilir bir öğretmene yakisiyormu bu tür söylemler çıktım konudan seviye düştü öneri yapmıştım olumlu onuda yok saysin ne hali varsa görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?