Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Beni sever kiskanir anne gibi degilsin. Cok genc duruyosun der.insanlar beni ovunce uzulur ben geri planda kaliyorum senin yuzunden der. Kiskanir hep. Bazen aenle cikmak istemiyorum disariya sana herkes bakiyor der. Oyle soyliyim.
kocan seni çekemiyor. çok komik. sanki rakipsiniz.
kocana iyi bir osmanlı tokadı şart olmuş.
o kızın yanında ne yakışıklı adam diye övgü mü alıyor?
ergenliğe dönüş yapmış kocan.

Ben bu sitedeki en rahat kadınlardan biriyim. Eşimi kıskanmam, kadın erkek arkadaşlıkları problem değildir benim için.

Ama eşim sizin eşiniz gibi davransa çoktan kapının önüne konmuştu. Aldatılmak değil mesele, saygısızlık. Bunun kadınla alakası yok. Eşimin bana saygı duymadığını beni yok saydığını farkettiğim anda çekerim ipini.

Aynn ben de cok rahatimdir bakiş açım genistir de bu adam rahatlık sınırlarını aşmış, benim sinirlenme haddimi aştı mesela yaptıklari

Saka bir yana ama bu olay cidden kiskanclik meselesi degil.
Yok sayiliyorsun.
Kabul edilir gibi degil.
Sanki esin o kizla evli gibi.
Nasil egleniyormusun diye ona soruluyor
Hastalandigi icin cocugunun dogum gunu erteleniyor.
Onlar onden ciftmis gibi yururken sen arkalarindan kosturuyorsun falan..

Esinde sen yapsan kabul edemem diyor
Sen niye yapiyorsun dediginde sana senin
Icin fesat diyor.

Madem esin okuyacak yorumlari
Burdan kendisine 2 cift lafim olacak

Eniste sen ne ayaksin? ahahahah
kırkayak :)))
ayrıca kanka ayağı g.t ayağı derler.

bu arada esime diyorum ben bekar bi erkekle boyle olsam kabullenir misin hayir asla diyor e sen neden boylesin diyorum sen art niyetli dusunuyorsun diyor.

Diyelim ki siz art niyetlisiniz...
Öyleyse neden siz erkek kankanızla benzer şekilde görüşemiyorsunuz? Bu durumda eşinizin niyeti ne oluyor?

Gobegimiz onunla kesilmis resmen. Zaten ilk dogum gunu ailecek olsun istyrdum. Esim sonra dedi x hasta gelrmeyecek evde kutlayalim. Ne alaka hayatimizi ona gore mi yasiycaz ona getiriyo resmen.

Eşinizin öncelikleri arasında degilsiniz, o arkadasına göre günü degistirdi diyelim... Siz neden bunu kabul ettiniz?
O arkadası, cocugunuzdan öncelikli miydi sizin için de?
Eşinizin istekleri, sizin isteklerinizden ve evladınızdan daha mı önemli?

Bana diyor ki sen evdesin calismiyprsjn kafana bunlari takiyorsun. Ben deise girince cevabini alirsn o zaman diyorum. Diyor ki ikinci gun evdr oturursn o zaman. Be adam Ca n neden boylesin o zaman.

Ne demek "ikinci gün evde oturursun" ?
Çalışıp çalışmayacagınıza eşiniz mi karar veriyor?
O kendisi istedigi gibi davranacak, siz hakkınızı savunmaya gelince yasaklar koyacak. Bunu nasıl hazmediyorsunuz?

Neden böyle oldugunu açık; eşinizin size zerre saygısı yok.
Bu cümleleri size kurabilmesine izin vermeniz dahi problem. Peki sizin kendinize ne kadar saygınız var?

Son kez konuscsm baktm degisiklik hokkizla konuscam

Ayşe gider, fatma gelir, o da yoksa ahmet gelir.
Sorun eşinizde. Size saygısızlıgında. Sizi öncelikler listesinde alt sıralara itmesinde.

Siz her dışarı cıktıgınızda ahmetle yana konuşurken size biçtigi rol, cocukla arkalarından koşturmak olacak. Bu, eşinizin size değer vermedigini, cocugunuzla beraber ilk sırada gelmediginizi gösterir.
Eğer siz bunu kabulleniyorsanız siz de kendinize değer vermiyorsunuz demektir.

Bu tarz erkeklere saygı duyamıyorum ben. toplumda kimsenin de saygı duyduğunu sanmıyorum. bu şekilde bir arkadaşına bağımlı olan insanlar bana ne biliyim cok aciz insanlar gibi geliyor.

Keske eşiniz aklımda uyandırdığı o imajını görebilseydi eminim vazgeçerdi böyle saçma bir durumdan.

Bende esime dun acik wcik dedim. İtirwf edemiyrsunuz birbirinize diye. O da diyor ki bi kendine bak bi ona. Onun nesini begeneyim. Yuzde doksan herkes esime esimin benm yanimda daha asagida kaldigini soyler. Esim icin ben cok cok guzelim. Kiz brnm yanimda kiyaslanmaz bile. Ama esim bi kere bana keske dunyanin en cirkiniyle evlenseydm beni eziyosun demisti.
Valla dünyanın en çirkini bile olsa işve cilve yapan kadın hertürlü işi götürüyo... Güzel olabilirsin ama bu hiçbişeyi garanti etmez.

Çocuğunuzun yaşgününü niye elin üç kuruşluk kızı yüzünden erteliyorsunuz?

Çok istiyorsa kız bulsun kendisi ile evlenecek bir enayi yapsın çocuğu da istediği yaşgününü de... Siz nasıl kabul ediyorsunuz?

hatalar zincirinin sebebi konu sahibi zaten.
kocam benim değil onun istediği kıyafeti giyecek. hem kocayı hem kıyafeti yakarım.

onlar önde ben arkada kuyruk muamelesi göreceğim, o adamı eve almam.

çocuğumun doğum gününü o kadın yüzünden erteleyecek. o kocayı çocuğuna hasret bırakırım.

bu ne genişlik.

Kimse kimsenin karısından kocasından bir adım öne geçemez ki adı evlilik olsun. Benim anlamadığım bu tür zihniyetteki kadınlar yahu adam evli sen nasıl bu kadar ilgi alakayi kabul edebilirsin hiç mi rahatsız olmazlar:sinirli: cidden anlamıyorum. Boyle birseyle muhattap olmaniz bile komik yani. Bir evlilikte 3.şahıs benim nazarımda çöptür kapı dışında tutun bir zahmet:KK34:

Empati kurmak için biraz düşündüm gerçekten ben olsam ne yapardım diye.
Öncelikle kıskanç bir insan olduğumu biliyorum ama her zaman dozunda olmuştur bu.Benim eşim bir yerde çalışıyorsa kendi düzeni olmalı.Saatinde gidip saatinde gelmeli.
İş arkadaşı ile normal arkadaş arasında ki farkı bilmeli.Ne demek whatsapp'da sohbet etmek yahu ! Bir problem iş ile ilgili bir sıkıntı vukuu bulursa arar telefonu açar.

Sıra geldi en önemli detaya..Eşiniz size aslında o kadar çok ben dengemi kaybettim beni bir sars mesajı vermiş ki siz bunu anlamamışsınız..
Aslında ilk terbiyesizliğinde burnundan getirmeniz gerekiyordu ki bir daha yapmaya yüz bulamasın.
Bakın açık açık söylüyorum acı ama gerçek bir insanın evli olması hiç fark etmiyor inanın o kadar çok onursuz insanlar var ki tahmin bile edemezsiniz.

Eşiniz zıvanadan iyice çıkmış..Her konu düzeltilir ama benim evladım dış kapının dış mandalı bir kadın yüzünden doğum gününü kutlamıyorsa o adama da o kadına da dünyayı yemin olsun dar ederim..Sabırlı insanmışsın okurken dayanamayıp ben müdahale etmek istedim..
Bu arada kadın ile konuşulacak bir mevzu değil sizin kocanız problem.

Ya konu akil sinirlarini zorluyor
Cok da inanasim gelmiyor ama fake diye ortaya da atlamak istemiyorum :KK70:
Uye eski uye yapmaz herhalde.
Yapmazsin di mi :KK53:
fake se bile toplumsal mesajımı veririm ben :)

Arkadasslar merhaba brn mi abartiyorum diye dusunerek size danişmak istedim. Esimin is yerinde bi kiz arkadasi var kiz brnim dogumuma geldi gitti arabasiyla beni rve getirdi. Yilbasinda falan cocuguma hediye alir. Esimin bu kizdan haric iki de erkek arkadasi var biri evli biri bekar. Diger erkegin de esi gelir. Biz boylr disari cikariz, bizim kiz bekar ama esimle onun tavirlarindan cok rahatsiz olmaya basladim. Mesela masada surekli esimle goz gozeler . hatta gecen gun masada brn kalktim lavaboya gittim cafede bu. Kiz da benim yerime oturmus ben geldim yerimde oturuyor. Kocamin ysninda yerime gecicem esim diyor ki sen kizi neden kaldirdin kizin kalkmasinin istemiyor yanindan. Esim surekli aksamlari bu kizla donuyor bu kizin srabasi var. Kiz birakiyor eve diger iki erkegi evlerine birakmiyor bi tek esimi birakiyor . esim eve hep yedi sekizde geliyor. Gecen gun baktim telefonuna kiza mesaj atmis beste isim bitti brkliyim mi. Yine de eve gec geldi kizi o kadar saat beklemis. İs yeri de eve on bes dakika dusunun. Esimle kiz butun gun beraberler gun icinde zirt pirt watsaptan konusuyorlar. Evr gelincede. Telefon da da. Bazi aksamlar bi saat kadar konusuyorlar. Surekli sacma sapan gruplari var caps falan paylasip onun makarasini yapiyorlar.ben de arabaya binsem esim arabada kizin yaninda otur. Crn gun canli muzige gittik. Erkeekler natgile icicz dedi benle kiz da alt kats canli muzige indik. Esim geldi sanki karisi o kiz , kiza diyor nasil egleniyor musun bana da laf atmiyor bisey demiyor. Kac kere dedim ben rahatsiz oluyorum bu tavirlardan mesafe koy diye yok diyor o brnm arkadasim. Bu arada kizi kiskanmiyorum cunku guzellik olarak brn kat kat baskinim. Her ortamda esime ne kadar guzel esin var derler.esim bi kerr bununla küsmustu gecr uce kadar bana dert yandi neden boyle oldu diye. Kizda otuz yasinda bekar evlenmrk cok istyor ama aradigini bulamiyor bi turlu. Kalabalik disari cikiyrz yuruyoruz brn kucagimda cocuk esim de kizin yaninda yurugor bende arkadan yabsnci gibi yuruyorum. Esime dun dedim sen bu kizdan kiz da senden hoslaniyor. Artik birbirinizr itiraf ettiniz mi bilmiyrm dedim . biktim cunku. Mesela toren olacak ben diyorum bunu bunu giy diyor bi de arkadasa sorayim kiza diyor sunu giysem olur mu? Kiz baska secenek sunarsa onu giyiyor. Basimiza bi is gelse hemen kiza danisir sence napalim. Gobegimiz kizla kesilmis nerdeyse. Gecen gun bi yere gidicez kiz erken gelmis bes dakika bizi bekledi esim diyor ayip oldu bi hediye var mi goturelim kiza. Dedim sen onu bu kadar dusunene kadar bana hediye dusunsene. Allahtan dogum gunum var yoksa hediye yalan. Kendime bi biblo aliyorum mesela diyor kiza da al. Neden acaba? Gecen gun dedim keske onla evlrnseydn benden once taniyordun. Diyor istesem evlenirdim. Dedim e bosanalim onla evlen simdi. Diyor ki sana mi sorcam kimle evlencegimi. Biktm hsyatimiz bu kizin ustune kurulu. Cocugumun dogum gunu olacskti bi mekanda sirf bu kiz hasta diye kutlamadik. Neden brnim ilk cocugumun dogum gunu onlara gore planlaniyor. Faha anlatmadigim bu tarz bir suru olay var. Kizlar ne diyorsunuz brn mi abartyorum. Benm telefonum bi kere acilmaz mesajlara crvap verilmez. Ayni is yerindr kizla surekli mesaj telefon. Evde yatana kadar mesaj telefon. Benle resim cekilmek istemiyor esim telefonunda yakaladim bu kizla hep selfie. Cok doldum inanin.uzun oldu kusura bakmayin. Okuyan herkese tesekkur ederim.bu arada esime diyorum ben bekar bi erkekle boyle olsam kabullenir misin hayir asla diyor e sen neden boylesin diyorum sen art niyetli dusunuyorsun diyor.
Oha burda bi de akıl almak için konu mu aciyosun çok geç kalmışsin sen cokk... Kocalarını çok kıskanan sanki dünyadaki tek mükemmel erkek kendi kocalariymis gibi davranan kadınlardan nefret ederim ama bu kıskançlıktan da farkli bisey ben bile yolardik o kocayi da kızı da git onla kal o zmn gelme eve der ve bitirirdim siz biran önce harekete gecseniz iyi olur esinizde aşağılık kompleksi varsa ve bu kız onun ustune dusuyosa egosu oksaniodur ve dahası da gelir

fake se bile toplumsal mesajımı veririm ben :)

Fake demiyorum canim yaa
Ama cok uç degil mi yani bu yasanilanlar.
Ben zerre kiskanc degilimdir
Ama cooktan icaplarina bakmistim mesela.

Hani boyle bazi seylere inanamazsin ya oyle birsey benim ki :)

Back
X