bu arada esime diyorum ben bekar bi erkekle boyle olsam kabullenir misin hayir asla diyor e sen neden boylesin diyorum sen art niyetli dusunuyorsun diyor.
Diyelim ki siz art niyetlisiniz...
Öyleyse neden siz erkek kankanızla benzer şekilde görüşemiyorsunuz? Bu durumda eşinizin niyeti ne oluyor?
Gobegimiz onunla kesilmis resmen. Zaten ilk dogum gunu ailecek olsun istyrdum. Esim sonra dedi x hasta gelrmeyecek evde kutlayalim. Ne alaka hayatimizi ona gore mi yasiycaz ona getiriyo resmen.
Eşinizin öncelikleri arasında degilsiniz, o arkadasına göre günü degistirdi diyelim... Siz neden bunu kabul ettiniz?
O arkadası, cocugunuzdan öncelikli miydi sizin için de?
Eşinizin istekleri, sizin isteklerinizden ve evladınızdan daha mı önemli?
Bana diyor ki sen evdesin calismiyprsjn kafana bunlari takiyorsun. Ben deise girince cevabini alirsn o zaman diyorum. Diyor ki ikinci gun evdr oturursn o zaman. Be adam Ca n neden boylesin o zaman.
Ne demek "ikinci gün evde oturursun" ?
Çalışıp çalışmayacagınıza eşiniz mi karar veriyor?
O kendisi istedigi gibi davranacak, siz hakkınızı savunmaya gelince yasaklar koyacak. Bunu nasıl hazmediyorsunuz?
Neden böyle oldugunu açık; eşinizin size zerre saygısı yok.
Bu cümleleri size kurabilmesine izin vermeniz dahi problem. Peki sizin kendinize ne kadar saygınız var?
Son kez konuscsm baktm degisiklik hokkizla konuscam
Ayşe gider, fatma gelir, o da yoksa ahmet gelir.
Sorun eşinizde. Size saygısızlıgında. Sizi öncelikler listesinde alt sıralara itmesinde.
Siz her dışarı cıktıgınızda ahmetle yana konuşurken size biçtigi rol, cocukla arkalarından koşturmak olacak. Bu, eşinizin size değer vermedigini, cocugunuzla beraber ilk sırada gelmediginizi gösterir.
Eğer siz bunu kabulleniyorsanız siz de kendinize değer vermiyorsunuz demektir.