- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi AryaMelek123
Olay bir yerde kırmızı geceliğe bağlanacak demiştim ki bağlandı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olay bir yerde kırmızı geceliğe bağlanacak demiştim ki bağlandı..
Doğrusu bu şekilde miymiş? Ben bu taktiği senelerdir yanlış uyguluyorum desene.Canım 17 senelik evliyim bir kadın dışarıda hanım efendi evinde orispiii olacak sakın bebeğim var onunla ilgileniyorum deme suslen,püslen,yap makyajini giy dekolteni birde erkek gelsin bana sarilsin opsun diye bekleme o senin kocan biraz azgın sexsi kadın olki adam evde vakit geçirmek için can atsın bebeğini güvendiğin bi yere bırak iş çıkışi eşinle buluş sadece ikiniz birlikte olun sen Kocana bak diğer kız yalanip dursun bu arada tatlı dili hiç bırakma asla ikiniz yanlızken tartışma çıkarma güzel vakit gecirki,gene seninle vakit geçirmeye can atsın... sevgilerle canım...
bence şunu da yapabilirsin o kız kocana her dokunduğunda sen de kıza dokun ama tabi dokunmakla kalmasın sert bi şekilde çarp kız da ah falan derse ay benim elim de pek ağır ayarlayamıyorum bazen kusura bakma canım der yüzüne bi gülüş kondurursun :))
arkadaş çok doğru yazmış erkekler genelde mesafe koyamıyor nedense biz kadınlar daha dikkatlıyız bu konularda eşin çalışanlarıyla mesafe koysa böyle olmazdı ne yazık ki eşinle bu konuyu görüşede bilirsin sakin bir şekilde işyerindeki çalışanlara iyi davrandıysa kız farklı anlamlar çıkarmış olabilir temaslarla eşini tahrik etmeye çalışabilir ne yazık ki tavrını net koy bence ama sakin ol maalesef bu konular erkekte bitiyorYahu şurdaki kırmızı geceliğe giden yoldaki önerileri okudukça afallıyorum artık. Yok kocana iyi davran, yok kavga etme eve bala, yok makjay yap evde yok şöyle yap yok böyle yap. İyi de problem kadında değil ki adam da! Evli barklı çoluğu cocuğu olan adam bir kere öyle her arayana koşup gitmez. Hafta içi işine gider gelir tatil günlerini de ailesine ayırır. Ama bu demek değil ki hiç kendine vakit ayırmayacak arkadaşlarıyla buluşmayacak vs. Bu hepimiz için bi ihtiyaç tama ok de herşeyin bir makulü var. Tam tersi durumu düşünün, adam karısının bir iş arkadaşından şikayetçi olsun diyelim ki kıskanıyor olsun. O zaman bu adam da karımı eve nasıl bağlarım diye öneri mi arayacaktı. Bırakın Allah aşkına başkalarını yargılamayı sürekli. Bugün bu kız olur yarın başka bi kız olur. Sonuçta dışarısı evet art niyetli inan kaynıyo. Bugün bu kızdan kurtulursunuz yarın başka bi kız çıkar. Ama eğer kocanız evli bi adama yakışır şekilde hareket ederse sizin de burada öneri dinlemenize gerek kalmaz. Demem o ki sorun eşinizde. Onu eve bağlamak için uğraşmaktan öte öncelikle evli olduğunu kanıksamasını sağlayın.
bayıldım tattiklerineherkesin içinde kızı göm.. "ah canım yalnızlık zor olmalı, keşke sende birini bulsan.. bak abinle biz ne kadar mutluyuz değil mi aşkım (bu arada yanağından öp eşini). gerçi en mükemmelini ben aldım geriye ne kaldı bilmem" falan desürekli nurella bakışıyla kızı ez
tatlı tatlı her hareketini boz, ama kimse anlamasın sadece o alsın üzerine.. böyleleri ancak bundan anlar..