İlk mesajim: Müdürlüktengarsonluk nasıl terfi etti ben orayı çok anlayamadim.
İkinci mesajım: neden bu kadar eleştiri aldignizi merak etmişsiniz,7 yıllık KK müdavimi olarak yazayım:)
Burada bir meslek grubunu yerip kendini ondan ustun gördüğüne dair cumleler duymak insanları sinirlendiriyor ve 'o kendini ne sanıyor' moduna girebiliyorlar. Geçen gün de bir kadın laf olsun diye bir cümle kurup 'tezgahtarla da evlenemem' demişti ve linç başlamişti

sizin bir mesleği yerme amaciniz olduğunu ben düşünmüyorum ama ilk mesajınıza
"ben de öğrenciyken garsonluk yapmıştım. Bu bir basamak . Ama zamanla emek verdim,cabaladim ve şu an iyi bir mevkideyim. O da garson, istese çok iyi yerlere gelebilirdi bunca zaman bir adım yukarı çıkmak için hiçbir adım atmadı. Üstelik 5 sene önce hamileyken bana söz vermişti. Sözünü de tutmadı. Bazen kendimi kullanılmış hissediyrloru
Garson olduğu için öğlene kadar uyuyup geç saatlere kadar calisiyor.
Aynı evin içinde birbirimizi göremiyoruz. Zaten gurbetteyim, ondan başka kimsem yok. Bu durum beni daha çok sinirlendiriyor. Ne yapmalıyım da eşime adım atmasi gerektiğini gösterebilirim?"
Gibi cümleler yazsaydiniz inanın bunca sayfa kişi size hak verip ona göre yorum atacaktı.
Ama sanirim sinirli-kirgin bir aninizda, o hırsla konu açmişsiniz azıcık,ondan olmuş bu yanlış anlama^^
Ve son mesajım: eşinizin bir üst basamağa çıkması için ne gerekiyor? Kendi dükkanını açmak gibi birşey demişsiniz. Eğer öyle bir niyeti varsa size uygun bir franchise bulsanız? Yani bayilik şubesi açmak için. Onlarda genelde zarar etme durumu çok olmuyor. Ayrıca maddi olarak sıfırdan bir dükkan açmakta daha ekonomiktir diye tahmin ediyorum. Madem o bir adım atmaya Korkuyor, siz bir önayak olsanız?
Şartları vs öğrenip onun aklına girersiniz bir şekilde... Ya da başka herhangi bir konuda. Madem o beş yıldır bir adım atamamis belki de arkadan itilme ihtiyacı hissediyordur.