eşimin isteği

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.501
133
kızlar günaydın..

öyle şaşkınım ki eşimden hiç beklemediğim bişey duydum.

normalde arkadaşlarıyla içer dışarda evin bahçesinde falan ama hep bellidir arkadaş grubu.onlar dışında pek dışarı çıktığını görmedim üstelik içkili bir kere bile araba kullanmadı sırf bu yüzden bile sürekli evin bahçesinde içer.

dün gece biz serkanla gazinoya gitcez dedi. sene olmuş 2016 gazino ne ya dedim güldüm geçtim oda ya evet atalarımızın geleneği hala var işte falan dedi şaka yapıyor sandım daha üstüne bişey demedim.
sabah işe gelirken serkan orada bekarlığa vedasını yapmış güzel bi yermiş dedi bende sen ciddi misin dedim evet ne var ki arkadaşımla eğlenmeye gitcez dedi.
bende sen varoş musun eğlenecek başka yer mi bulamadın dedim herkes gidiyor bende gitmek istiyorum dedi bende hiç cevap vermedim git de demedim gitme de demedim.

dışarıda eğlenmesi beni rahatsız etmez arkadaşlarıyle içkili mekana gidebilir fakat pavyon gazino gibi yerler bana acayip itici ve kalitesiz geliyor.
hiç yakıştıramadım böyle bişeyi istemesi beni müthiş rahatsız etti. kaldı ki kendisi bu tarz yerlerden hoşlanabilecek bir adamda değil. acayip şaşırdım orada bi bardak bişey bile içebileceğini sanmıyorum zira ortalık leş gibi.

şimdi büyük büyük tepkiler verirsem aklında orasını çok ulaşılmaz kılarım onun yerine kararı ona bırakmak istiyorum. yada eğlenmek istiyorsan daha önce gittimiz yada arkadaşlarınla gittiğin eğlence yerlerine gitsene gazinolar çok tekin yerler değil mi desem.
çünkü varoşluk bi tarafa gerçekten başına bişey gelebilir.

ayrıca şunu çok net anladım ki arkadaşlar insanlara herşeyi yaptırabiliyor.
çünkü bana bizim şirkettekilerin karısı bişey demiyormuş hepsi gidiyor falan dedi hani dışardan biri duysa ben onu çok kısıtlıyorum sanar. bende kendi kararlarını verebilecek yaştasın kimseden izin almana gerek yok dedim.
başkasının aklıyla laflarıyla böyle bişey istemesine daha çok bozuldum diyebilirim.

nasıl davranayım ? daha önce tecrübe etmiş birileri var mı ? ben bir tek işe yaramaz dayımı biliyorum gazinoya giden o da malın teki.
e şimdi eşimi göz önüne alıyorum hayatında hiç gitmediği için muhtemelen çok farklı bişey var kafasında bi de kim bilir arkadaşları nasıl anlattı.
annesi duysa çıldırır benim annem hemen sansasyon yaratır ee kuzenlerime sorsam tüm sülale duyar yalan yanlış anlatılır yani kime danışabilirim bilmiyorum o yüzden en mantıklı yer yine burası oldu benim için :KK51:

ve tipi görseniz bu mu gazinoya gitmek istiyor dersiniz.. şaşkınım :KK53:

kızlar günaydın..

öyle şaşkınım ki eşimden hiç beklemediğim bişey duydum.

normalde arkadaşlarıyla içer dışarda evin bahçesinde falan ama hep bellidir arkadaş grubu.onlar dışında pek dışarı çıktığını görmedim üstelik içkili bir kere bile araba kullanmadı sırf bu yüzden bile sürekli evin bahçesinde içer.

dün gece biz serkanla gazinoya gitcez dedi. sene olmuş 2016 gazino ne ya dedim güldüm geçtim oda ya evet atalarımızın geleneği hala var işte falan dedi şaka yapıyor sandım daha üstüne bişey demedim.
sabah işe gelirken serkan orada bekarlığa vedasını yapmış güzel bi yermiş dedi bende sen ciddi misin dedim evet ne var ki arkadaşımla eğlenmeye gitcez dedi.
bende sen varoş musun eğlenecek başka yer mi bulamadın dedim herkes gidiyor bende gitmek istiyorum dedi bende hiç cevap vermedim git de demedim gitme de demedim.

dışarıda eğlenmesi beni rahatsız etmez arkadaşlarıyle içkili mekana gidebilir fakat pavyon gazino gibi yerler bana acayip itici ve kalitesiz geliyor.
hiç yakıştıramadım böyle bişeyi istemesi beni müthiş rahatsız etti. kaldı ki kendisi bu tarz yerlerden hoşlanabilecek bir adamda değil. acayip şaşırdım orada bi bardak bişey bile içebileceğini sanmıyorum zira ortalık leş gibi.

şimdi büyük büyük tepkiler verirsem aklında orasını çok ulaşılmaz kılarım onun yerine kararı ona bırakmak istiyorum. yada eğlenmek istiyorsan daha önce gittimiz yada arkadaşlarınla gittiğin eğlence yerlerine gitsene gazinolar çok tekin yerler değil mi desem.
çünkü varoşluk bi tarafa gerçekten başına bişey gelebilir.

ayrıca şunu çok net anladım ki arkadaşlar insanlara herşeyi yaptırabiliyor.
çünkü bana bizim şirkettekilerin karısı bişey demiyormuş hepsi gidiyor falan dedi hani dışardan biri duysa ben onu çok kısıtlıyorum sanar. bende kendi kararlarını verebilecek yaştasın kimseden izin almana gerek yok dedim.
başkasının aklıyla laflarıyla böyle bişey istemesine daha çok bozuldum diyebilirim.

nasıl davranayım ? daha önce tecrübe etmiş birileri var mı ? ben bir tek işe yaramaz dayımı biliyorum gazinoya giden o da malın teki.
e şimdi eşimi göz önüne alıyorum hayatında hiç gitmediği için muhtemelen çok farklı bişey var kafasında bi de kim bilir arkadaşları nasıl anlattı.
annesi duysa çıldırır benim annem hemen sansasyon yaratır ee kuzenlerime sorsam tüm sülale duyar yalan yanlış anlatılır yani kime danışabilirim bilmiyorum o yüzden en mantıklı yer yine burası oldu benim için :KK51:

ve tipi görseniz bu mu gazinoya gitmek istiyor dersiniz.. şaşkınım :KK53:
1 kere birak gitsin bakalim. Tepkisi ne olacak? 2.yi isteyecek mi?

siz hayır dedikçe daha çok gitmek isteyecek , bırak gitsin ,kaliteli mi değilmi kendi karar versin,erkekler kalitesine mi bakıyor sanki ,oradaki eğlence ortamı cazip geliyordur

1 kere birak gitsin bakalim. Tepkisi ne olacak? 2.yi isteyecek mi?

yani eğer onu tanıyorsam hiç bişey içmeden koşarak eve döner eğer oturup eğlenirse de ben büyük bir şok yaşarım.

Gazino mu?
Kaldı mı cidden o kekomaçi yerler?
Bu işin arkadaşla ilgisi yok bence kendisi merak ediyor...
Günaydın bu arada...

işte bende aynen bu düşüncedeyim.

ben gönderirdim. benim koca da gitmez çünkü gitmek istiyorsa merakını gidersin derdim.

siz hayır dedikçe daha çok gitmek isteyecek ,demekki öyle yerlerden hoşlanıyor bırak gitsin ,kaliteli mi değilmi kendi karar versin,erkekler kalitesine mi bakıyor sanki oradaki eğlence ortamı cazip geliyordur

eşim gittiğimiz cafe restoranttaki kızların ellerine bakıp gelen yemeği ona göre yer mekanda masada en ufak bi pislik olsa rezillik çıkartır kaç kere tartıştı garsonlarla mekan sahibiyle şimdi öyle bi yerde ona pörsümüş kadınların cazip geleceğini sanmıyorum.
ama belliki merak ediyor arkadaşları nasıl anlattıysa artık.

Aynen bi bırak gitsin bakalım. Kendisi soğuycak bence. Dediğin gibi biriyse. Aşırı tepkiler şimdilik verme, gözlemle..

Gazino diyince benim aklıma direk konstramatris veya malum kadınlar geliyor. Ben acaba onlar için mi gidiyor diye suphelenirdim şahsen. Eğlenmek için daha kaliteli yerler varken niye ısrarla gazino ?

hiç gitmemiş sanırım bu yüzden. valla bende şaşkınım böyle bişey isteyebileceğini hiç düşünmezdim.

ben kabul etmezdim , ne alaka yani. o zaman ben de kız kıza bi akdeniz turu yapayım kabul etsin merakımı da gidermiş olurum gece hayatı vs. eşim tabi ki kabul etmez bunu o zaman ona da izin yok

gazino tam olarak nasıl bir yer, ben bilemiyorum.

benim hayalimde eski filmlerdeki sahneler geliyor da, işte canlı müzik, yemek ve içki.
çok da kötü değil gibi.
emel sayın ablam çıkmış neticede ne kadar varoş olabilir ki :KK75:

Bu arafa herkes aynı şeyi yazmış ama kadınların olduğu yer pavyondur arkadaşlar, gazino insanların aileleriyle çocuklarıyla bile gidebileceği bir yerdir. Ben çocukken babam bizi de götürürdü.

gazino tam olarak nasıl bir yer, ben bilemiyorum.

benim hayalimde eski filmlerdeki sahneler geliyor da, işte canlı müzik, yemek ve içki.
çok da kötü değil gibi.
emel sayın ablam çıkmış neticede ne kadar varoş olabilir ki :KK75:
İyi de güzelim Emel ablam hala çıkıyor mu sahneye?
Ya da hangi düzgün sanatçı gazinoda sahne alıyor diye sorayım?

Meraktan gidiyordur. Yapısı, tarzı belliyse, bu isteği sizi bile şaşırttıysa, muhtemelen ilkinden sonra bir daha gitmeyecektir diye düşünüyorum ama bilemem tabi. Her türlü sevimsiz bir durum.
Ayrıca çok matah bir mekansa, gitmekte bir sakınca görmüyorsa, eşlerle gidilsin. Bakalım ne diyecek bu teklife? Elbette yalnız gidilmesine, arkadaşlarla eğlenilmesine, içilmesine asla karşı değilim ama nereye gidildiği de önemli. İnsan eşini götüremeyeceği yerlere, kendi de gitmemeli.

Back
X