eşimin isteği

Gazino diyince akla farklı şeyler geliyor.
Bence "Ben gitmek istesem gitmemi istermiydin" diye sor eşine

Merak etmiş gitmek istiyor bırak gitsin
Zaten anlattığın gibi bir kişiliği varsa 2.sefer gitmeyi denemez bile
Buarada kv durumların nasıl anahtarı geri vermedin umarım:KK66:

yok anahtar verilmedi artık eskisi gibi balkondan da bakmıyor eve sanki o zamanlar hiç yaşanmamış gibi aramızda çok iyi.
geçen yardımcı aldım eve temizlik için indi aşağıya bende yapayım mı azcık tuvaleti banyoyu akıtayım hıı dedii :KK70:
bende iyi akıt madem dedim öyle mutlu oldu ki şaşarsın.. bu kadın anlatılmaz yaşanır :KK53: sanki tarla bağışlamışım gibi sevindi.şükür ki aramız çok iyi artık.

eşime gelince ben gideceğini sanmıyorum gitse bile oturup eğleneceğini sanmıyorum hadi oturdu 2 duble bişi içti diyelim masaya kadın çağırmalar vs mümkün değil yapmaz. ciddi ciddi merak ettiği için bence bu konuşma bu akşam buluşcaz o serkan ve eşiyle orada açıcam bu muhabeti bakalım ne konuşulacak.

bizim gittiğimiz mekanlar varken gazine nerden çıktı falan dicem bakalım ne dicekler.

:KK51:

o mal arkadaşı cok diretti demek ki... ama yaklaşım tarzını cok beğendim. taktir ettim. bu tutumunla birazcık da ileri gidersen hafif kızgınlık ifadesi azıcık söylenme tarzında " senin duruşuna, tipine saygınlığına (aile babası tipine) pavyon gazino yakışıyor mu hayatım ? kolu komşunun ev eş nedir bilmeyen kocalarından ne farkın kaldı ?
bunların cevabını bana da vermek zorunda değilsin. kocaman yetişkin birisin iyi ki kötü yü ayrıt edeceğini düşünüyorum.
tüm bunlara rağmen oraya gideceksen sen bilirsin... de.
bu ilk konuşma.
daha da devam ederse : ben sana burada masa hazırlamıyor muyum neden hala gidiyorsun? aldatıyor musun?
al akr. burada için yiyin, paranızda cebinizde kalır. filan gibi
daha abartttı ile gidiyorsa : oraya alıştıran hayvan arkadaşını kp nen yada baban kenara çekip veya eşinin abisi filan kenera çekip konuşsun, ikaz etsinler
daha da giderse işin içine kadın girmşi demektir. pavyonda gazinolarda kadın vardır. erkeklerde işş gereği de olsa yapması gereken konuşma, canımlara cicimlere tav olurlar.
politik yaklaşarak adamı oradan çek.

zaten bu tarzda yaklaştım yine diretirse aynen dediğiniz gibi bi tutum sergilerim ama gidecekse de illa hayır vs diye diretmem ama gidipte gerçekten 4-5 saat durup eğlenmiş olarak dönerse ben seni hiç tanımamışım der postayı koyarım.
yani normalde eşim bi programı varsa bana böyle yanaşıp 2 gün arka arkaya konuşmaz. nettir. sanki bu sefer başka bişey var hani erkekler arasında olur ya bakalım seninkinden izin çıkıyor mu gibilerinden bişey.
akşam daha net anlarım zaten.

kızlar günaydın..

öyle şaşkınım ki eşimden hiç beklemediğim bişey duydum.

normalde arkadaşlarıyla içer dışarda evin bahçesinde falan ama hep bellidir arkadaş grubu.onlar dışında pek dışarı çıktığını görmedim üstelik içkili bir kere bile araba kullanmadı sırf bu yüzden bile sürekli evin bahçesinde içer.

dün gece biz serkanla gazinoya gitcez dedi. sene olmuş 2016 gazino ne ya dedim güldüm geçtim oda ya evet atalarımızın geleneği hala var işte falan dedi şaka yapıyor sandım daha üstüne bişey demedim.
sabah işe gelirken serkan orada bekarlığa vedasını yapmış güzel bi yermiş dedi bende sen ciddi misin dedim evet ne var ki arkadaşımla eğlenmeye gitcez dedi.
bende sen varoş musun eğlenecek başka yer mi bulamadın dedim herkes gidiyor bende gitmek istiyorum dedi bende hiç cevap vermedim git de demedim gitme de demedim.

dışarıda eğlenmesi beni rahatsız etmez arkadaşlarıyle içkili mekana gidebilir fakat pavyon gazino gibi yerler bana acayip itici ve kalitesiz geliyor.
hiç yakıştıramadım böyle bişeyi istemesi beni müthiş rahatsız etti. kaldı ki kendisi bu tarz yerlerden hoşlanabilecek bir adamda değil. acayip şaşırdım orada bi bardak bişey bile içebileceğini sanmıyorum zira ortalık leş gibi.

şimdi büyük büyük tepkiler verirsem aklında orasını çok ulaşılmaz kılarım onun yerine kararı ona bırakmak istiyorum. yada eğlenmek istiyorsan daha önce gittimiz yada arkadaşlarınla gittiğin eğlence yerlerine gitsene gazinolar çok tekin yerler değil mi desem.
çünkü varoşluk bi tarafa gerçekten başına bişey gelebilir.

ayrıca şunu çok net anladım ki arkadaşlar insanlara herşeyi yaptırabiliyor.
çünkü bana bizim şirkettekilerin karısı bişey demiyormuş hepsi gidiyor falan dedi hani dışardan biri duysa ben onu çok kısıtlıyorum sanar. bende kendi kararlarını verebilecek yaştasın kimseden izin almana gerek yok dedim.
başkasının aklıyla laflarıyla böyle bişey istemesine daha çok bozuldum diyebilirim.

nasıl davranayım ? daha önce tecrübe etmiş birileri var mı ? ben bir tek işe yaramaz dayımı biliyorum gazinoya giden o da malın teki.
e şimdi eşimi göz önüne alıyorum hayatında hiç gitmediği için muhtemelen çok farklı bişey var kafasında bi de kim bilir arkadaşları nasıl anlattı.
annesi duysa çıldırır benim annem hemen sansasyon yaratır ee kuzenlerime sorsam tüm sülale duyar yalan yanlış anlatılır yani kime danışabilirim bilmiyorum o yüzden en mantıklı yer yine burası oldu benim için :KK51:

ve tipi görseniz bu mu gazinoya gitmek istiyor dersiniz.. şaşkınım :KK53:
Duyduğuma göre çok kaliteli pavyonlar varmış. kaliteli derken pavyonun kalitelisi olmaz tabi de. leş gibi ortam, ankara havasında göbek atan kadınlar keko güvenlikçiler değil de rus hayat kadınları temiz mekan filan.onu kastediyorum. asıl kaliteli biyere giderlerse kork bence. pavyonun amacı karı-kız dan öteye gitmez. ayrıca eşşek yüküyle de hesap ödeyeceklerdir. eğer herhangi bi kadını masaya oturtup sohbet etmek isterlerse. konsomasyon için adamı soyuyorlarmış resmen. hele bide kadını dışarı götürmek istersen maaş filan kalmıyormuş. ben olsam tavrımı koyardım.nasıl bi pişkinlik ya adam karısına ben pavyona gidecem diyor şaka gibi:D

Sorunu anlayamadim. Kiskanclik yok esim capkinlik yapmaz diyosunuz emin bi sekilde tek sorun o ordan tiksinir varos mekanda eglenemez benim gordugum kadariyla. Gitsin kendi gorsun alsin hevesini madem. Esinizin nasil eglenecegini ondan iyi bilemezsiniz heralde.

genel anlamda erkek milletine güvenilmez bence..ayrıca pörsümüş kadınlar,varoş tipler falan demeyin.benim çok eski bir arkadaşım,yakışıklı düzgün eğitimli kaliteli bir adamdır.bir sefer iş yaptığı herifin biri götürmüş bu gazinolardan birine.kadının biri kancayı takıyor.aynı türk filmi gibi.kadın hamile kaldı,evlendiler.ailesi perişan oldu gelip bana ağladılar ama nafile.gitti oğlanın hayatı ...
ayrıca kadınlar pörsümüş değil kaliteli pavyonlarda gayet güzel rus kadınlar varmış..

hiç yapmaz dediğimiz iki çocuklu aile babası bir hakim ankaradaki o meşhur gazino pavyon mekanlarından birinde eşini aldattı, yapmaz demeyin engel olun.

Yıllar önce ilk kez bir bayan arkadaşımla Ankara'ya gitmiştik. 2 gece kalacağız, yanlış hatırlamıyorsam ya Hilton'da ya da Dedeman'da kalmıştık. Neyse akşam yemeği sonrası giyindik süslendik çıktık. Dışarıdan bakınca eğlence mekanı gibi görünen iki yer, fakat birinin önünde bir sürü genç sıra bekliyor girmek için. Bizde akıllıyız ya, diğerine yöneldik. Güzelce girdik veee da da daaaa daannnn loş mor ışık, mor kadife berjerler, masalar, bar da mini etekli bayanlar, bayanların bir kısmı koltuklarda oturuyor. Biz iki bayan içeri girince adam geldi yanımıza , hoşgeldiniz dedi. Koltuklarda oturan bayanlara "kalkın kız müşteri geldi" deyince bizde jeton düştü:KK57::KK57: Tam bir u dönüşü ile mekandan çıktık. Ve eğer yanlış hatırlamıyorsam mekanın ismi "ciklet" ti :KK45::KK45: Arkadaşımın "Gizem bizi ciklet gibi çiğneyeceklerdi valla" sözleri hala kulağımda. Ayy aklıma geldi birden:KK70::KK70:

Direk turk filmi sahnesi geldi gozume.adam eglenmeye gider.icer icer masaya kadin gelir. (oyle yerlerde mecburi masalara oturan kadinlar varcunku onlarin isi bu) sonra ikiside sarhos olur biyere giderler beraber olurlar.sonrasinda gitmeler devam eder .onlara gore bunun adi ask olur bana gore rezillik! Sonrasinda ne sen sor ne ben soylim.simdi ben sorayim hala hijyen ve varos tarafinimi dusunuosun yoksa sende hicmi bu sahnelerden biri uyanmadi aklinda :KK3::KK14:

Back
X