Yok bir tanesine bakabildim bir kadın domuz yavrusunun boğazını kesiyordu çok kötü oldum kapadım ,sonrada silmiş yani diğerleride benzer di tavuk keçi gibi hayvanları boğazlama şeklinde videoların resimlerinden anladığım kadarıyla ,tm bi tane merak edip izledi diyelim çok iğrenç bişey 6 video da izlenmez kiKadın katliamı derken kadınların öldürülmesi mi?
İyy iğrenç ya , nasıl izledi acabaYok bir tanesine bakabildim bir kadın domuz yavrusunun boğazını kesiyordu çok kötü oldum kapadım ,sonrada silmiş yani diğerleride benzer di tavuk keçi gibi hayvanları boğazlama şeklinde videoların resimlerinden anladığım kadarıyla ,tm bi tane merak edip izledi diyelim çok iğrenç bişey 6 video da izlenmez ki
Kadınların hayvanlara işkence yapması şeklinde videolar,çok tuhafıma gitti izlemesi ,takipteyim bakalım yanında oğlum olduğu için videoları siliyor gece bakıcamBaska bir yerden duyup arastirmista olabilir
Kadınların başka canlılara zarar vermesini izlemek nasıl bir fanteziymiş yahuYok bir tanesine bakabildim bir kadın domuz yavrusunun boğazını kesiyordu çok kötü oldum kapadım ,sonrada silmiş yani diğerleride benzer di tavuk keçi gibi hayvanları boğazlama şeklinde videoların resimlerinden anladığım kadarıyla ,tm bi tane merak edip izledi diyelim çok iğrenç bişey 6 video da izlenmez ki
Bende onu anlayamadım nedenini merak ettim açıkcasıİyy iğrenç ya , nasıl izledi acaba
Ayy canım ya fantazi deme bi tuhaf oldumKadınların başka canlılara zarar vermesini izlemek nasıl bir fanteziymiş yahu
Eşiniz için değil geneli kastederek söyledim. Eşiniz meraktan izlemiş olabilirAyy canım ya fantazi deme bi tuhaf oldum
Öyleyse eğer çok üzülürüm şimdiye kadar böyle bişey hissetmedim eşim ayak fetişidir normalde acaba kadınların ayağına mı baktı ,kafamda deli sorular
Ama resmen hayvanları boğazlıyorlardı kadınlar çok kötüydü ,önce biraz hayvanları yakalamaya çalışıyor ayağıyla işkence yapıyor sonrada bıçakla bo....yor çok iğrençBir yerden duyup aratmistir, ben de bu tarz filmler izlerim yani cinayeti vs, kitaplar hele daha güzel oluyor
Yok bir tanesine bakabildim bir kadın domuz yavrusunun boğazını kesiyordu çok kötü oldum kapadım ,sonrada silmiş yani diğerleride benzer di tavuk keçi gibi hayvanları boğazlama şeklinde videoların resimlerinden anladığım kadarıyla ,tm bi tane merak edip izledi diyelim çok iğrenç bişey 6 video da izlenmez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?