- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee, o zaman hayvanlarla ilgili düşüncesi yeni değil. Siz de şimdi bulmuşsunuz. Bu ayrıntı önemli. Basit bir merak değil bu net.Açıkca şunu söyleyim,izlediği hiç bir şeyi sildiğini düşünmemiştim eşimin evet merak ettim ben yanında değilken neler izliyor diye,bundan bi 5 yıl önce gougle çeviride hayvanlara a..yani şey yalatmak dıye türkçeden ingilizceye çevirdiğini gördüm sordum tabiki arkadaşın interneti yoktu ona verdim o aratmış dedi ,bende inandım o günden beri hep içimde şüphe kaldı ,teli buluncada merakımdan bakttım bakalım daha neler bulcaz
Merabalar dediğiniz gibi biri olsa 20 yılllık evlilikte az çok belli olmaz mı hiç yanlış bi hareketini sözünü eğilimini görmedim eşim ikizler burcu aşırı meralklı biri çocuğumun okulda düştü dişleri kırıldı dıye adamın bır günde saçları beyazladı o kadar üzüldü çok merhametli biridir ,çok şaşkınım bu duruma anlam veremıyorum
Açıkca şunu söyleyim,izlediği hiç bir şeyi sildiğini düşünmemiştim eşimin evet merak ettim ben yanında değilken neler izliyor diye,bundan bi 5 yıl önce gougle çeviride hayvanlara a..yani şey yalatmak dıye türkçeden ingilizceye çevirdiğini gördüm sordum tabiki arkadaşın interneti yoktu ona verdim o aratmış dedi ,bende inandım o günden beri hep içimde şüphe kaldı ,teli buluncada merakımdan bakttım bakalım daha neler bulcaz
Eşinin karakteri bence çelişkili değil. Dışarıya naif, zararsız görünmesi en normali böyle insanların. İçinde demek ki hayvanlarla bir derdi varYani konu ve yorumlarınız tamamıyla çelişkili.esinizin karakteri ile açtığınız konu da çelişkili.siz de kendi içinizde çelişkilisiniz.kisacasi konu ya eksik ya fake
Bu açıdan evet ama dediğim gibi hikâyede eksiklik var .Eşinin karakteri bence çelişkili değil. Dışarıya naif, zararsız görünmesi en normali böyle insanların. İçinde demek ki hayvanlarla bir derdi var.
Açıkca şunu söyleyim,izlediği hiç bir şeyi sildiğini düşünmemiştim eşimin evet merak ettim ben yanında değilken neler izliyor diye,bundan bi 5 yıl önce gougle çeviride hayvanlara a..yani şey yalatmak dıye türkçeden ingilizceye çevirdiğini gördüm sordum tabiki arkadaşın interneti yoktu ona verdim o aratmış dedi ,bende inandım o günden beri hep içimde şüphe kaldı ,teli buluncada merakımdan bakttım bakalım daha neler bulcaz
Merabalar dediğiniz gibi biri olsa 20 yılllık evlilikte az çok belli olmaz mı hiç yanlış bi hareketini sözünü eğilimini görmedim eşim ikizler burcu aşırı meralklı biri çocuğumun okulda düştü dişleri kırıldı dıye adamın bır günde saçları beyazladı o kadar üzüldü çok merhametli biridir ,çok şaşkınım bu duruma anlam veremıyorum
Evet, polisiye kitaplar ve filmler bulmaca çözmek gibidir, katili ararsın ama burada öyle bir şey yok ki.Bazi arkadaslara inanamiyorum.Bu mevzu katil filmi izlemekle, cinayet kitabi okumakla, seri katillerin hayatini merak etmekle ayni şey degil ya...
Sosyopat ya da psikopat seri katillere bakarsanız çoğunluğu dışarıya çok nazik ve düzgün imaj verdikleri söylenir. Aklıma geldi.Eşinin karakteri bence çelişkili değil. Dışarıya naif, zararsız görünmesi en normali böyle insanların. İçinde demek ki hayvanlarla bir derdi var.
Birine narkoz etkisi altında olmadan ‘işkence’ temalı yapılan bir ameliyatı izler misiniz?Açık kalp ameliyatları izlerm bende çok normal bence![]()
Kapı çalmasaydı ne kadar izlendiğine bakıcaktım ,belkide video sonlara kadar izlemedi otomatık oynatma var ilerlerken izleme geçmişine düşmüş olabilir mi dıye düşünüyorum,Mesajlarınız çok çelişkili ya. Üyelik 2011'den kalma diye konu fake demedim ama bir insan öyle bir çeviriyi görüp de nasıl "Daha neler yakalayacağız bakalım" der? Çok şaşırtıcı gerçekten. Aşırı merhametli biri ama hayvan işkencesi izliyor
Ama eşimin karakteri tamda dediğim gibi ,hiç bir yanlışı nı görmedim çokta iyi anlaşırız ,bu yüzden çok şaşkınım eşimi tanımadığınız için haklı yazanlar var ,eşimin işi gücü çiçek böcektir bütün sosyal medyasında ağaçlarla çiçeklerle ilgili paylaşımları vardır birde yemeğe çok düşkün yemek tarifleri aratır çok zeki bir insandır kendisi çevremde herkez sub un eşine s oralım kesin çözüm bulur derler hatta her konuda elinden her iş gelir işletme mezunu kendisi burada insan kendini tam ifade edemıyo maalesef eşim hakkında bu tarz yorumlar yapıldığına inanamıyorum şu an inşallah bi yanlış anlaşılma vardır ,birazdaha gözlemliyeceğim şu an şehir dışına çıkıyorum gittiğim yerde internet yok eşimin teli yanımda değil hafta sonu artık biraz daha takip edicemYani konu ve yorumlarınız tamamıyla çelişkili.esinizin karakteri ile açtığınız konu da çelişkili.siz de kendi içinizde çelişkilisiniz.kisacasi konu ya eksik ya fake
Youtube geçmişinden nasıl anlaşılır biliyormusunuzNeden sildi videolari? Telefonunuza baktigini mi fark etti? Youtube gecmisinden anladi muhtemelen.
Saglikli ruh haline sahip biri neden boyle seyler izlesin onu da ben anlamadim.