• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kaçamak bakışları ....

bakmak var bakmak var... bir anlık bakmış olabilir bunu sıkıntı yapmam bende, ama dönüp dönüp bakıyorsa yada devamlı kaçamak bakışlar atıyorsa.. soğurum ben öyle adamdan yaa itici geli bana..

Herkesı bılmem ama ben umursamaadıgımı ıfade etmek ıcın yaparım bunu. Gercekte de agzından salyalar akacak gıbı bakmıyorsa rahatsız olmam.

Dıyorum ya benım dahı hosuma gıdıyor, onun nasıl hosuna gıtmesın.

Ama bu sekilde gostermek yada guzel diye yorum yapmak daha cok umursuyor gibi olmazmi cunku insan umursamadigi seyi konu bile yapmaz mesela esinizin baktigini farkettiginizde farkettiginizi ona hissettirmek ama hic bi tepki vermeden tamamiyle baska bi konudan konusmak daha etkili degilmidir acep CADIARZU Bu arada mutlaka bakilir bu kadin icinde erkek icinde gecerli abartilmadigi surece tabii..

tabi canim bakmak var bakmak var ..yanindan gecer bakarsin ama kafayi cevirip bakmak bence cok igrenc ve kendini esinin cok basit hissedersin..bir arkadasimin kocasi arabadan bile dönüp bakiyomus kadina degilki yürürken ..düsünün direksyondan dönüyomus..ve hatta kadin gecerken arabayi durdurup yol veriyomus ki karsisindan yürüsünde o baksin iyice diye..ayyy kendimi o kadinin yerinde hissetmek istemezdim..ne igrenccc...iyi kötü o kocanla ayni yatagi paylasiyosun düsün artik o anki halini..ben kimim dersin neyim dersin..allah göstermesin..benim esim bakmaz öyle..binde bir belki bakar...birde günes gözlük sevmiyorum erkeklerde ohh ne rahat takin siyah gözlükleri bak nere bakarsan...esime ble benimle konusurken yolda olsun bir yerde olsun cikar gözlüklerini öyle konus derim..cikarmassa hic konusmam dönerim arkami...sevmiyorm gözlük

ya kızlar nebilim biliosunuz bizlere bayan olarak kocandan başka kimseye bakma falan yetiştirilmişi erkeğede erkek bakar deniliyor malesef yani ben kimseye bakmadığım için bakarsa içim acır resmen ya dikkatli bakarsa tabii gerçi biz kadınlar baksak ne yakışıklı falan ama erkek beyni aynı değil neler geçer içlerinden allah bilir artık neyse herkez kendinden sorumlu bu konu çok su götürür

ne yalan söyliyim öyle bir bayan gördüğümde bende bakarım çaktırmadan giydiklerinin içinde rahatmı diye kötü maksatla değil hep merak etmişimdir

ne şekilde baktığına bağlı bencede,bende mini etekli bi kız görsem dikkatimi çeker bakarım,bakakalırsa geçiririm tırnaklarımı kendine gelir aklinialirimsmile

böyle şeyler her an başımıza geliyor zaten..erkek milleti değil mi bakar hepsi 1 tane bakmıcak adam bilmem ne kadar eşine aşık olsa bile bakar göz işte..ben böyle bir durum olduğunda ya umuramıyorum ya da suratımı düşürüp tavır koyuyorum ama bakıyor yine güzel bayan gördüğünde baksın ya yakışıklı görünce ben bakmıyormuyum sankiaklinialirimsmile

birde şu var aaa güzel kız allah sahibine bağışlasın diye bakar bazı adamlar ,,ama bazı adamlarda orasına burasına bakıp içinden ah geçirir inşallah böyle adamlar prostat olsunlarrrrr

Back
X