• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kaçamak bakışları ....

Arkadaşlar benim bu konuda en kızdığım nokta , erkekler başka kadınlara bakarken kendi eşlerinin de bir kadın olduğunu ve başka erkeklerin ilgisini çekebileceğini düşünmezler.Veya düşünmek işlerine gelmez.Zaten kendi eşlerinin de diğer erkekler tarafından dikkat çeken hatunlar olduğunu idrak edecek beyin kapasitesine sahip olsalar ,komşu tavukları gözlerine kaz görünmez.
Gelelim konuya , eşim bir kadına hafifçe bakarsa üzerinde durmam zaten adamın gözlerine kilit vurmak imkansız :) Ama rahatsız edecek şekil de dikkatli bakarsa ikaz ederim .Aslında kafa göz yarmam gerek ama bu yaştan sonra yakışmaz.Siz gençlere kötü örnek olmayayım:))

valla benimkiyle o konuda rahatız,tatilden döndü daha yeni,heryerde tangalı,üstü çıplak kadınlar...bıkmış çocuk,''aşkım bakmıyım diyorum ama nereye dönsem görüyorum kusucaktım artık'' diyor

ayrıca şu da bir gerçekki ortalıkta cıbıl cıbıl kadınları gördükçe ilgisizleşiyorlar bencede.zaten türban fantezisininde burdan çıktığına inanıyorum.bilinmeyen şeyler,görülmeyen şeyler ilgi çeker.

ama bence böyle kadınlar olsun ya...daha medeni bir toplum oluruz,en azından kolunu görüpte tahrik olan kesim azalır...

işte bundan bahsetmiştimvereliniortak
ama herkesin kapasitesi bir degilki şıpp diye anlasın
benim kandırıldıgımı düşünenlere kapak olsun
illa mayolu olmasıda gerekmiyor.normal acıklara lafım yok .ama cidden bazı kadınlar öle bi giyiniyorki insanın bakası bile gelmiyor.
beyaz pantolon,arkadan cıkmış kocaman bi popo ve içinde iç çamaşırı alenen ortada.
benim bile bayan halimle midem bulanıyor itici geliyor.erkekler napsın

illa mayolu olmasıda gerekmiyor.normal acıklara lafım yok .ama cidden bazı kadınlar öle bi giyiniyorki insanın bakası bile gelmiyor.
beyaz pantolon,arkadan cıkmış kocaman bi popo ve içinde iç çamaşırı alenen ortada.

Kötü söz sahibine aittir.Kibarlık akıyor üzerinizden.sempatiksalakcinni
Seviyeler farklı olunca anlamak mümkün olmuyor işte.:olmaz:
Binlerce kez şükrediyorum böylesini görünce.:delphin:

:))) ne güzel sağlıklı sıhhatli doğup büyüsün işallah :)))
şöyle aklı başında kimseye pabuç bırakmayacak, kendine güvenen sapasağlam bi kız yetiştir de görsün erkek milleti opuyorumnanaktan

inşallah canım inşallah
:)
benim de çocukluktan itibaren öğreteceğim en önemli konulardan birisi bu
kaydirigubbakcemile3

valla biz dikat çeken güzel hatunlardan bahsediyoruz;
pörsümüş afedersiniz g göbek bi tarafta olup ta açılıp saçılıp kadınlardan değil ki... bunlara baktıklarında bence zaten hiçbirimiz tepki vermez :)))
:icecream:

kapasite meselesine gelince de sadece tek cümle sarfedicem;
"görünen köy klavuz istemez"

...

öncelikle üslubun hiç hoş değil...senin kandırıldığını söyleyen arkadaşlar belki de geyikle karışık bir dille düşüncenin yanlış olduğunu anlatmışlar. sen de pek çirkin bir ifade ile hemen savunmaya geçmişsin. gerçi benim gördüğüm genel hava bu...karşı bir görüşü, hangi tonda söylendiği bilinmeden, duyulmadan ezmeye çalışmak..düzgün bir şekilde ifade edildiğini görmedim hiç...
Benim başıma geldi burda, bi başlık açtım açtığıma açacağıma pişman oldum. düzgün ifade edenler de olmuş tabi ama "ben olsaydım arkama bile bakmadan topuklardım burdan" diye kovuldum. belki o arkadaşta kötü niyetle yazmamıştı ama ben çok üzüldüm çünkü çook iyi niyetle güzel şeyler konuşulsun herkes güzel düşünsün diye yapmıştım ama.....neyse
sonra kocaman bir popo benimde midemi bulandırır çünkü biz kadınız...erkekler farklı bir şekilde yaratılmadığı sürece güzel ve ortada bir kadın vücudu hepsini tahrik eder.. öyle de olmalı zaten ki aşklar evlilikler olsun kadın ve erkek güzel şeyler paylaşsın...bu ne kadar çıplaklık olursa olsun değişmez. bir kadın bir erkeği bakışı ile bile cezbedebilir... (devamı var şimdilik vaktim yok derse gitmeliyim yazacammmm bitmedi

Son düzenleme:
geldimmm
kadın erkek ilişkilerinin daha medeni olması erkeğin, kadının sadece bedeninden ibaret olmadığını anlaması için açılmak yani açık giyinmek değil daha insani ilişkiler kurmak gerek bence. bizler hepimiz anne olacağız ya da anneyia insan yetiştiriyoruz sorumluluğumuz çok fazla...çocuklarımızı kadın erkek değil "önce insan" diye yetiştirirsek bu sorunlar ortadan kalkar. evet insan ne kadar çok görürse gözü o kadar alışır ama içinde fesatlık olan tahrik etmek isteyen kadın bunu her halukarda başarır. erkeğin ne kadar aklı başında ne kadar bilinçli ve ne kadar insanca yetiştiğine bağlıdır kötü duygularla bakıp bakmaması. izninizle ben konunun gidişatını az biraz değişitrmek istiyorum (konu sahibinden özür dileyerek) "böyle kadınlar olmasa rahat ne iyi olur" tarzında bi düşünceyle yaklaşmış bazı arkadaşlarımız...sizce bu doğru bi yaklaşım mı??

Son düzenleme:
geldimmm
kadın erkek ilişkilerinin daha medeni olması erkeğin kadının bedeninde ibaret olmadığını anlaması için açılmak yani açık giyinmek değil daha insani ilişkiler kurmak gerek bence. bizler hepimiz anne olacağız ya da anneyia insan yetiştiriyoruz sorumluluğumuz çok fazla...çocuklarımızı kadın erkek değil "önce insan" diye yetiştirirsek bu sorunlar ortadan kalkar. evet insan ne kadar çok görürse gözü o kadar alışır ama içinde fesatlık olan tahrik etmek isteyen kadın bunu her halukarda başarır. erkeğin ne kadar aklı başında ne kadar bilinçli ve ne kadar insanca yetiştiğine bağlıdır kötü duygularla bakıp bakmaması. izninizle ben konunun gidişatını az biraz değişitrmek istiyorum (konu sahibinden özür dileyerek) "böyle kadınlar olmasa rahat ne iyi olur" tarzında bi düşünceyle yaklaşmış bazı arkadaşlarımız...sizce bu doğru bi yaklaşım mı??

izninle soruna Ben cevap vermek istiyorum hayatım. kesinlikle Bu doğru Bi yaklaşım değil. Eğer öyle olmazsa Bu sefer yarım kollu Bile giysek Bakar, fantezi üretirler.. Herkes kendine neyi yakıştıyorsa giysin etsin, Bakılır neden Bakılmasın. Ama daha "normal" gelir Bazı şeyler..

mesela Ben adanada ipli askılı giyer daracık pantollar giyer öyle gezerim, kimse de Bakmaz "rahatsızlık verecek şekilde" ama konya ereğliye kuzenimin yanına gittiğimde değil ipli Badi giymek yarım kollu Bile giydiğimde çook rahatsız edici Bakışlar ve sözlü tacizlerle karşılaştım. Çünkü insanların gözü alışmamış. neyse yazın Bodruma gittim, millet hep cıBıl CıBıl kimse kimseye Bakmıyor Bile, neden göz artık alışmış.. Bikiniyle sahilde oturup Biramı nargilemi içtim otele giderken de Belime havlumu Bağladım, üstümde Bikini var, yolda hiç kimse Bakmadı Bile.. eee göz alışınca öyle oluyor. Valla kim ne isterse giysin, Beni Bi gram rahatsız etmez, ne münaseBet, Ben de açık giyinen Biriyim, yarın Bigün eşim mini etekli Birini gördüğünde göz ucuyla Baktı diye kavga çıkarmam, ama süzdüyse resmen proBlem vardır, ee kocacım karın da giyiyor ama o mini eteği Bende o kadar güzel durmamış mı derim.

mesela Ben adanada ipli askılı giyer daracık pantollar giyer öyle gezerim, kimse de Bakmaz "rahatsızlık verecek şekilde" ama konya ereğliye kuzenimin yanına gittiğimde değil ipli Badi giymek yarım kollu Bile giydiğimde çook rahatsız edici Bakışlar ve sözlü tacizlerle karşılaştım. Çünkü insanların gözü alışmamış. neyse yazın Bodruma gittim, millet hep cıBıl CıBıl kimse kimseye Bakmıyor Bile, neden göz artık alışmış.. Bikiniyle sahilde oturup Biramı nargilemi içtim otele giderken de Belime havlumu Bağladım, üstümde Bikini var, yolda hiç kimse Bakmadı Bile.. eee göz alışınca öyle oluyor. Valla kim ne isterse giysin, Beni Bi gram rahatsız etmez, ne münaseBet, Ben de açık giyinen Biriyim, yarın Bigün eşim mini etekli Birini gördüğünde göz ucuyla Baktı diye kavga çıkarmam, ama süzdüyse resmen proBlem vardır, ee kocacım karın da giyiyor ama o mini eteği Bende o kadar güzel durmamış mı derim.

Göz alışması olayına kesinlikle katılıyorum. Annemin 68 senesinden bir fotoğrafı var. Üzerinde miniden de mini bir etekle. resmen donu gözükecek yani.Ben aynısını şimdi giysem ya tecavüze uğrarım yada fanatikler tarafından bir güzel dövülürüm.
Şimdi hiçbir güç giydiremez aynı kıyafetleri ona tabii. O zamanlar öyleydi -herkes aynı giyindiği için garip durmuyordu diyor. Uzun etek giyenlere garip garip bakılıyormuş.Hatta evlenmeden babama ' ben köye gittiğimizde maxi (uzun) etek giyerim ona göre' demiş annem. Babam tabii maxi eteğin ne olduğunu bilmediği için iyice gözü korkmuş, köyde iyice cıbıl gezecek diye :roflol:

ya çoğu erkek bakar bakmak var , bakmak var sadece gözü takılıp bir kaç saniyelik bişeyse bişey demem ama öküzün trene baktığı gibi dakikalarca süzerse o zaman gereken tepkiyi görürü

gidip aynı elbiseden alırdım o eve geldiğinde giyinir beklerdim o elbiseden ebnde görünce gördüğümü anlardı.ceza olarakta bende onu kıskandırırdım.:)yakışıklı erkek mi yok etrafta....kısasa kısas

ama bunu uzun uzun baktıysa yaparım bikaç saniye bakıp çektiyse yapmam bişeybazen ben bile bayan olduum halde bakarım.

bakıştan bakışa fark eder çünkü bende bakmaktan aklinialirimsmilekendimi alıkoyamam

aynı elbiseyi ertesi gun giyerdim bende baskalarıda bana baktıgında ne oldugunu anlardı

valla öyle birisini gördüğüm zaman ben eşime gösteriyorum bak bak diyesempatiksalakcinni

valla öyle birisini gördüğüm zaman ben eşime gösteriyorum bak bak diyesempatiksalakcinni

Nası gösteriyon kız Allah iyiliğini versin emi sempatiksalakcinni

Biz adamlar birine baktığı zaman elimize alırız hemen intikam tüfeğini,bu da nerdeyse ödüllendirecek adamı sempatiksalakcinni

çok saçma bir konu elbette ki bakacak. bakmadım diyen yalan söyler. valla ben bakıyorum kadın halimle eşim neden bakmasın? çok normal bence..

Back
X